هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak تو ترکم می فهمی ترک
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اخ اخ از ترک خیلی چیزا سخت تره
-
sina bigdeli خب همون دیگه
الآن من فکر کردم میخوان بشینند واسه ۱۴۰۲ تصمیم گیری کنند دیدم نه اینا هنوز تو همون ۱۴۰۱ موندننوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری داستانی شده ب خدا
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii عقدهههههههههههه
حتی پین چند نفر رو هم ریپلای کردم
معلم هم دست و پا شکسته جواب میده -
@امیرمسعود-جعفری کاش دغدغه منم الان فقط همین بود
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli پس دغدغت چیه؟عاشق شدی؟
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونین جالبیش چیه
معاون اموزش پرورش زمانبندی کنکور نمیدونست))
بعد میاد واس من حرف میزنه)) -
sina bigdeli اخ اخ از ترک خیلی چیزا سخت تره
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak ن با
گوشی رو میندازی تو کشو رشم قفل می کنی و تمام
-
@امیرمسعود-جعفری داستانی شده ب خدا
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli انگار اونوقت که کنکور روی روال خودش برگزار بشه چه ضرری میرسونه این کنکوری بنده خدا هم انقدر استرس نمیکشه
-
@zahra-zahraii عقدهههههههههههه
حتی پین چند نفر رو هم ریپلای کردم
معلم هم دست و پا شکسته جواب میدهنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری معلمام هنوز بدتررر))
-
@yasin-sheibak ن با
گوشی رو میندازی تو کشو رشم قفل می کنی و تمام
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli لبتاپ چ کار کنیم؟))
-
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii انقدر دلم همون همکلاسی های دوران راهنماییمو میخواد اونا عقده ای ترینشون هم جونشون واسه آدم در میرفت
-
sina bigdeli پس دغدغت چیه؟عاشق شدی؟
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری مشتی چی میگی
دفترچه اعزام به خدمتم اومده 1 ماه غیبت خوردم باس برم اشتغال ب تحصیل بگیرم اضافم ک خورده یه ماه 23 ماه خدمتم الان
ببینم دیگه بابام با اشناهاش چی کار میتونه بکنه اگه نشه که دیگه بعد عید سلام سربازی دارم -
@zahra-zahraii انقدر دلم همون همکلاسی های دوران راهنماییمو میخواد اونا عقده ای ترینشون هم جونشون واسه آدم در میرفت
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری من رفیقای دبیرستانم بهتر بود ولی بیشترش مجازی گزشت))
-
sina bigdeli لبتاپ چ کار کنیم؟))
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii والا چی بگم
من وقتی رو یچی خط می کشم اصولا سمتش نمیرم -
@zahra-zahraii والا چی بگم
من وقتی رو یچی خط می کشم اصولا سمتش نمیرمنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli هومم
-
@امیرمسعود-جعفری مشتی چی میگی
دفترچه اعزام به خدمتم اومده 1 ماه غیبت خوردم باس برم اشتغال ب تحصیل بگیرم اضافم ک خورده یه ماه 23 ماه خدمتم الان
ببینم دیگه بابام با اشناهاش چی کار میتونه بکنه اگه نشه که دیگه بعد عید سلام سربازی دارمنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اوج بدبختی))
چن سالته مگ -
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ذهنم داره به این فکر میکنه که یعنی پامیشین نصف شبی با این اهنگ قر میدین؟
یا اصلا باهاش حال نمیکنین__):
لعنتی چرا پیج این حسام ملک رو پیدا نمیکنم؟! /: -
sina bigdeli هومم
نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii من ادم بد دهنی نیستما
ولی الان فقط دارم ذکر خیر خار و مادر باعث بانی این چیزا رو میگم -
sina bigdeli اوج بدبختی))
چن سالته مگنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii بخدا
18 سال تمام دیگه -
@zahra-zahraii من ادم بد دهنی نیستما
ولی الان فقط دارم ذکر خیر خار و مادر باعث بانی این چیزا رو میگمنوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli ادامه بدع جا منم بگو
-
ذهنم داره به این فکر میکنه که یعنی پامیشین نصف شبی با این اهنگ قر میدین؟
یا اصلا باهاش حال نمیکنین__):
لعنتی چرا پیج این حسام ملک رو پیدا نمیکنم؟! /:نوشتهشده در ۹ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@felli
بعد منو نیگا که فک میکردم حسام خونده اینو__):