Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. آشپزی🍽🥞🎂
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
پیرِ طوس
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
هم خوانی هویت
M.ShajarianM
درود بر شما این تاپیک رو به جهت مطالعه هویت زدم
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
سمیئویک اسید
M
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی

آشپزی🍽🥞🎂

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
231 دیدگاه‌ها 36 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • م آفلاین
    م آفلاین
    مِهردُخت
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #8

    یه نکته اینکه نوشتن طرز تهیه اجبار نیست و به تمایل شما بستگی داره🌻🥞

    1 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe GomnamG آفلاین
      Gharibe Gomnam
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #9

      سلام نحوه پخت یک غذا روهم میتونیم توضیح بدیم؟

      نقطه . سرخط

      م 1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
      • Gharibe GomnamG Gharibe Gomnam

        سلام نحوه پخت یک غذا روهم میتونیم توضیح بدیم؟

        م آفلاین
        م آفلاین
        مِهردُخت
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
        #10

        Gharibe Gomnam سلام بله عکسش هم بذاری با دستور پخت،خوب میشه

        1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #11

          20220310_210701.jpg
          بهتر از این هست مگه؟🥺😋😋😋

          So
          What is the point
          of every thing?...

          1 پاسخ آخرین پاسخ
          15
          • م مِهردُخت

            سلام و درود به همه 🌻❤
            لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
            این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
            رو با هم به اشتراک بذاریم
            و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
            و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
            پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
            و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
            دعوت میکنم از:

            @soniaaa
            Anzw 18
            Gharibe Gomnam
            @roghayeh-eftekhari
            chichak am
            @حامد-صباحی
            @حمید-صباحی
            @m-hmt
            @sania-Andiravan
            z Gheibi

            🌻🌻
            و بقیه دوستان

            @دانش-آموزان-آلاء
            @تجربیا
            @ریاضیا
            @انسانیا

            Hamed.sH آفلاین
            Hamed.sH آفلاین
            Hamed.s
            فارغ التحصیلان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #12

            @Elham650
            ۲۰۲۲۰۶۱۸_۲۲۳۰۱۹.jpg
            😊🥰

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            11
            • محمد فوادم آفلاین
              محمد فوادم آفلاین
              محمد فواد
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #13

              راستی یچیز یادم رفت بگم ...
              نکات ریز درست کردن جوج کباب اگه دوس دارین بدونین بگم که دیگه جوج نازنین رو نسوزونین 😁😊

              ツ

              م 1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • محمد فوادم محمد فواد

                راستی یچیز یادم رفت بگم ...
                نکات ریز درست کردن جوج کباب اگه دوس دارین بدونین بگم که دیگه جوج نازنین رو نسوزونین 😁😊

                م آفلاین
                م آفلاین
                مِهردُخت
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط مِهردُخت انجام شده
                #14

                محمد فواد بفرمایید

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • محمد فوادم آفلاین
                  محمد فوادم آفلاین
                  محمد فواد
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
                  #15

                  خب خب خب :>>
                  قبل از همه بگم که گذاشتن جوج به مدت ۲۴ ساعت ( ۱۲ یا حتی ۸ یا ۷ ساعت هم خوبه ) توی پیاز و آبلیمو و نمیدونم این چیزا فراموش نشه ( این قسمتش فقط با خودتون 😂)
                  نکته اول : سعی کنین از اون سیخ هایی که تهشون پیچ پیچی هست بخرین تا تهش داغ نشه و بتونین دست بگیرین و حواستون باشه سیخ نه زیاد باریک باشه و نه زیاد پهن و بزرگ .
                  نکته دوم : اگر با زغال درس میکنین که یکاری کنین که هوا از هر ۴ طرف به زغال برسه و خوب داغ بشه . اگر هم که با این باربیکیو درس میکنین ، زیرشو کم کنین و اگه در داره درشو ببندین تا خوب مغزپخت بشه .
                  نکته سوم : اگه سیب زمینی ( اندازش اگه بزرگ نباشه بهتره) و فویل آلمینیوم و روغن و نمک در دسترس دارین میتونین خُلو درس کنین :>>
                  کافیه که سیب زمینی رو برش بدین و بین برش ها نمک و یکم روغن بریزین و برش ها رو کنار هم بذارین تا بشه مث شکل اولش و ببندینش توی فویل آلومینیوم و اگه با زغالین که زغال بریزین روش از هر طرف و اگر هم که با باربیکیو هستین درشو ببندین تا مغزپخت بشه و در نهایت بذارین یه ۴۵ دقیقه ای باشه و بعدش از خوردن خُلو لذت ببرین .
                  نکته چهارم : اگه موقع درس کردن جوج دیدین که یه جوج داره میسوزه ، یه جوج که آبداره و روغنیه رو بمالین روی اونی که داره میسوزه و بزنین روش تا روغن و آب اون جوجی که آبداره بریزه روش و نسوزه
                  اگر توی طبیعت هستین فراموش نکنین که اتیش و اینارو خاموش کنین :>>
                  نوش جونتون :))

                  ツ

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  8
                  • م آفلاین
                    م آفلاین
                    مِهردُخت
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #16

                    واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
                    از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
                    عالی میشه😋

                    محمد فوادم 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    7
                    • م آفلاین
                      م آفلاین
                      مِهردُخت
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #17

                      واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
                      از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
                      عالی میشه😋

                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                      3
                      • م مِهردُخت

                        سلام و درود به همه 🌻❤
                        لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
                        این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
                        رو با هم به اشتراک بذاریم
                        و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
                        و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
                        پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
                        و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
                        دعوت میکنم از:

                        @soniaaa
                        Anzw 18
                        Gharibe Gomnam
                        @roghayeh-eftekhari
                        chichak am
                        @حامد-صباحی
                        @حمید-صباحی
                        @m-hmt
                        @sania-Andiravan
                        z Gheibi

                        🌻🌻
                        و بقیه دوستان

                        @دانش-آموزان-آلاء
                        @تجربیا
                        @ریاضیا
                        @انسانیا

                        Blue28B آفلاین
                        Blue28B آفلاین
                        Blue28
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #18

                        @Elham650 تجربه:سوزوندن آبگوشت🚶🏼‍♀️

                        آبیِ‌آسمان، چه‌غمگین‌است

                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        4
                        • م مِهردُخت

                          واسه مزه دار کردن جوجه بگم که:
                          از نمک ،پیاز ،زعفران ،فلفل دلمه ای ،آبلیمو ،ماست و در آخر روغن مایع استفاده کنید
                          عالی میشه😋

                          محمد فوادم آفلاین
                          محمد فوادم آفلاین
                          محمد فواد
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                          #19

                          @Elham650 👌😎

                          ツ

                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3
                          • Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe GomnamG آفلاین
                            Gharibe Gomnam
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #20

                            mirza-ghasemi.jpg

                            خب خب سلام
                            این غذای خوشمزه رو می‌بینید؟
                            اسمش هست
                            میرزا قاسمی
                            فوق العااااده است
                            میخوایم بریم ببینیم طرز تهیه اش چطوریه
                            ابتدا شما میرید بادمجون هارو داخل قابلمه میزارید تا بپزه حالا شما میتونید قبل از اینکه بزاریدش داخل قابلمه پوستشو بکنید یا اینکه با پوست بزاریدش بپزه بعد پوستشو بکنید
                            وقتی پخت میزارید چرخ بشه وقتی چرخ کردینش ابشو کامل میگیرین
                            این از بادمجونا میزاریدش یه گوشه تا به وقتش بریم سراغش فقط یادتون باشه هرمقدار که بادمجون گرفتین دو یا سه برابرش گوجه میگیرید
                            گوجه هارو پوست میکنید میزاریدشون داخل مولینکس یا غذاساز تا کامل چرخ بشن
                            ابشونو میگیرین و میزارید کنار
                            حالا میریم سراغ سیر
                            ما شمالیا درکنار پیاز داغ سیرداغ هم در فریزر داریم
                            سیر رو به مقدار دلخواه بریزید
                            بعضیا دوست دارن سیرش زیاد باشه بعضیا دوست دارن کم باشه بعضیا اصلا نمیریزن
                            اما بنظر من میرزا قاسیمی بدون سیر اصلااااا مزه نداااره
                            خلاصه اینکه سیر رو اول میزارید داخل آب سیر وقتی داخل بمونه پوست کندنش خیلی راحت میشه
                            یه روش دیگه هم واسه پوست کندن سیر هست
                            اونم اینکه داخل یه شیشه در دار مقدار اب میریزید و به اون اندازه که میخواین سیر میریزین و این شیشه رو محکم تکون تکون میدین
                            ولی پوست هاش نصفه نیمه درمیاد اما بازم خوبه
                            سیر رو رنده میکنید و با روغن تفتش میدین
                            سیر رو میزارید کنار
                            حالا یک مقدار روغن خیییلی کم میریزین توی قابلمه و همه مواد رو باهم قاطی میکنین
                            انقدر همش میزنین تا خودشو جمع بکنه
                            نزاریدش برین😐
                            میرزاقاسمی رو بزارین برین میسوزه
                            وقتی اماده شد
                            حتما کنارش سبزی و ماست و نیمرو هم بزارید
                            اگر میرزا قاسمی رو با دوغ یا ماست محلی که ترش باشن قاطی بکنید عااااالی میشه
                            و سبزی ریحون و نعنا و ترب و تره هم کنارش باشه
                            میتونید با نون یا پلو بخورید
                            🤗

                            نقطه . سرخط

                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            16
                            • bahar mohammadi 0B آفلاین
                              bahar mohammadi 0B آفلاین
                              bahar mohammadi 0
                              فارغ التحصیلان آلاء
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #21

                              یه توصیه
                              وقتی دارین ماکارونی میندازین داخل آب جوش ، حتما مقداری زردچوبه یا پودر گوجه خشک برای رنگ دار شدنش بریزید که از اون ور کمتر رب استفاده کنین .
                              من حتی گاهی به جای رب ، گوجه و فلفل دلمه ای ميندازم خیلی بهتر میشه
                              #صرفه جویی در مصرف رب😄

                              خدا رو چه دیدی شاید شد🤍💫
                              پ.ن : یک معمار

                              1 پاسخ آخرین پاسخ
                              9
                              • محمد فوادم آفلاین
                                محمد فوادم آفلاین
                                محمد فواد
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط محمد فواد انجام شده
                                #22

                                یچیز خیلی کاربردی هم میگم که مرتبط با آشپزی نیس ولی خیلیییی کاربردیه :>>
                                توی مسافرتا اگه رفتین طبیعتی جایی و یه هندونه همراهتون بردین و خواستین هندونه خنک بشه ، اگه رودخونه ای چیزی نبود و یا نمیخواستین بذارین توی رودخونه ، با یه کاردی چیزی یه لایه سطحی از پوست هندونه رو بکنین . این باعث میشه تا آب توی پوستش تبخیر بشه و از اونجا که یه فرآیند گرماگیر رخ میده در نتیجه هندونه خنک میشه !! بدون هیچ دردسری و با کمترین امکانات ✌️🤩
                                تا یه ترفند دیگه فعلا 😂😎

                                ツ

                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                12
                                • Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.sH آفلاین
                                  Hamid.s
                                  فارغ التحصیلان آلاء
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
                                  #23

                                  20220912_003233.jpg

                                  یه نوع کیک
                                  من اسمشو گذاشتم تیرامیسو ژله ای🥧🍨

                                  مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

                                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  12
                                  • Hamed.sH Hamed.s

                                    هر غذایی رو بلدم اگر خواستین در خدمتم😊🍫

                                    SunnivaS آفلاین
                                    SunnivaS آفلاین
                                    Sunniva
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                    #24

                                    @Hamed-s

                                    سلام دستور پخت کیک تریلیچه رو دارین میشه بزارید ممنون 😁

                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh HhH آفلاین
                                      Hhh Hh
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #25

                                      سلام
                                      چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                      همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                      أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                                      jahad_121J m.hmtM سارا M 0س Zahra.HDZ 4 پاسخ آخرین پاسخ
                                      4
                                      • Hhh HhH Hhh Hh

                                        سلام
                                        چرا وقتی کیک درست میکنیم درست پف نمیکنه؟ چه خونگی چه اونایی که به صورت پودر از مغزه میگیریم.
                                        همون دمایی گفته تنظیم میکنم. ولی باز همون طوره؟

                                        jahad_121J آفلاین
                                        jahad_121J آفلاین
                                        jahad_121
                                        فارغ التحصیلان آلاء
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                        #26

                                        Hhh Hh

                                        یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
                                        باید بسته بسته باشه
                                        درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

                                        حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

                                        بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

                                        اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

                                        786

                                        Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        4
                                        • jahad_121J jahad_121

                                          Hhh Hh

                                          یکی از حالت هاش اینه که از یک جای طرفه بخار خارج میشه
                                          باید بسته بسته باشه
                                          درپوش پارچه ای دور سر ظرفه باشه بهتره.

                                          حالا دل های دیگم شاید داشته باشه ولی یک بار برای ما این طور شد دفعه ها بعد همه جاشو کامل بستیم یک چیز سنگینم گذاشیم روش😂

                                          بستگی به ماده هاش و مقدار هم زدم هم داره باید خوب هم زده بشه

                                          اها یک چیز دیگم هست اون جایی که میزارید اگر خوب قبل از پخت اون مدت زمانه که باید صبر کرد پف کنه اگر خوب انجام بشه و تقریبا داخلش پوک بشه خوب بعدشم پف می کنه. 🚗

                                          Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh Hh
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                          #27

                                          @jahad-128
                                          که اینور👌🏻
                                          پس رو در کیک پز پارچه بذارم؟
                                          برای قالبی که تو توستر میذاریم چی؟

                                          أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

                                          jahad_121J 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها


                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 11
                                          • 12
                                          • درون آمدن

                                          • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه
                                            • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                            • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                            • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                            • معرفی گروه‌ها
                                            • لینک‌های دسترسی سریع