Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. طرد شدن، استرس و ناامیدی
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

طرد شدن، استرس و ناامیدی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
35 دیدگاه‌ها 15 کاربران 744 بازدیدها 14 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • jahad_121J آفلاین
    jahad_121J آفلاین
    jahad_121
    فارغ التحصیلان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

راستش هیچ آدمی حتی نزدیک ترین آدم ها هم نمی تونن جای هم باشند

اما اگر خواستید این کار رو انجام بدید،
    بیاید یک دفتر بردارید هرچی خواستید بنویسید هرچی
    با خدا حرف بزنید و بنوسید حرفاتون رو

بعدش به خودتون و خدا هرچی که خواستید قول بدید.
    اصلا تمام حال و شرایطت ون رو با خدا بگید. و تا مدت کنکور رتون پای قولت ن بمو نيد

فقط و فقط فقط امیدت ن به خدا باشه

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • jahad_121J آفلاین
      jahad_121J آفلاین
      jahad_121
      فارغ التحصیلان آلاء

راستش من خودم کلاس نهم این طور شرایطی برام پیش اومد.
      نشستم نوشتم.

بعد ها یک جا های از دفتره کهخوندم رو حتی پاک کردم ولی خب خیلی بدردم خورد.
      اون موقع آزمون نمونه داشتم و شرایط خیلی بدی روم بود.

مقایسه که خیلی روم فشار آورده بود هیچ کس بهم امید نداشت دیگه تهش بودم خود مم به خدوم امید نداشتم

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • jahad_121J آفلاین
        jahad_121J آفلاین
        jahad_121
        فارغ التحصیلان آلاء

فقط سکوت می کردم و بقض
        دیگه اوضعم خیلی بد بد هرچی به قولی عقده داشتم نوشتم و همشو به خدا گفتم

راستش بخواید تهش تنها راهی که می مونه برامون همین خداست بهتر کس زندگیمون هست

786

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • jahad_121J jahad_121

فقط سکوت می کردم و بقض
          دیگه اوضعم خیلی بد بد هرچی به قولی عقده داشتم نوشتم و همشو به خدا گفتم

راستش بخواید تهش تنها راهی که می مونه برامون همین خداست بهتر کس زندگیمون هست

jahad_121J آفلاین
          jahad_121J آفلاین
          jahad_121
          فارغ التحصیلان آلاء

@jahad-128 بغض😂
          املام خوب نیست

786

Marzieh AboueiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • مریم جهانیم مریم جهانی

سلام بچه‌ها
            لطفا تا آخرش بخونید من کسیو نداشتم که این موضوع رو باهاش در‌میون بزارم لطفا شما کمک‌م کنید
            من دوازدهم تجربی هستم
            اواخر اسفند بود که با راهنمایی یکی از معلمام بصورت جدی برای کنکور استارت زدم و ۲۰ روز عالی درس خوندم ولی ۱۵ فروردین بود که شل شدم و دیگه از همه چی بریدم! دقیق‌تر اگه بخوام بگم دوشنبه بود، از کتابخونه اومدم و بعدش شروع کردم به گریه همه چیز از همون دوشنبه نحس شروع شد ... سه‌شنبه و چهارشنبه رفتم پیش معلمم و بهش گفتم باید باهاتون صحبت کنم ولی نشد. راستش نمیدونم! شاید نخواست باهام صحبت کنه 😕 قشنگ یادمه چند بار رفتم پیشش و چند بار ازش خواستم با هم صحبت کنیم بگذریم ... چهارشنبه از مدرسه که داشتم میومدم خونه حالم عجیب خراب بود از همه طرف طرد شده بودم و هِی میگفتم نه بریم خونه درست میشه و خودم تنهایی از پس‌ش برمیام و شد پنجشنبه. پنجشنبه با یه حالت آشفته از خواب بیدار شدم. استرس، تپش قلب، بی‌قراری، نا‌امیدی شدید و اصلا دلم نمیخواست به زندگی ادامه بدم کلا خیلی خیلی آشفته بودم و نمیتونستم یه جا بشینم خانواده رو بیدار کردم و متوجه حالم شدن ولی هیچ واکنشی نشون ندادن و همه‌شون رفتن بیرون‌. خلاصه من دیدم نمیتونم ادامه بدم زنگ زدم به معلمم و کمی آروم شدم. از این قضیه حدود دو هفته میگذره بچه‌ها! تصمیم گرفتم برم پیش روانشناس وقت هم گرفتم برای دوشنبه هفته آینده ولی خانواده گفتن کنسل کن و امروز عصر به شدت تحقیرم کردن در واقع هر چی از دهن‌شون دراومد گفتن و دعوام کردن. یه قسمتی از حرفاشون
            داری فیلم بازی میکنی، اگه عرضه داشتی نمونه تیزهوشان قبول میشدی، چرا نمیخوای قبول کنی توی خونه بشینی خونه داری کنی، ما دیگه از تو صرف‌نظر کردیم روی خواهرت سرمایه گذاری میکنیم و تحقیرهای دیگه ‌ای که اینجا جاش نیست. صبح‌ها با یه حالت آشفته و استرس و تپش قلب بیدار میشم و میگم اَه بازم یه روز دیگه یا مثلا از الان استرس دارم که خدایا حالا فردا که از مدرسه بیام چه‌طوری خونه رو تحمل کنم و دیگه نهایت ناامیدی حالا ممکنه بگین برو بابا کتابو بزار جلوت بخون ولی بخدا نمیشه من از صبح کتاب شیمی‌م جلومه ولی اصلا تمرکز ندارم یه دفعه همه چی میاد جلوی چشمم و گریه‌م میگیره قرص ضد استرس هم مصرف میکنم. بچه‌ها میدونم اگه این دوماه رو بخونم یه رتبه معقول میارم ولی این احساس اضطراب و آشفتگی رو چه کنم چه طوری باهاش کنار بیام؟

دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی

Marzieh AboueiM آفلاین
            Marzieh AboueiM آفلاین
            Marzieh Abouei

مریم جهانی تو زندگی من فقط نظر خودم مهمه همه عالم و ادمم دیگه میدونن😅😂😂مثلا میگ فلان لباس زشته من میپوشم تا چش طرف در بیاد درس و اینام همینطور

Marzieh AboueiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • jahad_121J jahad_121

@jahad-128 بغض😂
              املام خوب نیست

Marzieh AboueiM آفلاین
              Marzieh AboueiM آفلاین
              Marzieh Abouei

@jahad-128 مهم مقصوده😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • Marzieh AboueiM Marzieh Abouei

مریم جهانی تو زندگی من فقط نظر خودم مهمه همه عالم و ادمم دیگه میدونن😅😂😂مثلا میگ فلان لباس زشته من میپوشم تا چش طرف در بیاد درس و اینام همینطور

Marzieh AboueiM آفلاین
                Marzieh AboueiM آفلاین
                Marzieh Abouei

Marzieh Abouei و یه پسشنهاد عالی واسه خدا همشو بنویس یه دفتر مخصوص

jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • Mr. WickM آفلاین
                  Mr. WickM آفلاین
                  Mr. Wick
                  دانش آموزان آلاء

معمولا آدمایی که خیلی عجول هستن با مخ میخورن تو زمین
                  مهم این نیست که من چقد راست میگم و حق با منه
                  مهم اینه مسیرمو بشناسم و بدونم راه درسته وگرنه زندگی رو کم کنی نیست...مواظب باشیم با کله نریم تو آسفالت!
                  دیدگاه مهمه.
                  استرس هم همه داریم زندکی هم سخته
                  هیشکی خوشش نمیاد ساعت6صبح پاشه روزای تکراری بگذرونه...مجبوررررریییم
                  همین.پس باید به خودمون بقبولونیم که مسیرمونو خودمون انتخاب کنیم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  10
                  • Marzieh AboueiM Marzieh Abouei

Marzieh Abouei و یه پسشنهاد عالی واسه خدا همشو بنویس یه دفتر مخصوص

jahad_121J آفلاین
                    jahad_121J آفلاین
                    jahad_121
                    فارغ التحصیلان آلاء

Marzieh Abouei
                    من حتی دیگه اون تیکه از دفتره شده انگیزم
                    وقتی می خونمش با خودم میگم نگاه کن چه حالی داشتی خدا کمکت کرد بیا پای قول هات بمون

تازه چند تا صفحه بعد ازون نوشته ها اومدم حسابی با خدا حرف زدم و ذوق خوشحالم رو کردم که شد و تونستم🤭.
                    اما اون حرفا مونده و واون قول ها که نمی زاره نا امید بشم
                    چون خدا هست

786

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    4
                    • مریم جهانیم مریم جهانی

سلام بچه‌ها
                      لطفا تا آخرش بخونید من کسیو نداشتم که این موضوع رو باهاش در‌میون بزارم لطفا شما کمک‌م کنید
                      من دوازدهم تجربی هستم
                      اواخر اسفند بود که با راهنمایی یکی از معلمام بصورت جدی برای کنکور استارت زدم و ۲۰ روز عالی درس خوندم ولی ۱۵ فروردین بود که شل شدم و دیگه از همه چی بریدم! دقیق‌تر اگه بخوام بگم دوشنبه بود، از کتابخونه اومدم و بعدش شروع کردم به گریه همه چیز از همون دوشنبه نحس شروع شد ... سه‌شنبه و چهارشنبه رفتم پیش معلمم و بهش گفتم باید باهاتون صحبت کنم ولی نشد. راستش نمیدونم! شاید نخواست باهام صحبت کنه 😕 قشنگ یادمه چند بار رفتم پیشش و چند بار ازش خواستم با هم صحبت کنیم بگذریم ... چهارشنبه از مدرسه که داشتم میومدم خونه حالم عجیب خراب بود از همه طرف طرد شده بودم و هِی میگفتم نه بریم خونه درست میشه و خودم تنهایی از پس‌ش برمیام و شد پنجشنبه. پنجشنبه با یه حالت آشفته از خواب بیدار شدم. استرس، تپش قلب، بی‌قراری، نا‌امیدی شدید و اصلا دلم نمیخواست به زندگی ادامه بدم کلا خیلی خیلی آشفته بودم و نمیتونستم یه جا بشینم خانواده رو بیدار کردم و متوجه حالم شدن ولی هیچ واکنشی نشون ندادن و همه‌شون رفتن بیرون‌. خلاصه من دیدم نمیتونم ادامه بدم زنگ زدم به معلمم و کمی آروم شدم. از این قضیه حدود دو هفته میگذره بچه‌ها! تصمیم گرفتم برم پیش روانشناس وقت هم گرفتم برای دوشنبه هفته آینده ولی خانواده گفتن کنسل کن و امروز عصر به شدت تحقیرم کردن در واقع هر چی از دهن‌شون دراومد گفتن و دعوام کردن. یه قسمتی از حرفاشون
                      داری فیلم بازی میکنی، اگه عرضه داشتی نمونه تیزهوشان قبول میشدی، چرا نمیخوای قبول کنی توی خونه بشینی خونه داری کنی، ما دیگه از تو صرف‌نظر کردیم روی خواهرت سرمایه گذاری میکنیم و تحقیرهای دیگه ‌ای که اینجا جاش نیست. صبح‌ها با یه حالت آشفته و استرس و تپش قلب بیدار میشم و میگم اَه بازم یه روز دیگه یا مثلا از الان استرس دارم که خدایا حالا فردا که از مدرسه بیام چه‌طوری خونه رو تحمل کنم و دیگه نهایت ناامیدی حالا ممکنه بگین برو بابا کتابو بزار جلوت بخون ولی بخدا نمیشه من از صبح کتاب شیمی‌م جلومه ولی اصلا تمرکز ندارم یه دفعه همه چی میاد جلوی چشمم و گریه‌م میگیره قرص ضد استرس هم مصرف میکنم. بچه‌ها میدونم اگه این دوماه رو بخونم یه رتبه معقول میارم ولی این احساس اضطراب و آشفتگی رو چه کنم چه طوری باهاش کنار بیام؟

دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی

z GheibiZ آفلاین
                      z GheibiZ آفلاین
                      z Gheibi

مریم جهانی سلام
                      یکبار بشین و همه ناراحتی ها ترس ها و غصه ها و استرس هاتو بنویس لازم شد باهاشون اشک بریز و هرچی هست را بگو نذار چیزی بمونه
                      بعد همرو بسپار به خدا ، همه زخم ها ناراحتی ها دل شکستگی ها و..
                      بعد که آروم شدی و همرو گفتی و چیزی نموند برو سر درست
                      این چند وقته از کسا و چیز هایی که حس خوبی بهشون نداری نزدیک نشو
                      وقتتو با کتابات بگذرون که بیصبرانه منتظرت هستن💫
                      موفق باشی ✨

🇵🇸🇮🇷

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • ق آفلاین
                        ق آفلاین
                        قهوه تلخ
                        دانش آموزان آلاء

تو هنو دوازدهمی نترس ادامه بده ..... هنو خیلی راه داری ...بلند شو وی لحظه توذهنت رو تصور کن ک جواب کنکور اومده و تو رتبت خیلی خوب شده
                        این عادی ک همه سرکوفت خانواده هامون رو بجون میخریم واسه رسیدن ب ارزوهامون

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • مریم جهانیم مریم جهانی

سلام بچه‌ها
                          من دوازدهم تجربی هستم

maryam h 0M آفلاین
                          maryam h 0M آفلاین
                          maryam h 0
                          دانش آموزان آلاء

مریم جهانی
                          سلام من شرایط تورو درک می کنم چون خودم تجربه کردم ولی یه چیزی بهت میگم خوب یادت بمونه تا وقتی چشمت به بیرون از خودت باشه اوضاع همینه که بدتر هم میشه نه تنها کنکور که توی بقیه انتخابا و مشکلات زندگی. آره تلخه معلم دوست خانواده عزیزترینا تنهات بذارن خیلی هم سخته دلت میشکنه ولی آدمای خیلی زیادی هستن که هزاران شرایط بدتر از تورو داشتن ولی با توکل به خدا و تلاش خودشون زندگیشونو تغییر دادن اگه کسی باشه بهت روحیه بده یا کمکت کنه خوبه ولی دستتو بذار روی زانوت خودتو کمک کن همه چیز روی حساب و کتابه خوب درس بخونی خوب نتیجه می گیری مهم اینه قوی باشی و تسلیم نشی تو بدهکار هیچ کسی نیستی اگرم موفقیتی بدست بیاری مال خودته پدر و مادر تو رو به دنیا آوردن اما تو بدهکار اونا نیستی نمیگم توهین کنی این حرفا بین خودمون بمونه ولی اگر کمکت نمی کنن نباید نمک روی زخمت بپاشن تلاش کن و برای حال خوب خودت و مستقل شدنت موفق شو و وقتی موفق شدی دیگه هیچکی نمیتونه از بالا به پایین بهت نگاه کنه برای آرزوهات بجنگ این ناراحتیا فراموش میشه و روزای خوبتم میان به شرطی که هیچوقت تسلیم نشی اگه صد بار خوردی زمین دوباره بلند شو و بجنگ محکمتر پراراده تر قوی تر☺🌻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          4
                          • Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe Gomnam

سلام وقت شما بخیر
                            یه چی بگم بهت؟
                            میدونی چندتا کنکوری وضعیت تورو دارن؟ من که خیلیااا رو میشناسم...
                            به قول یک دوستی میگفتن همیشه و همیشه بدترین اتفاق ها تو سال کنکور ادما میفتن مثلا اگر تمااام زندگیت سالم سالم بودی سال کنکورت یه بلایی سر این سلامتی میاد اگر...
                            یعنی سالیه که بلای آسمانی توش نازل میشه من واقعا میفهمم چی میگفت🙂
                            واقعااااا میفهمم
                            واقعا خیلی خییییلیییی سخته
                            من همیشه بدترین اتفاقات که قطعا حکمتی توشون بوده برام تو سالهای مهم افتاده مثلا سال نهم که انتخاب رشته داشتم من هنوز خودم تعجب میکنم چطوری نیفتادم😂
                            یا مثلا همیشه همیییشههه موقع امتحانات ترم این چندسال یه چیزی باید میشد و...
                            ولی خب میدونی وقتی میری سر جلسه با خودت میگه عهه این سواله عههه اون سواله عههه من نمیتونم هیچکدوم رو حل کنم سوال یادم میاد ولی نمیتونم
                            اینکه ازت همه انتظار داشته باشن خیلی سخته
                            و ادم باید اون انتظارهایی که ادماش درک نمیکنن اون فرد رو درست انجام بده ؛ حالا این انتظارها ریشه های زیادی دارن
                            همیشه و همیشههه این عوامل مانع پیشرفت خیلی زیادن
                            نمیشه کاریشون کرد فرارهم همیشه بدترین راه بوده و هست ؛ هیچوقت منتظر نباش انگیزه بیاد منتظر نباش یه نیروی عجیب الخلقه بیاد عجی مجی کنه شماهم یهو متحول بشی همیشهههه بدون استثنا باید خودما یه حرکتی بزنیم تا اون نیروی عجیب و فوق العاده خودش در درون ما به وجود بیاد
                            بعد جالب اینجاست هرچی در طول زندگی ادم بیشتر پیشرفت میکنه هی انتظارا بیشتر و بیشتر و بیشتر میشن🙂
                            ولی هیچکس اینجا برای شروع از نو شما نمیتونه کاری کنی این شمایی که باید تصمیم بگیری میخوای شروع کنی یا نه بعدش میتونین کمک بگیرین از افراد مختلف که درمسیر کنارتون باشن
                            بعد یک مسئله دیگه
                            بیایم به یه دیدگاه دیگه نگاه کنیم
                            اینکه این وضعیت به وجود اومده واسه پیشرفت شما واسه رشد شما واسه تکامل شما
                            پس این یعنی شما باید خودتونو به خودتون ثابت کنید که چقدر میتونید تو شرایط های سخت دووم بیارید
                            و تا کجا میتونید جلو برید
                            پس چیشد
                            ۱-خیلیا وضعیت حتی سخت تراز شماروهم دارن پس نگران نباشید شما قطعا تنهای نیستید
                            ۲-تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه هرچی ما اینجا حرف بزنیم خودتون هستین
                            ۳-به این موقعیت برای پیشرفت خودتون استفاده کنید
                            این شمایی که الان تصمیم میگیری شروع کنی و محکم بری جلو
                            یا بشینی و بقیه رو نگاه کنی بعد با همین وضعیت هم بری سر کنکور بعد هم دوباره همین اش و همین کاسه

نقطه . سرخط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • Mr. WickM آفلاین
                              Mr. WickM آفلاین
                              Mr. Wick
                              دانش آموزان آلاء
                              این پست پاک شده!
                              Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Mr. WickM Mr. Wick