هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@M-an در رفع اشکال های هفتگی راه ابریشم پرو گفته است:
سلام بچه ها
از این به بعد هر هفته یک تاپیک رفع اشکال زده میشه
شما سوال هاتون رو طول هفته در اون تاپیک بپرسین
بعد تو ساعتی که اعلام میشه دبیر میان و جواب میدن
یعنی اگه شما در اون ساعت جلسه مدرسه هستین هم باز می تونید سوال هاتون رو از قبل پرسیده باشینبرنامه رفع اشکالهای راه ابریشم پرو ریاضی تجربی شنبه ها 22-۲۰ زیست سه شنبه ها ۲۳:۳۰-۲۱:۳۰ فیزیک چهارشنبه ها ۱۳-۱۰ ریاضیات رشته ریاضی پنجشنبه ها ۱۳-۱۱ شیمی جمعه ها ۲۲:۳۰-۲۰:۳۰ @M-an وقتتون بخیر. دبیراش کیان؟ (ببخشید اینجا پرسیدم اخه نمیخواستم پستتون پایین بره و گم شه)
-
Michael Vey
ممنون وقتت بخیر
ستون دبیرها رو هم اضافه می کنم
اما زیست و شیمی رو نمی شناسیدفیزیک هم برای هر دو رشته با دکتر طلوعی هست در یک جلسه برگزار میشه
@M-an اوکیهه.. دستتون درد نکنهه خیلی خوب شد ک در طول هفته میتونیم بپرسیمم
-
@hanu واای ایننن.. من خیلی کم نگاش میکردمم
امروز نمیدونی چی پیدا کردم
ی سی دی مجموعه باربی:>>>>>>ینی توش پرررر اززز انیمیشنههه
ولی من ی سی دی داشتم.. توش سریال لاک پشتای نینجا بود.. اونو اگ پیدا بکنم.... :>>>>>
Michael Vey آخ خدا
فقط اتفاقایی که بعد نگاه کردن باربی رخ میداد
همشونو دوست داشتم و دارم 🥲 -
Michael Vey آخ خدا
فقط اتفاقایی که بعد نگاه کردن باربی رخ میداد
همشونو دوست داشتم و دارم 🥲@hanu :******>>>>>
بعضی باربیا خیلی سم بودنن.. مثلا یکی هس باربی دایری.. این لعنتی انگلیسی بود منم بچه بودم نمیفهمیدمش و هیچوق کامل نگاش نکردم
امروز اومدم پلیش کردم اینسری میفهمم چی میگن ولی فهمیدم خدایی خییلی سمه -
@hanu :******>>>>>
بعضی باربیا خیلی سم بودنن.. مثلا یکی هس باربی دایری.. این لعنتی انگلیسی بود منم بچه بودم نمیفهمیدمش و هیچوق کامل نگاش نکردم
امروز اومدم پلیش کردم اینسری میفهمم چی میگن ولی فهمیدم خدایی خییلی سمهMichael Vey مگه قرار بود متوجه هم بشیم چی میگن ؟🥲
بیشتر تصویرش مدنظر بود -
Michael Vey مگه قرار بود متوجه هم بشیم چی میگن ؟🥲
بیشتر تصویرش مدنظر بود@hanu کیفیتش حس میکنم از 240م پایینتره
-
چق باربیا... زیادی دختر بودن
-
@hanu کیفیتش حس میکنم از 240م پایینتره
Michael Vey مایکل خاطراتمو برگردوندی 🥺
برا اولین بار خواستم زمان کمی برگرده عقب 🥲
حالا یادته بعد یه مدت پرشین تون قطع شد ؟ خیلی زمان بدی بود -
واییی یک چیزای پیدا کردم
سی دی ها که فیلم دارن همون برنامه کودک و بازی -
Michael Vey مایکل خاطراتمو برگردوندی 🥺
برا اولین بار خواستم زمان کمی برگرده عقب 🥲
حالا یادته بعد یه مدت پرشین تون قطع شد ؟ خیلی زمان بدی بود@hanu وای من هنوزم ک هنوزه ناراحتم....... حتی چن بار تو نت سرچ کردم ک فرکانسش چنده
تبلیغاتای پرشین تون++++
لعنتی اصن یادم نمیاد چی بود ولی ی اهنگ خاصی داشت ک پرشین تونو تبلیغ میکردتنبیتبمکستنم -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Arianaa
گگگگ مگه برا دهن کجی نبود!؟
زراااااا
چطوری حاجی
آهنگه رو که روش ریپلای زدی برو سرچ کن ریمیکسش خفنههههروش کراشیدم همش میگممم🥲
جوووون
خوبممم ت چطورییی
باشههه مرسییی -
خدایااا چقدر ما اینا رو بازی می کردم
مرحله به مرحلم یود مگه تموم می شد -
@M-an خدایی چرا دسترسی نداریم که به خانم زریون لایک بدیم من هنوزم ک هنوزه عذاب وجدان دارم:*>
-
jahad_121 چق اشناعه....
-
@M-an خدایی چرا دسترسی نداریم که به خانم زریون لایک بدیم من هنوزم ک هنوزه عذاب وجدان دارم:*>
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مگه نمیشه لایکش کرد!؟
چرا؟ -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مگه نمیشه لایکش کرد!؟
چرا؟Sharllot نمیدونم کلا تو تاپیک رفع اشکال ریاضی تجربی ب هیشکی نمت لایک بدمم.. ن ب تاپیک ن ب خانم زریون. ارور میده ک دسترسی ندارید
-
jahad_121 چق اشناعه....
-
@hanu وای من هنوزم ک هنوزه ناراحتم....... حتی چن بار تو نت سرچ کردم ک فرکانسش چنده
تبلیغاتای پرشین تون++++
لعنتی اصن یادم نمیاد چی بود ولی ی اهنگ خاصی داشت ک پرشین تونو تبلیغ میکردتنبیتبمکستنمMichael Vey آرهههه تبلیغششش
🥲
بسه دیگه
من الان از ذوق پس میوفتم
تو این چندسال تو تنها آدمی بودی از بین کسایی که باهاشون حرف زدم و اونم پرشین تون نگا میکرده 🥺🫂 -
-
jahad_121 نه اشتب شد اینو نداشتم
من ی سی دی بازی داشتم فک کنم از طرف اموزش پرورش بود یا همچین چیزی.. واس کلاس اول.. هررررچی فک میکنم نمد چی بود ولی بازیای باحالی داشت