هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو
شیمیه عشقمه روش غیرت دارم -
@jahad-128 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کم کم دم عروسی ه أن شاء الله
یک شیرینی به صرف شام دعوتیم مجازی ️انشالله
-
@Saghi-Mortazavi آره روزای آخر خیلی زود هم میگذره، حال و هوای عجیبی هم داره
ان شاء الله تو رشته و دانشگاهی که دوست داری قبول میشی سختیات یادت میره، شیرینیاش میمونه واست
آره درگیر امتحانام
خوش که خیلی نمیگذره ولی بد هم نمیگذره
سعی میکنیم از کوچیکترین چیزا واسه خودمون خوشی بسازیم که روزا بهتر و قشنگتر بگذرن -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه کسی تا حالا ازتون تشکر نکرده من از همه ی شما تشکر میکنم!
من از تموم آدمایی که بوی عطرخوبشونو توی آسانسور جا میذارن تشکر میکنم..از تمام کسانی که تو روزای بارونی، دست همدیگه رو موقع قدم زدن میگیرن یا همدیگه رو بغل میکنن تشکر میکنم. همه ی اینا باعث میشه شهر زیباتربشه
اصلا هم خجالت نداره ! شهرو با دلبری هاتون زیبا کنین .
از تمام کسانی که تو خیابون آشغال نمیریزن تشکر میکنم .اونایی که به حیوونای گرسنه غذا میدن.. با درختها و طبیعت، با باد و بارون،با ستاره ها و ابرها حرف میزنن..کاشتن گل وگیاه را دوست دارنرودخونه ها ودریاها رو آلوده نمی کنن تمام کسانی که ورزش میکنن.کسانی که با کوچولوها مهربونن، به پیرمردا و پیرزن ها احترام میذارن. اونایی که شب بیدار میمونن و درس میخونن.اونایی که کتاب خوانی را تفریح می دونن و خواندن کتابهای مختلف رو به همه توصیه می کنن. اونایی که وجدان کاری دارن . اونایی که برای گسترش علم و دانش کوشا هستن از جنگ متنفرن و به صلح و دوستی پایبندن. اونایی که از بیمارها مراقبت می کنن .اونایی که مواظب یتیم ها وکودکان کار و بد سرپرستها هستن .
اونایی که تلاش میکنن مشکلی رو حل کنن. انسان هستن.. و انسانیت رو سرمشق خودشون قرار می دن ..تشکر میکنم .از همه کسانی که نذر میکنن به ارباب رجوع بهتر خدمت کنن... از کسانی که موقع سوار شدن به تاکسی سلام میکنن... از فروشندگانی که سلام میکنن، جواب سلام رو میدن و دروغ نمیگن... از همه اونهایی که سعی میکنن تو کار خودشون حرفه ای تر بشن و بهتر خدمات رسانی کنن... از کسایی که موقع صحبت کردن از کلمات زیبا، محترمانه و مهربانانه استفاده میکنن
و............
اگه کسی تا حالا ازتون تشکر نکرده من از همه ی شما تشکر میکنم که دنیا رو به جای بهتری تبدیل میکنید .اگه دوست دارین شما هم چند تا به این لیست اضافه کنین..... بياين از هم بخاطر کارای قشنگمون تشکر کنیم.. دست به دست هم بدیم مراقب این سیاره ی آبی زیبا باشیم..زمین شعبه ی دیگه ای نداره...#کاپی
کاپی خیلی قشنگ مینویسه
-
کتاب " جای خالی سلوچ " محمود دولت آبادی را ورق می زدم. جایی از کتاب نوشته بود: "روزگار همیشه بر یک قرار نمی ماند. روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد. دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می شود، بهار می آید"
دیدم گوشه ی همین صفحه نوشته ام: "از یک جایی به بعد، حال آدم خوب نمی شود"
حرفم را پس گرفتم، خط زدم جمله ی خودم را. اصلا همانی که دولت آبادی گفته...از یک جایی به بعد، آدم آرام می گیرد، بزرگ می شود، بالغ می شود و پای تمام اشتباهاتش می ایستد، سنگینی تصمیمی که گرفته را گردن دیگری نمی اندازد، دنبال مقصر نمی گردد، قبول می کند گذشته اش را، انکار نمی کند آن را، نادیده اش نمی گیرد، حذفش نمی کند، اجازه می دهد هرچه هست، هرچه بوده در همان گذشته بماند. حالا باید آینده را بسازد، از نو، به نوعی دیگر. یاد می گیرد زندگی یک موهبت است، غنیمت است، نعمت است، قدرش را بداند و آن را فدای آدمهای بی مقدار نکند.
همه ی این ها را که فهمید یک آرامشی می آید می نشیند توی دلش، توی روح و روانش. اینجای زندگی همان جایی است که دولت آبادی گفته: اصلاً از یک جایی به بعد حال آدم خوب می شود.
#مریم_سمیع_زادگان
-
@سمیه-صادقلو خواهش میکنم
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
m.hmt اره البته یکی معنی دیگه هم داره که بماند
چیه
اذیت میکنی -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan زیاده راه کمی نیست
البته سرویس داریم ولی من چون صبحا میرم کتابخونه بیمارستان بعد دوباره باید برگردم برم دانشکده مجبورم با خط برم
وگرنه بقیه از خوابگاه با سرویس میرن -
من فعلا
-
m.hmt نه کنایی هم به کار میره
-
m.hmt عزیزمممم
خیلی مبارکهههه
ان شاء الله خوشبخت باشید
غصه نخور خدا خودش همه چی رو ردیف میکنه
خوشیهای بعدش خاطره میشه واستون، این سختیا رو هم میشوره میبره -
maryam111 خب دانشکده کتابخونه نداره؟؟بردی همونجا یا کتابخونه جوادی
-
@Saghi-Mortazavi حتما عزیزم
من همیشه واسه همتون دعا میکنم -
romisa در پناه حق انشالله موفق باشید
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to arthur morgan on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan چرا داره کتابخونه
ولی محیطش خیلی به درد درس خوندن نمیخوره، تمرکز نداره آدم
کتابخونه فرخی خیلی خشه -
سلام دوستان
یَک سئوال داشتم
حدودا 20 روز پیش ثبتنام کردم به آزمون 30 اردیبهشت سنجش
الان نمیدونم چیکار باید بکنم
ازکجا میتونم برم داخل سایت مشاهده کنم که کجا آزمون برقراره کجا نیست یا اصلا کاری باید بکنم من؟ -
maryam111 اونجا که خیلی دوره تازه شلوغ برید جوادی اینقدر خوبه
357854/1000113