آشپزی

-
سلام و درود به همه
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@m-hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
و بقیه دوستان@Elham650
متشکرم بله حتما -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نکته اینکه نوشتن طرز تهیه اجبار نیست و به تمایل شما بستگی داره
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام نحوه پخت یک غذا روهم میتونیم توضیح بدیم؟
-
سلام نحوه پخت یک غذا روهم میتونیم توضیح بدیم؟
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam سلام بله عکسش هم بذاری با دستور پخت،خوب میشه
-
-
سلام و درود به همه
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@m-hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
و بقیه دوستان -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستی یچیز یادم رفت بگم ...
نکات ریز درست کردن جوج کباب اگه دوس دارین بدونین بگم که دیگه جوج نازنین رو نسوزونین -
راستی یچیز یادم رفت بگم ...
نکات ریز درست کردن جوج کباب اگه دوس دارین بدونین بگم که دیگه جوج نازنین رو نسوزونین -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
خب خب خب :>>
قبل از همه بگم که گذاشتن جوج به مدت ۲۴ ساعت ( ۱۲ یا حتی ۸ یا ۷ ساعت هم خوبه ) توی پیاز و آبلیمو و نمیدونم این چیزا فراموش نشه ( این قسمتش فقط با خودتون)
نکته اول : سعی کنین از اون سیخ هایی که تهشون پیچ پیچی هست بخرین تا تهش داغ نشه و بتونین دست بگیرین و حواستون باشه سیخ نه زیاد باریک باشه و نه زیاد پهن و بزرگ .
نکته دوم : اگر با زغال درس میکنین که یکاری کنین که هوا از هر ۴ طرف به زغال برسه و خوب داغ بشه . اگر هم که با این باربیکیو درس میکنین ، زیرشو کم کنین و اگه در داره درشو ببندین تا خوب مغزپخت بشه .
نکته سوم : اگه سیب زمینی ( اندازش اگه بزرگ نباشه بهتره) و فویل آلمینیوم و روغن و نمک در دسترس دارین میتونین خُلو درس کنین :>>
کافیه که سیب زمینی رو برش بدین و بین برش ها نمک و یکم روغن بریزین و برش ها رو کنار هم بذارین تا بشه مث شکل اولش و ببندینش توی فویل آلومینیوم و اگه با زغالین که زغال بریزین روش از هر طرف و اگر هم که با باربیکیو هستین درشو ببندین تا مغزپخت بشه و در نهایت بذارین یه ۴۵ دقیقه ای باشه و بعدش از خوردن خُلو لذت ببرین .
نکته چهارم : اگه موقع درس کردن جوج دیدین که یه جوج داره میسوزه ، یه جوج که آبداره و روغنیه رو بمالین روی اونی که داره میسوزه و بزنین روش تا روغن و آب اون جوجی که آبداره بریزه روش و نسوزه
اگر توی طبیعت هستین فراموش نکنین که اتیش و اینارو خاموش کنین :>>
نوش جونتون :)) -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
عالی میشه -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
عالی میشه -
سلام و درود به همه
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@m-hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
و بقیه دوستاننوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650 تجربه:سوزوندن آبگوشت
️
-
واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
عالی میشهنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Elham650
-
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب خب سلام
این غذای خوشمزه رو میبینید؟
اسمش هست
میرزا قاسمی
فوق العااااده است
میخوایم بریم ببینیم طرز تهیه اش چطوریه
ابتدا شما میرید بادمجون هارو داخل قابلمه میزارید تا بپزه حالا شما میتونید قبل از اینکه بزاریدش داخل قابلمه پوستشو بکنید یا اینکه با پوست بزاریدش بپزه بعد پوستشو بکنید
وقتی پخت میزارید چرخ بشه وقتی چرخ کردینش ابشو کامل میگیرین
این از بادمجونا میزاریدش یه گوشه تا به وقتش بریم سراغش فقط یادتون باشه هرمقدار که بادمجون گرفتین دو یا سه برابرش گوجه میگیرید
گوجه هارو پوست میکنید میزاریدشون داخل مولینکس یا غذاساز تا کامل چرخ بشن
ابشونو میگیرین و میزارید کنار
حالا میریم سراغ سیر
ما شمالیا درکنار پیاز داغ سیرداغ هم در فریزر داریم
سیر رو به مقدار دلخواه بریزید
بعضیا دوست دارن سیرش زیاد باشه بعضیا دوست دارن کم باشه بعضیا اصلا نمیریزن
اما بنظر من میرزا قاسیمی بدون سیر اصلااااا مزه نداااره
خلاصه اینکه سیر رو اول میزارید داخل آب سیر وقتی داخل بمونه پوست کندنش خیلی راحت میشه
یه روش دیگه هم واسه پوست کندن سیر هست
اونم اینکه داخل یه شیشه در دار مقدار اب میریزید و به اون اندازه که میخواین سیر میریزین و این شیشه رو محکم تکون تکون میدین
ولی پوست هاش نصفه نیمه درمیاد اما بازم خوبه
سیر رو رنده میکنید و با روغن تفتش میدین
سیر رو میزارید کنار
حالا یک مقدار روغن خیییلی کم میریزین توی قابلمه و همه مواد رو باهم قاطی میکنین
انقدر همش میزنین تا خودشو جمع بکنه
نزاریدش برین
میرزاقاسمی رو بزارین برین میسوزه
وقتی اماده شد
حتما کنارش سبزی و ماست و نیمرو هم بزارید
اگر میرزا قاسمی رو با دوغ یا ماست محلی که ترش باشن قاطی بکنید عااااالی میشه
و سبزی ریحون و نعنا و ترب و تره هم کنارش باشه
میتونید با نون یا پلو بخورید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه توصیه
وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
#صرفه جویی در مصرف رب -
نوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات️
تا یه ترفند دیگه فعلا -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۱، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamed-s
سلام دستور پخت کیک تریلیچه رو دارین میشه بزارید ممنون
-
نوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟ -
سلام
چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۱، ۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهیکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
باید بسته بسته باشه
درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش
بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه
اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه.