هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ali-Valicheki
نمیزنی
مگه درس نخوندی ک منفی بزنی
کهلم اجمعین 10 تا سوال خیلی راحت مینیمم میدن میزنی میشه 30 درصد از چی میترسی بابا
نترس اصلااا -
@Ali-Valicheki
نمیزنی
کهلم اجمعین 10 تا سوال خیلی راحت مینیمم میدن میزنی میشه 30 درصد از چی میترسی بابا
نترس اصلااانوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
ریاضی نمیشه سوال آسونارو پیدا کرد چشمی
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ مثلا هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبره -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ مثلا هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبرهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبرهبچه ها ایشونو معرفی میکنم ستاد تخریب روحیه کنکوری ها و دانشجویان
واقعا که
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki ترسی که از شیمی دارم...
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبرهبچه ها ایشونو معرفی میکنم ستاد تخریب روحیه کنکوری ها و دانشجویان
واقعا که
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa فرق حقیقت با تخریب روحیه رو نمیدونی؟
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط Michael Vey انجام شده
فک کن از شیمی متنفر باشی و بالاخره با این حست مقابله کنی و بشینی 20 تا مسئله شیمی بزنی و اخرش یهو یادت بیاد همه رو با روش اشتباه حل کردی:>
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان اگر پیامتون منفی بخوره و مثلا بشه منفی 1 میره تو پست های جنجالی تون Controversial posts made اینجا!!
-
فک کن از شیمی متنفر باشی و بالاخره با این حست مقابله کنی و بشینی 20 تا مسئله شیمی بزنی و اخرش یهو یادت بیاد همه رو با روش اشتباه حل کردی:>
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey شیمی درکش خیلی سخته ی فرمول از آسمون میاد نکته سوال ها هم فق اینکه ک جا 2 میزاره 2.0678این چیه اخه
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey بد نیست خودش پیشرفته
-
الان اگر پیامتون منفی بخوره و مثلا بشه منفی 1 میره تو پست های جنجالی تون Controversial posts made اینجا!!
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اره دیگ...
-
Michael Vey شیمی درکش خیلی سخته ی فرمول از آسمون میاد نکته سوال ها هم فق اینکه ک جا 2 میزاره 2.0678این چیه اخه
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al +++
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دو روز دیگ تا سرکوچه هم بخوای بری باید فیلترشکن فعال کنی متاسفانه..
-
@Ali-Valicheki ترسی که از شیمی دارم...
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
شیمی ۳۰ ۴۰ بزنیم خوبه نه؟
️
-
@0yasin-sh0 اره دیگ...
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey اخه بحث اینکه وقتی منفی خورده چرا باید جنجالی باشه؟
-
@Danial-al
فک کنم یکبار خدمت جنابتون عرض کردم که نزدیک کنکور
کنکوریارو اذیت نکنیم
هیچ کنکوری الان دنبال حقیقت نیس ( هر چند چیزی که میگید حقیقت نیست چرت محضه ) -
Michael Vey بد نیست خودش پیشرفته
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اره حداقل خودم فهمیدم چ اشتباهی کردم هنوز جوابو ندیدم
اما حال ندارم برم تصحیح کنم.. از این ب بعدو درست میزنم -
@Danial-al
فک کنم یکبار خدمت جنابتون عرض کردم که نزدیک کنکور
کنکوریارو اذیت نکنیم
هیچ کنکوری الان دنبال حقیقت نیس ( هر چند چیزی که میگید حقیقت نیست چرت محضه )نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa روحیه نداد مگه؟
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0
من یدونه دارم
بخاطر پیتزا -
Michael Vey
شیمی ۳۰ ۴۰ بزنیم خوبه نه؟
️
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki منم همینم حتی پایینتر......
-
@Ali-Valicheki
نمیزنی
نترس اصلاااریاضی؟
باید بری تو حل ببینی چخبره ک اینم نیاز ب تسلط داره کلا ریاضیه دگ مثلا هندسه نری تو سوال اصلا معلوم نی چخبرهنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
من خودم پارسال ریاضی 3تا رو هوا زدم با اینکه چیزی یادم نبود
نه من
همه میتونن