هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
gomnam gharib 0 خیلی چموشو بد اخلاقن
زرت زرت گاز میگیرننوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli خوب ترکمن هستن دیه داداش خصلتشونه
-
@zahra-zahraii
ماهم زردیمنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 هوممم))
-
@yasin-sheibak نرو جای خوبی نیس
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli چطور؟
-
sina bigdeli
عهههنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 متاسفانه
-
@zahra-zahraii
ماهم زردیمنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 خوب چون مازندران همسایه گلستان پس گلستان هم زرده
استدلال رو حال میکنی؟! -
sina bigdeli چطور؟
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak قمارو شرطو
-
gomnam gharib 0 خوب چون مازندران همسایه گلستان پس گلستان هم زرده
استدلال رو حال میکنی؟!نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak وقتی واکسن نمیزنن همین میشه))
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگن بعد از ۳ ماه اینا آدما ممکنه شخصیتشون عوض شه و تست شخصیت سنجیشون یچیز دیگه دربیاد
من چرا ثابتم :ا -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این ترم رو میدونم کل مدرسه خراب کردن
معلم زیستمون میگفت که برگه دوازدهما اینجوری بود اولین برگه ای که گرفت ۱۷ شد دومی ۱۱ بقیه همه زیر ۱۰
یازدهما همه تک شدن
دهما خوب بودن
ریاضی که میگفت یازدهم و دوازدهم همه تک شدن
عربی میگفت انسانی ها عربیشونو خراب کردن -
@yasin-sheibak قمارو شرطو
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli شرط رویه اسب حرام نیست
-
sina bigdeli خوب ترکمن هستن دیه داداش خصلتشونه
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak اگه ی بار گازت بگیره نطرت عوض میشع
-
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii اوهوم یکسری بی ملاحظه هستن واقعا
-
میگن بعد از ۳ ماه اینا آدما ممکنه شخصیتشون عوض شه و تست شخصیت سنجیشون یچیز دیگه دربیاد
من چرا ثابتم :انوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg نشونه خوبیه که!!
-
gomnam gharib 0 مریضی دیه خواهر من به خودت اهمیت نمیدی!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
-
M Tg نشونه خوبیه که!!
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak چطور
-
@yasin-sheibak اگه ی بار گازت بگیره نطرت عوض میشع
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli پس حتما برم پیش فامیل هامون از نزدیک ببینم
-
@zahra-zahraii اوهوم یکسری بی ملاحظه هستن واقعا
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak هوم
-
gomnam gharib 0 خوب چون مازندران همسایه گلستان پس گلستان هم زرده
استدلال رو حال میکنی؟!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
این چه استدلالیه ما دواستان جدا از هم هستیم
باز پنجشنبه شد باز کل تهران ریختن اینجا
خیابون=قفل -
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg شخصیت ادم عوض بشه خوبه؟؟!! از نظر من که چیزه باحالی نیس
-
sina bigdeli شرط رویه اسب حرام نیست
نوشتهشده در ۶ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak رو هرچی باشه حرومه
من زیاد ب اینا اعتقاد ندارم ولی خوشمم نمیاد از قمارو شرط