آشپزی🍽🥞🎂
-
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@m-hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi🌻🌻
و بقیه دوستان@Elham650
چطور شده؟😊🥗🍝😍 -
@Elham650
😍😊خیلییییی ممنون🌿 -
@Hamed-s
این که عالیهههه 😍 👏👏👏👏 -
Ansel
داداش
مسابقه دستپخت رو حتما شرکت
کن
عالی شده😂😂😂😂😂ولی اب زیاد مصرف کردی
گاز تمیز پاک نشده
یه امتیاز کم میشه😂
تفکیک زبالتون هم درست بوده@Farzam-Yousefi
چشم داداش😂😂
از کجا میدونی
می خوایی مصرف آب بفرستم ؟
😂 -
@Hamed-s
این که عالیهههه 😍 👏👏👏👏پرستو بابایی
ارادت 😊😍🌿🌹 -
@Hamed-s
گویند که در ایام پاییزی چنین غذای خوشمزه ای سخت دل می برد و افسوس که آدرس منزلتان را نمیدانم ...:beaming_face_with_smiling_eyes:فقط میشه گفت::drooling_face: :face_savoring_food: :face_savoring_food:
درود بر تو واقعا ..... 👌👌👌👌👌👌👌👌
آرزوی فیلتر این تاپیک خانمان سوز:expressionless_face: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Hamed-s
گویند که در ایام پاییزی چنین غذای خوشمزه ای سخت دل می برد و افسوس که آدرس منزلتان را نمیدانم ...:beaming_face_with_smiling_eyes:فقط میشه گفت::drooling_face: :face_savoring_food: :face_savoring_food:
آرزوی فیلتر این تاپیک خانمان سوز:expressionless_face: :beaming_face_with_smiling_eyes:
@M-Shajarian
چی دوس داری واست پزم؟
ارادت داداش🥲❤️ -
@Hamed-s
انشاا... بعد کنکور میام خوابگاهتون برام یه قورمه سبزی بپزی بخوریم و بیام بررسی کنم ببینم نمک و برنجت چطوریاس؟!
خدانکشتت دلم هوس یه غذای خوشمزه کرد:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy:چوخ لذت آپاردیم ......
-
@Hamed-s
انشاا... بعد کنکور میام خوابگاهتون برام یه قورمه سبزی بپزی بخوریم و بیام بررسی کنم ببینم نمک و برنجت چطوریاس؟!
خدانکشتت دلم هوس یه غذای خوشمزه کرد:disappointed_face: :face_with_tears_of_joy:چوخ لذت آپاردیم ......
@M-Shajarian
ارادت داداش 🥲❤️
من خوابگاهم اتاقمه😂😂 -
@Hamed-s
@M-Shajarian در آشپزی🍽🥞🎂 گفته است:
@Hamed-s
عجب!!😂