هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
می تونم حدس بزنم الان چند کیلوییپرستو بابایی
حدس بزن -
@ma-a
باور کن ،سهم ۴ نفر رو من می خورم ولی هیچ وقت چاق نمیشمپرستو بابایی
ای خدا
میدونی من میرم مغازه یه چی بخرم به کالری ها نگاه میکنم؟ یه بار بستنی کاکائویی نخریدم به خاطر کالریش اصلا خیلی بده -
مثلا معجون بستنی بگیری
-
پرستو بابایی
حدس بزن@Soniaaa
۶۵ ،۶۷زدم به هدف ؟ -
اینهمه چیز هست برای چاق شدن
-
بیاید پیش خودم راهنماییتون میکنم
-
@Soniaaa
۶۵ ،۶۷زدم به هدف ؟پرستو بابایی
نچ -
پرستو بابایی
ای خدا
میدونی من میرم مغازه یه چی بخرم به کالری ها نگاه میکنم؟ یه بار بستنی کاکائویی نخریدم به خاطر کالریش اصلا خیلی بدهGharibe Gomnam
عااا پس خدا رو شکر -
@Danial-al پسرا تا ی سنی چاق نمیشن
-
دیگ حدسی رو جواب نمیدما اخریش بود
️
-
@Danial-al چی؟
-
@Soniaaa آخ اینو نپرس که خودمم گیرم توش ولی اون روز تو تست اشکان هاشمیی اگه دیده باشیی یه سوالش حکم قطعی داشت که مثلا گیاهان تک لپه قطعا پارانشیم نرده ای ندارن و این حرفا همین جلسه قبلیش این تست رو حل کرد برو ببین مث این که در حد کتاب باید قطعیی حکم کنیم که تک لپه ها پارانشیم نرده ای ندارن و بر خلاف دولپه ای ها غلاف آوندی دارای کلروپلاست دارن/ برو تسته رو ببین قشنگ حکم قطعی داشت بزار پیداش کنم آدرس بدم نیگاش کن
-
Alzahra
چرا عشقم ؟ -
@Soniaaa آخ اینو نپرس که خودمم گیرم توش ولی اون روز تو تست اشکان هاشمیی اگه دیده باشیی یه سوالش حکم قطعی داشت که مثلا گیاهان تک لپه قطعا پارانشیم نرده ای ندارن و این حرفا همین جلسه قبلیش این تست رو حل کرد برو ببین مث این که در حد کتاب باید قطعیی حکم کنیم که تک لپه ها پارانشیم نرده ای ندارن و بر خلاف دولپه ای ها غلاف آوندی دارای کلروپلاست دارن/ برو تسته رو ببین قشنگ حکم قطعی داشت بزار پیداش کنم آدرس بدم نیگاش کن
Rahman Aa
نه نمیخواد من تازه دارم فصلو یاد میگیرم هنوز هیچی نمیدونم ازش
ممنون -
@Soniaaa بیا معدمونو عوض کنیم مال من خرابه چ بخوری چ نخوری فرقی نداره
من ی معده میخوام چربی جذب کنش ملس باشه
@Danial-al شیرینی خامه ای بخور