هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0 نمیدونم چرا ناخن بلند کردن اینهمه به چشم بقیه میاد؟؟؟
تازگیا گرفتم ناخونمو تو کلاس یکی بهم میگه چراااا گرفتی ناخونتو؟ ته که ناخونته همیشه بلندهنمیدونم واقعا چی داره که به اینم حسودی میکنن ملت=/
-
من وقتی ناخونام بلند میشن لاکشون میزنم عین ناخون مصنوعی میشن :)
پارسال سیزده یکی ا پسرا فامیلمون میگف رفتی کاشتی؟ :)
بمیر خو -
0-0ftm اون جای دیگه که میخوای بری آدم نداره؟
همه جا همه ی آدما عاشق ایراد گرفتن و نظر دادن واسه بقیه هستن
اگه منتظر اون جای دیگه باشی همیشه باید با نظر مردم زندگی کنی@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm اون جای دیگه که میخوای بری آدم نداره؟
همه جا همه ی آدما عاشق ایراد گرفتن و نظر دادن واسه بقیه هستن
اگه منتظر اون جای دیگه باشی همیشه باید با نظر مردم زندگی کنیچرا داره
آدمی ک بشناسم ندارهاین آدمایی ک مد نظرم هستن رو نداره و همین کافیه
چون فک میکنم آدمای کمی باشن این مدل که نتونی بهشون حرفی بزنی
فعلا تصمیم بر اینه که تغییر کنم جوری ک دیگه نتونن چیزی بگن -
تازگیا گرفتم ناخونمو تو کلاس یکی بهم میگه چراااا گرفتی ناخونتو؟ ته که ناخونته همیشه بلندهنمیدونم واقعا چی داره که به اینم حسودی میکنن ملت=/
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این ینی بهتون ناخن بلند میومده و همه خوششون میومده و شمارو ناخداگاه با ناخن بلند میشناسن
ولی اینم دلیل نمیشه که شما چیزی که دوس داریو بخاطر اونا عوض کنی...دوس داشتی کوتا کردی دیگه
-
@Zahra-Hamrang خیلی چیزا داره
ولی ناخون کوتاهم قشنگه به دست من نمیاد چون من انگشتام کشیدس و لاغره برا همین خوشگل نمیشه بهتره بلند باشن -
@Zahra-Hamrang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این ینی بهتون ناخن بلند میومده و همه خوششون میومده و شمارو ناخداگاه با ناخن بلند میشناسن
ولی اینم دلیل نمیشه که شما چیزی که دوس داریو بخاطر اونا عوض کنی...دوس داشتی کوتا کردی دیگه
@Mr-Wick نظر بقیه مهم نیس برام که با حرف اونا کارایی که دوست دارم انجام ندم
ولی همیشه یه حسودی و مقایسه کردن هست و نمیفهمم چرا؟واقعا کار بزرگیه؟یا مثلا یکی گف با این ناخن بلند کی وقت میکنی درس بخونیانگار مثلا خودم نشستم میگم بلند شو بلند شو
️
مخصوصا همین دختره که بعدش گفت من نمیتونم ناخن بلند کنم هی میشکنه