هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد تابلو افتاد روش؟؟ چی؟
Michael Vey اره یکی از بی تی اس ها وسط اجرا تابلو اوفتاد روش و به هلاکت رسید ...
-
Michael Vey رکورد دارمون اکالیپتوس بود که چن سالیه نیس،
جبران مهرش برا دوستام رو هرگز نتونستم ،
لایکر شدم مثل خودش ، تا به یادش باشم،
به یاد دوست و عزیزانی که بودیم باهم ، برا هم بودیم ، بی ریا و مختصر ، ولی رفتن ، عهدم اینه تا مرگم ، اکانتم تو انجمن فعال باشه، یادشون گرامی باشه ، لاقل در دل من ،
تک تک پیام هاشون ، تک تک ساعاتشون ، تک تک نگرانی هاشون و چشم انتظارشونpouya hosein pour :>>>>>>>
زیاد نمیشناسمشون ولی.. اک منم بهت میپیوندم تا جایی ک بتونم -
وقتی یه دوست صمیمی سرد میشه،
دوس داری فقط دوس باشی ، تا با رفتنش زنده بمونی -
@m-naghavi هعی.. واالا راستش من جدیدا اینطوری شدم ک دوس دارم از همه فاصله بگیرم.. شاید.. ی زندگی با رابطه های کوتاه مدت.. واقعا کمترین اسیبو میبینی هعی
Michael Vey برگام..منم
من حتی اکیپمونم ول کردم -
مجتبی ازاد بالاخره رفتم دیسکورد🥲
@m-naghavi سرور بدم ؟ افراد مودب و خوب و خودمونی
-
Michael Vey من از بچگیم همین بودم با همه دوست بودم ولی دوست صمیمی نداشتم
@m-naghavi اعوو.. خوبهه
-
@m-naghavi خسته نباشی .. میگفتی یک گاوی گوسفندی چیزی جلو پاتون قربانی میکردیم :))
مجتبی ازاد
️
-
pouya hosein pour :>>>>>>>
زیاد نمیشناسمشون ولی.. اک منم بهت میپیوندم تا جایی ک بتونمMichael Vey متشکرم، زحمتی نباشه براتون ⚘
-
Michael Vey اره یکی از بی تی اس ها وسط اجرا تابلو اوفتاد روش و به هلاکت رسید ...
مجتبی ازاد ها؟.. الان ک سالمن همه :|
شاید با ی گروه دیگ اشتب گرفتی -
Michael Vey من از بچگیم همین بودم با همه دوست بودم ولی دوست صمیمی نداشتم
@m-naghavi یکی دو تا صمیمی پیدا کن ...
-
وقتی یه دوست صمیمی سرد میشه،
دوس داری فقط دوس باشی ، تا با رفتنش زنده بمونیpouya hosein pour +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
-
Michael Vey برگام..منم
من حتی اکیپمونم ول کردم@m-naghavi هعی.. هیچوق اکیپ نداشتم ی زمانی تو این فکر افتادم تو دانشگاه ی اکیپ داشته باشم از اون باحالاش.. ولی هرچی میگذره بیشتر دوس دارم فاصله بگیرم.
-
Michael Vey متشکرم، زحمتی نباشه براتون ⚘
pouya hosein pour ن باو خیلی باحاله
-
@m-naghavi سرور بدم ؟ افراد مودب و خوب و خودمونی
مجتبی ازاد یه سر همینطوری رفتم ببینم چخبره فقط دیدیم هنو هستن کسایی که بشناسنمون
من فعلا امسال کنکور دارم:) -
@m-naghavi یکی دو تا صمیمی پیدا کن ...
مجتبی ازاد که چی بشه
-
مجتبی ازاد یه سر همینطوری رفتم ببینم چخبره فقط دیدیم هنو هستن کسایی که بشناسنمون
من فعلا امسال کنکور دارم:)@m-naghavi اوه فکر کردم کنکورتو دادی
-
مجتبی ازاد ها؟.. الان ک سالمن همه :|
شاید با ی گروه دیگ اشتب گرفتیMichael Vey شاید ولی خب یکی از همون نجسات فن ها به هلاکت رسید ... انشالله نوبت بعدی ها
-
تیپیکال ادما موقع غر زدن راجع به دوستشون:
من همه کار واسش کردم ولی اون لیاقت نداشت