هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@yasin-sheibak
رسمی نهنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی کلی چی؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی کلی چی؟
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak آره
-
pouya hosein pour سلام خوبین؟
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سلام عالیم مث همیشه
شما در چه حالید؟ -
@Zahra-Zahraii نمد خستم بی حوصله گیجججج
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee عادیه این مقع ها
بخدت استاحت بده یکم -
@roghayeh-eftekhari مرسی
تو خوبی؟؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی مرسی یعنی خوب یا بد؟
الحمدالله خوبم -
@yasin-sheibak آره
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی خوبه
-
@Zahra-Zahraii آره خب بایدم اینطوری باشه
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@roghayeh-eftekhari سلام عالیم مث همیشه
شما در چه حالید؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpouya hosein pour منم شکرخدا خوبم
چه خبر -
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی یعنی خوب یا بد؟
الحمدالله خوبمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari مرسی چطوری معنی بد میده همینو به من توضیح بده
نه توضیح بده
-
خانومِ_دوست_داشتنی مرسی یعنی خوب یا بد؟
الحمدالله خوبمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari مرسی یعنی خنثی و تشکر از اینکه حالم رو پرسیدی
سر صبی انرژی از کجام بیام بگم عالیم آخه دختر -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@yasin-sheibak بله
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کودکیامو تو اون کوچه گذاشتم بیخ اون دیوار
بله عمو من این روزا دائم میکشم سیگار …
بله من جوونیمو تو اون روزا
گذاشتم تو یادت میاد بله کودکیامو تو اون کوچه گذاشتم بیخ اون دیوار -
mahsaaa rezaeee عادیه این مقع ها
بخدت استاحت بده یکمنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii شمایی ک پشت موندید امسال زود گذشت براتون؟؟
-
@yasin-sheibak بله
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Zahra-Zahraii شمایی ک پشت موندید امسال زود گذشت براتون؟؟
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahsaaa rezaeee خیلیییی اصلا حس نشد
-
@roghayeh-eftekhari مرسی چطوری معنی بد میده همینو به من توضیح بده
نه توضیح بده
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak توضیح میدم
مواقعی که یکی نمیخواد بگه بده میگه مرسی پس معنی بد بودن میده
جلسه بعدی تدریسو کی براتون برگذار کنم؟ لحظه سال تحویل خوبه؟ -
pouya hosein pour منم شکرخدا خوبم
چه خبرنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ۱ روز و ۸ ساعت مانده به تحویل
ننها خبری که دارم اینه
استرس نگیرید ها زود تموم میشه -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کلا شبکه های مجازی من اینطوریه که یا خیلی بازدید کننده ندارم یا اگه دارم حال ندارم جوابشونو بدم
اینستاگرامم تازه رسیده به ده ویو کلی ذوق کردم از طرفی دیسکوردم 112 مسیج بی جواب دارم -
@yasin-sheibak توضیح میدم
مواقعی که یکی نمیخواد بگه بده میگه مرسی پس معنی بد بودن میده
جلسه بعدی تدریسو کی براتون برگذار کنم؟ لحظه سال تحویل خوبه؟نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ببخشید استاد مرسی با استیکر خنده رو چطوری به معنی بد گرفتی؟؟
نه مرسی تدریستون خوب نیست -
mahsaaa rezaeee خیلیییی اصلا حس نشد
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۰، ۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii جدی؟! از پشت کنکور موندن پشیمون نشدی؟
چرا میگن ب هیچ وج نمونین؟؟