-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دردها فراموش میشوند ولی همدردها نه!
-
miliarderjavan من مغرورم ایاااااااا؟چراهمه بافروردینیابدن؟ولی عاشق مردادیام
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری خب من که نمیدونم مغروری :دی برو یقه کسی که این آمار رو گرفته بپرس
من فقط با شهریوریا حال میکنم:d
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری جفتش فراموش نمیشند گاهی اوقات ...
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن .. -
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..دردم ازدوست هستودردمان نیزهم /دل فدای اوشدوجان نیزهم (گاهی اوقات درداانقدری شدیدا که باهیچی خوب نمیشن شایدخوب شناولی علامتش همیشه میمونه)
-
miliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بعضی وقتا هم همون همدردها باعث به وجود اومدن درد میشن ..دردم ازدوست هستودردمان نیزهم /دل فدای اوشدوجان نیزهم (گاهی اوقات درداانقدری شدیدا که باهیچی خوب نمیشن شایدخوب شناولی علامتش همیشه میمونه)
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ... -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی یه سوال دوستان برای خانوم سوگل اتفاقی افتاده ؟ من فقط پیاماشونو دیدم نمیدونم قضیه چیه ....
-
miliarderjavan شهریور (؛
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
miliarderjavan شهریور (؛
کلا شهریوریا همه چیزشون خوبهه!ما اینیم دیگه!!:))))★__★
-
@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ...نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@فاطمه-کنکوری دوست ، دوستی از وقتی بهترین رفیقام دمشون گرم نامردی کردن هیچ وقت با این کلمات دیگه حال نکردم ... زدم تو فاز تنها بودن و تا اخرشم همینجوری ادامه میدم ...
امام علی میگه به دوستت اعتماد بیش از اندازه نکن ... باید این جلمه رو قاب گرفت ...من نیز هم..........
-
راستی یه سوال دوستان برای خانوم سوگل اتفاقی افتاده ؟ من فقط پیاماشونو دیدم نمیدونم قضیه چیه ....
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
منم نمیدونم،لطفا یکی بگه چی شده؟!)؟
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خوب ما دوست داشتنی هستیم.دیگه چه کنیم
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
به ایمیلم یه اگهی استخدام اومد پایه حقوق ثابت -بیمه اجتماعی-بیمه تکمیلی-پورسانت فروش و......ولی یکی ازشرایط داشتن سن ۳۰به بالاست خوب ادمای عاقل کاروکه معرفی میکنید شرایطشم که خوبه پس چراسنومیکشین بالا که نتونیم استخدام شیم هان!بازمیگن جوووناتنبلن ...
-
به ایمیلم یه اگهی استخدام اومد پایه حقوق ثابت -بیمه اجتماعی-بیمه تکمیلی-پورسانت فروش و......ولی یکی ازشرایط داشتن سن ۳۰به بالاست خوب ادمای عاقل کاروکه معرفی میکنید شرایطشم که خوبه پس چراسنومیکشین بالا که نتونیم استخدام شیم هان!بازمیگن جوووناتنبلن ...
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فک کنم تو این کار هیچ خانمی استخدام نشه.چون ما هممون تو همین سن 18 سالگی می مونیم و از این به بعدش سنمون ثابته
-
@فاطمه-کنکوری در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فک کنم تو این کار هیچ خانمی استخدام نشه.چون ما هممون تو همین سن 18 سالگی می مونیم و از این به بعدش سنمون ثابته
-
miliarderjavan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
miliarderjavan شهریور (؛
کلا شهریوریا همه چیزشون خوبهه!ما اینیم دیگه!!:))))★__★
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahsa_F شهریوریا خاصن دیگه ^_____^ پرچم بالاست
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالم خوبه خوبه
مثل اون مریضی که میگفت خوبم ...
ولی مرد! -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره خدا رحمتت کنه
:|
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده