هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam عه تیپ شما هم با من یکیه پس جزو 1.5 درصد افراد خاص جهان
-
@0Farzam0 راس میگه
-
این روزا اعصاب فرزام خرابه بد جور نزدیک نشوید خطر
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@R-Aa
برونگرا بودن تعریف نیس عزیز دلم -
Gharibe Gomnam در کل بنظرم این سایتی که معرفی کردم خوب تونست شخصیت منو تا حدودی در بیاره
-
Hhh Hhreplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اما من معتقدم تست شخصیت شناسی شخصیت کسی رو مشخص نمیکنه بلکه کمک میکنه ادم خودش رو بهتر بشناسه
درستش هم همینه
-
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
میانگراهم داریما -
Sunnivareplied to Gharibe Gomnam on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam من ک اصلا خوشم نمیاد بعضیاش اصلا ب من نمیخوره
-
Gharibe Gomnamreplied to Hhh Hh on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
من همش رهبر از اب درمیاد -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
برونگرا نیستن ایشون
بروووووووووووووووووووووووووووووونگررررررررررررررااااااااا هستند -
-
Gharibe Gomnamreplied to Erfan_JvN on ۲۳ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Erfan_JvN
من چندین تست شخصیت شناسی در سایت های مختلف دادم اخریش هم یه خانم.بودن که ترم ۵ ۶ روانشناسی بودن فکرکنم گذاشتن دادم
اما من معتقدم تست شخصیت شناسی شخصیت کسی رو مشخص نمیکنه بلکه کمک میکنه ادم خودش رو بهتر بشناسه و شخصیت های جدید خودش رو شاید کشف بکنه
یه سری از سوالات رو من مثلا نمیخواستم جواب بدم
به من میگن تو هرچی همون به ذهنت اومد بزن منم همون اول مثلا به ذهنم میومد هردو با ارزشن هردو خوبن و به اجبار سبک سنگین میکردم یکی رو انتخاب میکردم -
دلم میخواد بزنم.....
پست 401100 از 1000113