هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@امیرمسعود-جعفری قضیه چیسپ
حسین نعمتی بعضیا میخوان از من آتو بگیرن خودشونو به در و دیوار میکوبونن
یه کسی که من نمیشناسمش و اصلا چند تا برخورد معمولی بیشتر باهاش نداشتم میگن که من باهاش در ارتباطم -
@امیرمسعود-جعفری کنکورییی؟
حسین نعمتی یازدهمم
-
Gharibe Gomnam اینحاس ک شاعر میگه مسلمونارو درست دیدم کافر شدم
Mehdi این جمله یا شعر! چه ربطی داشت
-
@Felli اتفاقا برا من ریاضی شیمی فیزیک
حسین نعمتی
خب برای هر کسی فرق میکنه
ولی بنظرم اصل کاری دبیرایی هست که سر راه ما قرار میگیرن
اونها سرنوشت ما رو تعیین میکنن ((: -
حسین نعمتی بعضیا میخوان از من آتو بگیرن خودشونو به در و دیوار میکوبونن
یه کسی که من نمیشناسمش و اصلا چند تا برخورد معمولی بیشتر باهاش نداشتم میگن که من باهاش در ارتباطم@امیرمسعود-جعفری
تو انجمنن این ادما؟ -
@امیرمسعود-جعفری
تو انجمنن این ادما؟Gharibe Gomnam نه تو انجمن نه تو دنیای واقعی
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm صبی حالم بد بود کلی قرص و اینا خوردم الان بهترم
ولی خواهرم حالش بده:|:|وای
مث همیشه امیدوارم دوباره خوب شی و دیگه نگیریش️
-
چهره من موقعی که رفیقم یک چیز مسخره میگه و باید بخندم -
@F-Seif-0 من چندتا سوالی دارم میون کلامتون
۱- اینکه ما قرار باشه اون دنیا تو جهنم آگاه بشیم چه سودی داره ؟اصن دلیلش چیه دیگه آگاهی کامل از اینکه خدا کیه و کار درست کدومه مگه نداریم یا اصن دیگه به چه دردی میخوره با اون دنیا قرار باشه از این چیزا آگاه باشیم ؟
۲- اینکه پس حق ضایع شده مظلوم کی بهش داده میشه؟
۳- اینکه ظالم تو آتیش بسوزه و ... چه سودی برا مظلوم داره؟Mahdi H ببین تو اصلا اگه قرآنو قبول نداری بیا همین شیمی دهم خودمون مهبانگ از کجا اومده ؟ از هیچی . از هیچی؟ اره پس حتما یکی اونو از هیچی ایجا کرده به وجود اورده وجود بهش داده کسی که قدرت و تواناییش مافوق بشره پس بشر که یه مغز کوچیک نسبت به این جهان داره هر چقدرم تصورش کنه باز کمه و فقط به راه اشتباه میره که من اینو خوب میفهمم چون تجربش کردم وحشتناکه که بخوای چیزیو تصور کنی که مغزت گنجایششو نداره مثل این میمونه با یه گوشی سطح پایین مثلا j1 بخوای یه برنامه یا اپ چند گیگی رو با گرافیک بالا و... اجرا کنی اما یه چیزو میدونیم یعنی اگه منطقی باشیم میتونیم بفهمیم اینکه کسی که این جهانو ایجاد کرده ؟ قوانینی مثل جاذبه دافعه و... رو وضع کرده یا بهتره بگیم این قانون ها رو مقرر و بعد اجرا کرده بعدشم اومده یه سزی موجود هوشمند یا غیر هوشمند رو به ترتیب و مرحله به مرحه از مواد ایجاد شده خلق کرده برای اونا هم قوانینی داره چه تو زندگیشون چه تو خلقتشون مثلا آیا همینطوری ذرات زیر اتمی که طبق علم امروزی ما ریز ترین ذرات بنیادی جهانن همینطوری اومدن بین خودشون قوانین ی رو وضع کردن که کی و کی بیان هسته؟ کی بره اطراف هسته؟ بعد این تعداد اینو بسازن اون تعدادم اونو؟ بعد اینا همینطوری بیان به هم بچسبن طبق این قانون؟ بعد این و این و این بیان این اندامک رو بسازن؟ بعد این اندامکا ی مشخص بیان این نوع از یاخته رو؟ و... بعدشم اینجوری اینجاندار اون جوری اون جاندار ... یا اینکه همه اینا رو اون ایجاد کننده و خالقی ترتیب داده که قدرتش ما فوق بشره ؟ پس حتما یه ایجاد کننده و خالقی وجود داره.
بعدشم برای روح ایا چون ما نمیبینمش و وقتی یکی میمیره نمیدونیم روحش چطور میشه یعنی روح وجود ن اره؟ فقط چون ما توانایی دیدنشو نداریم؟ یه مثال :چون مردم هزار سال پیش اماج فرا بنفش و ... رو نمیدیدن یا نمیفهمیدنشون پس الانم نیستن یا اینکه اونا توانایی فهمیدنشون رو نداشتن؟ پس چون ما الان نمیتونیم اخرت یا روح رو ببینیم دلیلی بر عدم بودنشون نیست
بعد کسی که همه اینا رو طبق یه قوانینی به وجود اورده برای اینکه به حق ظالم و مظلوم رسیدگی بشه قوانینی رو وضع نکرده؟
حتما هست
بعد اگاهی کامل تو اون دنیا به این خاطره که اونجا محدویت های ذهن برداشته میشه یا اینکه حداقل اونقدری که هر کسی به حقایق پی ببره حقایقی که اینجا یا قابل فهم نیستن یا خودمون به اون راه میزنیم البته همین جا هم اگه منطقی باشیم میشه این استدلال ها رو کرد بعد خودت گفتی تو دینی فلان چیزو گفته همون جا هم گفده کسی مثل صدام که باعث کشته شدن کلی ادم شده یا خیتلر یا ... با یه بار مردن حقشونو میزارن کف دستشون؟ حق زندگی هایی که گرفته شده چی نباید ان افراد یه چیزی در ازاش بگیرن پس اون دنیا لازمه و اونجا فعلا شروع نشده اما میتونه اینطور باشه که به جاش امتیاز یه خوبی رو از ظالم بگیرن و به مظلوم بدن یا اینکه مجازات بدی های مظلوم رو رو ظالم اجرا کنن تا بی حساب بشن این دو تا . خودت گفتی سعی میکنی حق خودتو تو همین دنیا بگیری چون اون دنیا رو مطمئن نیستی اما اگه نتونی حقت ضایع نمیشه؟ میشه پس اون دنیا رو کسی که از هیچی این جهان رو به وجود اورده اون دنیا رو هم یا به وجود اورده و فقط ما رو کم داره یا به وجود میاره -
Mahdi H ببین تو اصلا اگه قرآنو قبول نداری بیا همین شیمی دهم خودمون مهبانگ از کجا اومده ؟ از هیچی . از هیچی؟ اره پس حتما یکی اونو از هیچی ایجا کرده به وجود اورده وجود بهش داده کسی که قدرت و تواناییش مافوق بشره پس بشر که یه مغز کوچیک نسبت به این جهان داره هر چقدرم تصورش کنه باز کمه و فقط به راه اشتباه میره که من اینو خوب میفهمم چون تجربش کردم وحشتناکه که بخوای چیزیو تصور کنی که مغزت گنجایششو نداره مثل این میمونه با یه گوشی سطح پایین مثلا j1 بخوای یه برنامه یا اپ چند گیگی رو با گرافیک بالا و... اجرا کنی اما یه چیزو میدونیم یعنی اگه منطقی باشیم میتونیم بفهمیم اینکه کسی که این جهانو ایجاد کرده ؟ قوانینی مثل جاذبه دافعه و... رو وضع کرده یا بهتره بگیم این قانون ها رو مقرر و بعد اجرا کرده بعدشم اومده یه سزی موجود هوشمند یا غیر هوشمند رو به ترتیب و مرحله به مرحه از مواد ایجاد شده خلق کرده برای اونا هم قوانینی داره چه تو زندگیشون چه تو خلقتشون مثلا آیا همینطوری ذرات زیر اتمی که طبق علم امروزی ما ریز ترین ذرات بنیادی جهانن همینطوری اومدن بین خودشون قوانین ی رو وضع کردن که کی و کی بیان هسته؟ کی بره اطراف هسته؟ بعد این تعداد اینو بسازن اون تعدادم اونو؟ بعد اینا همینطوری بیان به هم بچسبن طبق این قانون؟ بعد این و این و این بیان این اندامک رو بسازن؟ بعد این اندامکا ی مشخص بیان این نوع از یاخته رو؟ و... بعدشم اینجوری اینجاندار اون جوری اون جاندار ... یا اینکه همه اینا رو اون ایجاد کننده و خالقی ترتیب داده که قدرتش ما فوق بشره ؟ پس حتما یه ایجاد کننده و خالقی وجود داره.
بعدشم برای روح ایا چون ما نمیبینمش و وقتی یکی میمیره نمیدونیم روحش چطور میشه یعنی روح وجود ن اره؟ فقط چون ما توانایی دیدنشو نداریم؟ یه مثال :چون مردم هزار سال پیش اماج فرا بنفش و ... رو نمیدیدن یا نمیفهمیدنشون پس الانم نیستن یا اینکه اونا توانایی فهمیدنشون رو نداشتن؟ پس چون ما الان نمیتونیم اخرت یا روح رو ببینیم دلیلی بر عدم بودنشون نیست
بعد کسی که همه اینا رو طبق یه قوانینی به وجود اورده برای اینکه به حق ظالم و مظلوم رسیدگی بشه قوانینی رو وضع نکرده؟
حتما هست
بعد اگاهی کامل تو اون دنیا به این خاطره که اونجا محدویت های ذهن برداشته میشه یا اینکه حداقل اونقدری که هر کسی به حقایق پی ببره حقایقی که اینجا یا قابل فهم نیستن یا خودمون به اون راه میزنیم البته همین جا هم اگه منطقی باشیم میشه این استدلال ها رو کرد بعد خودت گفتی تو دینی فلان چیزو گفته همون جا هم گفده کسی مثل صدام که باعث کشته شدن کلی ادم شده یا خیتلر یا ... با یه بار مردن حقشونو میزارن کف دستشون؟ حق زندگی هایی که گرفته شده چی نباید ان افراد یه چیزی در ازاش بگیرن پس اون دنیا لازمه و اونجا فعلا شروع نشده اما میتونه اینطور باشه که به جاش امتیاز یه خوبی رو از ظالم بگیرن و به مظلوم بدن یا اینکه مجازات بدی های مظلوم رو رو ظالم اجرا کنن تا بی حساب بشن این دو تا . خودت گفتی سعی میکنی حق خودتو تو همین دنیا بگیری چون اون دنیا رو مطمئن نیستی اما اگه نتونی حقت ضایع نمیشه؟ میشه پس اون دنیا رو کسی که از هیچی این جهان رو به وجود اورده اون دنیا رو هم یا به وجود اورده و فقط ما رو کم داره یا به وجود میارهحسین نعمتی انتظار داری مهدی بیاد برات کل متنت رو بخونه
دلمسوخت برای متنت