نوسان
-
-
سلام ، آونگ داره نوسان انجام میده و دوره تناوب(T) میشه t به روی a خب حالا دوره تناوب میشه دو پی در رادیکال L به روی g و از اونجا که g در فواصل گوناگون تغییر کرده و سیاره ثابته
با استفاده از فرمول محاسبه شتاب گرانش و ارتباط دادنش به T در آونگ ، متوجه می شیم که T و r (فاصله تا مرکز سیاره ) رابطه مستقیم دارن و از اونجا که rدو برابر شده ، Tهم دوبرابر شده و حالا T جدید برابره با 2t به روی a ، و حالا اگه بخواد 2a بار نوسان داشته باشه پس باید 4tزمان صرف کنه
اگه متوجه توضیحات من نشدید که احتمالا همینطوره می تونید به قسمت 79 صفر تا صد فیزیک استاد یاری مراجه کنید -
سلام ، آونگ داره نوسان انجام میده و دوره تناوب(T) میشه t به روی a خب حالا دوره تناوب میشه دو پی در رادیکال L به روی g و از اونجا که g در فواصل گوناگون تغییر کرده و سیاره ثابته
با استفاده از فرمول محاسبه شتاب گرانش و ارتباط دادنش به T در آونگ ، متوجه می شیم که T و r (فاصله تا مرکز سیاره ) رابطه مستقیم دارن و از اونجا که rدو برابر شده ، Tهم دوبرابر شده و حالا T جدید برابره با 2t به روی a ، و حالا اگه بخواد 2a بار نوسان داشته باشه پس باید 4tزمان صرف کنه
اگه متوجه توضیحات من نشدید که احتمالا همینطوره می تونید به قسمت 79 صفر تا صد فیزیک استاد یاری مراجه کنیدمحمدمهدی یوسفوند ممنونم بابت توضیحات
فرمولش رو میدونین ؟ -
محمدمهدی یوسفوند ممنونم بابت توضیحات
فرمولش رو میدونین ؟@REZA-DOLATSHAA

-
@REZA-DOLATSHAA

محمدمهدی یوسفوند اینارو دیدم
من نسبت دوره تناوب بدست میارم ۲ به یکه اما در ادامه منظور طراح رو متوجه نمیشم .. اگه تونستی حلش کن
-
اگه متوجه توضیحات من نشدید که احتمالا همینطوره می تونید به قسمت 79 صفر تا صد فیزیک استاد یاری مراجه کنیدمحمدمهدی یوسفوند سوال قشنگی بود جوابش رو بدست آوردم