هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh
اره بابا کلا خیلی داغون بود
مدرسه تیزهوشان ی جو سیاسی داره انگار خیلی کثیفه
همش دارن برات نقشه میچینن چطوری میخونی یا یکاری کنن تو تکلیفای نوبتی به تو بیفته نتونی درس بخونی هفته منتهی ب ازمون
یا گزینه دوییا امتحنارو مینداختن تو هفته قلمچی که خودشون بخونن و برعکس
یعنی هر دیقه باید تو فکر این باشی سرت کلاه نره -
تازه فقط مدرسه ما نبود که نمونه ها با مدرسه ما در رقابت بودن
یبار بعدازظهر اومده بودن انگار کلاس فوق العاده تو مدرسه ما برگه هامونو از کمد دبیر کش رفته بودن نمره هامونو بفهمن -
البته خب تیزهوشان شیراز بود و داراب و نی ریز و وشهرستان ها دیگه استان فارس
نی ریز که می شد قبول شد با یکمی تلاش
که چندین تا از بچه ها قبول شدند فقط یمیشون رفت
یکی شونم داراب قبول شد رفت برای داراب بود خودشم از بچه ها خوابگاه بودفکر کنم دوتاشونم شیراز قبول شدند نرفتند
دیگه اومدیم همین نمونه -
@Soniaaa
حالا چه بهشون می رسید
که چیبرای ما که بلند بلند نمره همون می خونند چی
بعصی معلم هاتازه یکی معلمون هست باتوجه به نمره ای که گرفتیم یک جمله ای میگه بهمونو...
مثلان خانم فلانی یک همتی کن بیستر تلاش کنیا احسنت استاد نمره خوبی گرفتند یعنی اون لحظه همون دست می زنیم
تازه شده هنوز فقط اسم طرف گفته دست زدیم بعد مشخص شده نمره خوب نبودهبعد پشت دستی زدیم یعنی فقط کلاسمون مسخره بازیه
-
کلان زیاد مدرسه ها تاثیری ندارند
مگر اینکه یک معلم روی ادم تاثیر بزاره بیشتر فرقشون تو همین جو رقابت و ایناستاگرنه الان که کلاس های آنلاین و معلم ها خیلی سطح خوب هستند به جای مدرسه وقت میشه گذاشت رو اینا
مدرسه بیشتر وقت تلف کردنه -
کلان زیاد مدرسه ها تاثیری ندارند
مگر اینکه یک معلم روی ادم تاثیر بزاره بیشتر فرقشون تو همین جو رقابت و ایناستاگرنه الان که کلاس های آنلاین و معلم ها خیلی سطح خوب هستند به جای مدرسه وقت میشه گذاشت رو اینا
مدرسه بیشتر وقت تلف کردنهjahad_121 بنظرم مدرسه خوش میگذره
-
بیاید
یک سر
12 تجربی خاتم الانبیاءاصلان کلاسمون با همه کلاسا فرق داره
معلما زار اومدن از دستمون
البته سال قبل عاشقمون بودن چون خیلی منظم و درس خون و پایه اون وقتی که تازه مدرسه ها باز کردند مه نیمه حضوری بود جز یا بهتر بگم تنها کلاسی بودیم که تون سرما هممون میومدیم تو یک نمازخونه بزرگ بود صندلی داست سر کلاس ها حاضر بودیم و امتحان هام حضوری می دادیم
خب برای معلم خیلی این طور خوب بود راضی بودن از این همه نظم و..
باز همون موقع هم خیلی خوش بودیم کلان پایه هستیم
. ولی خب امسال یکم فشار زیاد شده رومون وقت نمی کنیم درست پیش بریم. دیگه غایب زیاد داریم و.. -
jahad_121 بنظرم مدرسه خوش میگذره
اره البته اگر جو ش خوش باشه
ولی خب خسته کنند ه و وقت گیرهجوری شده که من دیگه می گم امسال که دیگه نمی رسم برای سال دیگه
البته خب معدلی هم که شده من زیاد با هاش جور نمی تونم بشم با معدل از نمره و برای نمره درس خوندن بدم میادولی خب مسیری که باید رفت دیگه فعلان تا هرچی که رسیدم می خوندم
-
دوستان من ذهن عجیبی دارم و کلا خیلی فکر میکنم اگه قسمت کوچیکی از این تفکرات رو به شما منتقل کنم سبب هنگ کردن و به فکر فرو رفتن شما میشود ، من کلا پتانسیل اینو دارم کل دنیا رو ببرم زیر سوال
-
اولین بار به هر چیزی نگاه میکنم و یا گوش میکنم، دفعه بعد شیرینی بیشتری پیدا میکنه.....
صدای خودم.....
شاید بد و شاید خوب ....
ولی خودم بسیار لذت میبرم .........@Homayoun-Shajarian
عالیسن داداش فرهاد
استعداد داری واقعا چرا دنبالش نمیری؟ -
دوستان من ذهن عجیبی دارم و کلا خیلی فکر میکنم اگه قسمت کوچیکی از این تفکرات رو به شما منتقل کنم سبب هنگ کردن و به فکر فرو رفتن شما میشود ، من کلا پتانسیل اینو دارم کل دنیا رو ببرم زیر سوال
@محمد-مهدی-کاووسی
خیلی خوبه که
این که ذهنتون باز هست
و فعاله
با سوال کردن و..از همین بین علم ها پیدا شدن
-
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟ -
من حتی تو زندگی خودمم اون کارکترر فرعیم چه برسه به زندگی بقیه...
-
دوستان سلام.
شب خوش ...یه راهکار بدین برا اینکه وقتی دلتون برا کسی که بهش دسترسی ندارین تنگ میشه چیکا میکنین؟؟؟؟؟@R-Nil-par
کار خاصی نمیتونیم بکنیم