به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
ترین های ۱۴۰۱️
-
-
@Fateme-goli مرسی که به یادم بودی ترین
-
@Fateme-goli
اهمیت نمیدم ترین -
@AmirReza-Bhb دارم برات ترین
-
این پست پاک شده!
-
@Fateme-goli
فدا ی تار موت -
خب شروع کنیم یه پروسه طولانی رو
@soniaaa
عشق ترین، خیلی صمیمی ترین دوست مجازی ترین، میخوام برسی به چیزی که میخوای ترین همزبون ترین
Helorikaa
آرزوی بهترین هارو برات دارم ترین، میدونم که دیگه نمیای ترین🥲 ، حس معصومیت بهم میدی ترین
Mr. Wick
اخراج شدی ترین، مرموز ترین ، بزرگ ترین، کنکورت چی شد ترین
@Emmet200
ساز کده ترین🪕، دوقلو ترین، رسمی تر از قل دیگه ترین، هنرمند ترین، رفیق خوب ترین
Hamed.s
حامد ترین ، عکاس ترین ، غیررسمی تراز قل دیگه ترین
@0Farzam0
قدبلند ترین ، عکسش تو اینترنت هست ترین، داداش ترین، یکم حساس ترین، خرخون ترین
مجتبی ازاد
بودنت یه حال دیگه ای میداد به انجمن ترین🥲
@Venus655
ونوسی ترین، خیلی وقته نیستی ترین
اهورا
سجاد ترین، رتبه یک خودشیفتگی ترین، کم میاد ترین، باعث میشی ابولفضل کم بیاره ترین
چیچک
۷۹۹ترین ، نازترین️، خوشحالم که باهات آشنا شدم ترین، پایه ترین
0yasin.sh0
خیلی شبیه پسرعمومه ترین، ماشین لاور ترین، دوست داشتنی ترین، خوشخور ترین، یه روزی دلم برات تنگ میشه ترین
ارسطو حداد
احوال پرس ترین، حواسش هست ترین ، آرزوی موفقیت میکنم ترین
@Pya
چشماش آبی نیست ترین، دمت گرم ترین، از بغض منو به خنده رسوند ترین🥲، چیزای عجیب غریب بلده ترین
@Alba
چپ دست ترین، ناظم ترین ،همیار ترین ، اعتبارش زیاده ترین
@Señorita
با کیفیت ترین ساقی، ازش جنس بگیرین ترین، مهندس ترین، ذوق فراوان ترین واسه چکش ترین
Infinitie. A
رتبه دوم خودشیفتگی ترین، برعکس ظاهر فلسفی ترین، پسر ترین پرستار،
@نویسنده-کوچولو
کوچولو ترین، کنکوری ترین، اگه پیش هم بودیم دوستای خوبی میشدیم ترین، برونگرا ترین،
@Y-D-iut
یونس ترین، اصفهانی ترین، مهندس ترین، یه ماه ازم بزرگتری ترین، بامرام ترین
Kourosh Mousavi
خوش صدا ترین، زنجانی ترکی ندون ترین، عشق ریاضی ترین، همه ی فکرش ریاضی طوره ترین🥺، ویس بفرست ترین
Hhh Hh
ههه ترین ، لایکر ترین، زیرآب ترین، زهرا ترین، همیشه هست ترین، نباشه روزی که نیس ترین🥺
زهرا بنده خدا۲
خبرای خوب میده ترین🥹، آزمایشگاهی ترین
Michael Vey
تلاشگر ترین، مطمئنم نتیجه میگیره ترین، از حرف زدن باهاش لذت میبرم ترین(هرچی باشه ترین) ، داوش ترین، دوست دارم برای مدت طولانی باهم حرف بزنیم ترین
@m.mahdi.kavoosi
میتی ترین ممد، تلاش میکنه که پیشرفت کنه ترین، وایت بردش رو دوست دارم ترین
@fateme-goli
فرفری ترین گل ، خوشصدا ترین، خیلی چیزای حرفه ای بلده ترین
Danial.al
فرتبالی ترین️، حرف زدن باهاش خوش میگذره ترین
.
.
.
چند روزه اینو دارم مینویسم -
Zahra.HD در ترین های ۱۴۰۱️ گفته است:
@fateme-goli
فرفری ترین گل ، خوشصدا ترین، خیلی چیزای حرفه ای بلده تریناگه میفهمیدم از کجا میفهمین من فر فری ام خیلی خوب بود
-
خیلی شبیه پسرعمومه ترین، ماشین لاور ترین، دوست داشتنی ترین، خوشخور ترین، یه روزی دلم برات تنگ میشه ترین
مهربون ترین،کمک میکنه بهم ترین،با داداشش تو جنگه ترین ،باحال ترین،مشاور ترین،در ضمن همیشه هستم ترین
-
Michael Vey
تلاشگر ترین، مطمئنم نتیجه میگیره ترین، از حرف زدن باهاش لذت میبرم ترین(هرچی باشه ترین) ، داوش ترین، دوست دارم برای مدت طولانی باهم حرف بزنیم ترینعررررررررر عررررررررررر عررررررررررررررررررررتنمکتبمستبمسمکیب
این کنکور بی صاحاب کی تمومممممممممم میشههههههههههه بیام مغزتو بخورمممممممممممممتایسمنشامتنشساتبشسنتبسشینتب -
سلام سلااااام
خب من اومدم ترین های امسال رو بنویسم
تشکر ویژه از همه افرادی که منو تو ترین هاشون بودم
تشکر مخصوص از اونایی که نبودم
و تشکر متفاوت از اونایی که اصلا ترین ننوشتن
اولش نمیخواستم بنویسم چون دوست داشتم به یاد همتون باشم تو اسفند تولد خیلی ها بود و من نبودم معذرت میخوام نیومدم تولد نگرفتم واستون یا غافلگیری نبود
پس همینجا تولدتونو تبریک میگم
Elham Hoseni
Sharllot
@MitRah
و بقیه عزیزانی که اسفندی بودن
من اول نمیخواستم ترین بنویسم چون خیلی زیاد بودین و من هم با هرکسی که حداقل یک بار هم صحبت کردم تو ترین هام اوردمش
و خلاصه اینکه هرکار کردم نتونستم با خودم کنار بیام که فقط اونایی که بهشون نزدیک ترم یا باهاشون بیشتر وقت گذروندم و صمیمی هستم رو بنویسم
و پشیمون نیستم از این بابت حتی اگه رد لبخند هم روی لب یک نفرتون بیاد من قلبا و قلبا میگم از این بابت خوشحال میشم
الان خانوم غیبی میگن z Gheibi
اون وقتی که برای نوشتن این طومااار گذاشتی رو اگه سر درس میزاشتی کلی پیشرفت میکردی
باید بگم که من اون ۳ روز رو تقریبا افم
نکته بعدی اینه که میخوام عذر خواهی بکنم از همه کسایی که ناراحتشون کردم دلشونو شکستم باهاشون بدحرف زدم تند حرف زدم مت واقعا از ته قلبم معذرت میخوام
اگه تند حرف زدم یا اگر احترامتونو نگه نداشتم بزارید پای بچگی
خب فکرکنم زیاد حرف زدم بریم شروع کنیم
اهان اینم بگم
برای بعضیا ادرس پست هم گذاشتم میتونین برید ببینید@دانش-آموزان-آلاء
دانش آموز ترین ها مشتی ترین ها موفق باشن ترین ها
M.an
خانم مدیرترین مهربون ترین جوابای مارو با حوصله میدن ترین قانون مند هستن ترین منظم هستن ترین هرجا هستین موفق باشین ترین
@sohrab
کم به ما تو انجمن سر میزنن ترین دمشون گرم ترین خیلی به موسسه های کنکور ضرر زدن ترین
خب از اینجا من قراره براساس کسایی که فالو کردم منشنتون بکنم دقیقا برهمون اساسه پس نگین چرا من اولم من اخرم من مقصر نیستم
@Gharibe-gomnam
مهربون ترین خوش اخلاق ترین عزیزترین صبورترین با حوصله ترین خوش خنده ترین خیلی شیطونه ترین ولی خیلی یا درکم هست ترین خیلی ارومم هست ترین
قشنگ بشینید واسه خودتونو بخونید ها
خیلی زیادن قشنگ بگردین اسم خودتونو پیدا کنید
ایدی هاتونو بولد میکنم راحت تر پیدا کنیدMehrsa 14
مهربون ترین دوست داشتنی ترین آروم ترین خوش قلب ترین با آرامش ترین میتونه تو لحظه زندگی بکنه ترین میتونه شرایط رو خوب مدیریت بکنه ترین
الان یاد اون حرف دایی افتادم amir ahmadi که میگفت هرکی هرچی دستش اومد نوشت یه ترین گذاشت اخرشواقعاهم همینه
@ariana-a
شبا تا دیروقت بیدار میمونه ترین استرسی هست ترین خوش قلب ترین مهربون ترین تلاش میکنه ترین امیدوارم موفق بشه ترین
@sarvin-Piri
بیوتکنولوژی میخونه ترینمیخواد تو رشته اش موفق باشه ترین زیستش خیلی عالیه ترین همیار ترین من همش فکر میکردم که پسر هستن ترین خیلی ازشون سوال پرسیدم ترین خیلی کمکم کردن ترین
mahdi shokry
مهندسی کامپیوتر میخونن ترین موفق باشن ترین درمسابقات رباتیک مقام میارن ترین قراره یکی از بچه هارو تو ناسا استخدام بکنن ترین مهندس ترین
@fatemeh8181
ببخشید برات تولد نگرفتم
مهربون ترین با تجربه ترین عاشق مغز و اعصابه ترین تمام تلاششو میکنه ترین سختی های زیادی رو پشت سر گذاشته ترین ولی همیشه استوار و محکم ترینFarhan Honar
حس میکنم اکانتشون پریده ترین زیستشون خیلی خوبه ترین هم دانشگاهی با اقا ماهان ترین اقای دکتر ترین موفق باشن ترینSara_R
عزیزدل منه ترین خوشگل ترین خوش صدا ترین مهربون ترین خوش قلب ترین پرتلاش ترین رادیولوژی میخونه ترین از دست فیزیولوژی عاصی شده ترین خیلی دوستش دارم ترین یه روز قراره برم شهرشون مهمونی ترین
شمارو ارجاع میدم به تاپیک قیدانه زیستشون ترین
https://forum.alaatv.com/post/2699593Ansel
شبیه یکی از شخصیت های انیمه ایه ترینباهم دیگه رقیه رو اذیت میکنیم ترین از چشم انتظاری خوشش نمیاد ترین همش هم میگه خیلی ممنون ترین
https://forum.alaatv.com/post/2863767
شواهد نشان میدهد ایشان از وقتی به دانشگاه رفته اند فتوسنتز میکنند ترینAnzw 18
آیناز ترین خوش قلب ترین کم پیدا ترین کم حرفه ترین تولدشو به من نمیگه ترینHamed.s
کم حرف ترین شنونده ترین ریاضیش خیلی خوبه ترین با ادب ترین حقوق میخونه ترین پس وکیل ترین شیر دوست نداره ترین بدغذاست ترین خوش قلب ترین ساز میزنه ترینjahad_121
شیرازی ترین مثل خودم طومار نویس ترین درس خون ترین داداش شیطون داره ترین همش اذیتش میکنه ترین نصف کتابی حرف میزنه نصف عامیانه ترین عزیز منه ترین با حوصله است ترین خوش اخلاقه ترین دوست داره تو هوای سرد بستنی بخوره ترین حوصله درست کردن غلز هاشو نداره ترین
https://forum.alaatv.com/post/2990900
خودش میگه به من چهشهیده sh
فکرکنم تنها کسی باشم تو انجمن که اسم واقعیشو میدونه شهادت دوست داره ترین کم حرف ترین جدی ترین اوایل پست های منو لایک میکرد ترین با من جمع صحبت میکنه ترین اما من به جای اسم واقعیش بهش میگم زهرا ترین کم پیداست ترین@M.hmt
با زهرا میگشتن دنبال اکانت های فیک ترین فکرمیکردن منم فیکم ترین شیطون ترین مهندس کامپیوتر بود ترین الان خانم حسابدار هستن ترین اشپز ترین از مادر و مادربزرگش زودتر ازدواج کرد ترین خوشبخت بشه ترین استرسیه ترین دانشگاهش دیر میکنه ترینمهربونه ترین دوسش دارم ترین
شما فقط یه نگاه به این تضاد این دو پست بندازین
https://forum.alaatv.com/post/2965349
https://forum.alaatv.com/post/2965348@Alba
سانیا ترین عزیزترین مهربون ترین خوش قلب ترین ژنتیک میخونه ترین زمینش خیلی خوبه ترین المپیاد زمین شرکت کرد ترین باز من اگر ناراحتت کردم ازت معذرت میخوام ترین به تاپیک زمینش سر بزنین ترین
چندتا تاپیک جمعبندی زده که خیلی مفیده ترین
https://forum.alaatv.com/post/2650295
https://forum.alaatv.com/post/2557494
https://forum.alaatv.com/post/2507061
میخواد ارشد ژنتیک بگیره ترین کلی فیزیک خونده ترین میخواد کله اونی که گفته میرید دانشگاه راحت میشین رو بکنه ترینJuDi
خانم ناظم ترین خیلی مهربونه ترین من خیلی وقتشو گرفتم ترین کم پیداست ترین مواد و متالوژی میخونه فکرکنم ترینخب هنگ کرد ولی هنوز مونده
با ما همراه باشیدnazanin.mirzai
نازنین منه ترین کلی سوال ازش پرسیدم ترین(الان حتما با خودتون میگین اینکه چیز عجیبی نیست تو از همه سوال میپرسی) خانم دکتر ترین درسته خانم دکتره ولی هرچی خراب میشه بهش میگن تو دکتری بیا درستش بکن ترین دست به اچارش خیلی خوبه ترین کم پیداست ترین امتحانات ترمش تازه تموم شدن ترین از فیزیولوژی عاصیه ترین(کی از فیزیو عاصی نیست) هیچکس
مهربونه ترین با حوصله است ترین ولی درعین ارومی خشن هم هست ترین (عکس پروفش سریال ۸ قسمتی نام من هست یه نگاه به سریالش بندازید)@Emmet200
ایشون دقیقا کپی برادرشون هستن ترین ریاضیشون خیلی خوبه ترین ساز میزنن ترین خوش غذا تر از برادرشون هستن ترین صبور ترین پدرشون تو خوابگاه دراومده ترین اقا معلم ترین دانشگاهشون از برادرشون جدا شده ترین و دوری سخته واسشون ترین امیدوارم واقعا وضع خوابگاه و دانشگاهتون راست و ریست بشه یه جوریواقعا ناراحت شدم این چه وضعشه
معلومه پتو پلنگی خیلی کادو گرفتن ترین
https://forum.alaatv.com/post/2863734Alzahra
بعداز تلاش های فراوان اسمشو فهمیدم ترین ولی از بس اون موقع که اسمشو نمیدونستم بهش گفتم زهرا الان هم بهش میگم زهرا ترین الزهرا دفتر صداش میزدیم ترینواقعا چرا الزهرا دفتر؟
سلوک و سازش داره ترین حتی با کسی که ۱۸۰ درجه شاید باهاش فرق بکنه ترین خیلی تلاش میکنه ترین رانندگی بلده ترینSachli
عزیزدل منه ترین خواهر قشنگ منه ترین قدش از من خیلی بلندتره ترین خیلی هم لوس هست ترین درک کنندا ترین همدم ترین هوای ادمو خیلی داره ترین باهم بحثمون میشه گاهی ترین اما اکثر اوقات بحثمون به نتیجه میرسه ترین خوش قلب ترین شوخ ترین زیبا ترین رگ لجبازی منو فعال میکنه ترین تاریخ تولدمو بهش نگفتم ترین ولی میتونم یه معامله ای بکنم باهات که بهت بگم تاریخشو جهت کسب اطلاعات بیشتر به پی وی مراجعه کنیدHhh Hh
اصلا به قیافه ارومش نگاه نکنید ترین به وقتش چنان شیطون میشه که نگو و نپرس ترین لایکر ترین خواهر بزرگه ترین حواسش به همه چیز هست ترین@elham-hoseini
خانوم دکتر ترین شیرازی ترین مهربون ترین بنظرم یکی از بهترین با وجدان ترین و عاشق ترین ها تو کارشه ترین
عاشق شیفت های پزشکیه ترین با عشق کار میکنه ترین کلی سوال ازش پرسیدم ترین دلم براش خییییلی تنگ شدا ترین گذاشت رفت ترین من خیلی از دستش ناراحتم که رفت ترین هرجا که هست موفق باشه ترین خییییلی موفق باشه خیییلی(شما خیلی به من کمک کردین من هیچوقت فراموشتون نمیکنم تاااازه ترین های امسالم از پارسال بیشتر شده میتونین از اینها بیشتر کمک بگیرین تا پارسالیا)@danial-hosseyni
اقای معمار ترین اصفهان درس میخونه ترین خیلی با درکه ترین ادبیات بلده ترین یهو گذاشت رفت ترین قرار بود تاپیک ادبیات بیشتری بزنه ترین سلطان سوالات ادبیات بچه ها ترین اشپزیش خیلی خوبه ترینUranium
همه غنی سازی رو گفتنتو هم گفته شده فرضش بکن قراره غنی سازی بشه ترین نرگسی منه ترین درسش خیلی خوبه ترین من خیلی ازش سوال درسی پرسیدم ترین یه یه هفته است که
حرف نزدیم ترین (چون من خیلی درس دارم از خودشم معذرت میخوام که هروقت سوال درسی دارم مزاحمش میشم واقعا شرمندتم خیلی خیلی سرم شلوغه قول میدم اگه انشاءالله کنکورمو خوب دادم یه حرف حسابی بشینیم بزنیمالبته الانم میزنیم ها ولی کم ترین
خوش قلب ترین اروم و شیطونه ترینخانوم دکتر ترین ورودی بهمن ترین همدرد ترین خواهرترین شنونده خوبیه ترین از اونور صحبت کننده خوبی هم هست ترینمهشید حسن زاده۰
پخته ترین با درک ترین با فکر ترین با فهم ترین عاقل ترین بلده چطور فن پیچت بکنه ترین شنونده خوبیه ترین نکات خوبی به ادم میگه ترین چیزهای زیادی ازش یاد گرفتم ترین خییلی حرصش میدم ترین از بدترین شرایط بهترین بهره وری رو داره ترین میدونه چطور باید زندگی بکنه ترین میتونه در لحظه زندگی بکنه ترین@نویسنده-کوچولو
سلما ترین پرانرژی ترین شاداب ترین لبخند رو لب هاشه همیشه ترین با محبت ترین خسته نمیشه ترین خیلی سلام میکنه ترینMr.Lucky Bandit
من حس میکنم شما با اقای Erfan_JvN خیلی شبیه هم هستن ترین یک هو غیب میشن ترین فکرکنم بزرگترین قنات ایران تو شهرشونه ترین دارای اطلاعات خیلی بالا ترین
با این حال طومار نویس نیستن خیلی ترین
یه اسمی برای اکانتشون گذاشتن که خودشونم تشخیص نمیدن ترینمن گفتم عوضش بکنید هااا قبول نکردین ترین@Dr-Mahh
کلی اکانت تو انجمن داره ترینصدفی ترین قلب دریا داره ترین یهووو دارک میشه ترینبهتون پیشنهاد میکنم با شعاع ۱۰۰ کیلومتری حواستون بهش باشه
هنوز عکسشو به Kosar A003 نشون ندادهحالا شایدم الان دادهدکتر ماهه تریناهورا
اقای سجاد اهورا ترینگاهی خیلی گیج کننده میشن هیچکس تو انجمن.مطمئنم عادت نداره ناراحتی ایشون رو ببینه همه به اعتماد به اسمون و حال خوب ایشون عادت دارن تاپیک های خیلی پرباری میزنن مثلا
https://forum.alaatv.com/post/2537607
https://forum.alaatv.com/post/2607581
اینم درگوشی بهتون بگم به ما ثابت شده همه اعتماد به سقف هاشون اکثرا فیلمشونه زمین شناسی میخونن ترین@0Farzam0
حاجی فرزام ترینیهو تغییر فاز میدن ترین درسشون خیلی خوبه ترین زود هم ناراحت میشن ترین ته تغاری ترین از خرج کردن پول ابجیا خیلی لذت میبرن ترین
به گفته خودشون خییلی دراندیش ترین و درنظرگیرنده جوانب یک کار ترین
کظم غیض کننده ترین
درست نوشتم؟0-0ftm
خب ایشون هم شبیه یکی از شخصیت های انیمه ای هستن ترین سیستانی ترین گاهی اوقات خیلی بی حوصله میشه ترین برایش ارزوی موفقیت داریم ترینپایه کل کل کردن ترین راستی طبق گفته خودش زود هم عصبی میشه ها حالا ما چه بدونیم0yasin.sh0
گوشت خیلی دوست دارن یه پسر دارن خیلی دوسش دارن ترین بدغذا ترین ولی اگه یه غذایی رو دوست داشته باشن خیلی میخورن نه از نعمت برادر داشتن محروم شدن نه از نعمت خواهر داشتن ترین(چی گفتم)ma.a
پایه غر زدن تریناین خانوم تو هرچیزی که یه پایه میخواد خودش اصلا پایه نیست مهشید ترین گاهی اوقات خیلی بی حوصله و بی اعصاب ترین
انشاءالله فرصت اشنایی بیشتر ترین@Dulcet
خیلی اسم اکانتشونو تغییر میدن ترین بابابزرگ ترین ساده ترین شعر خیلی دوست دارن ترین خیلی استاد شجریان و استاد ابتهاج رو دوست دارن خویی ترین داداش بزرگه ترین یه خواهر شیطون هم دارن ترین
(الان حس میکنم میگن تو امار کل انجمن تو دستته بچه)
دلنازک به نظر میرسن ترین
عاشق ارغوان ترین رابطه اقا با فرهاد با ارغوان خانم مثل رابطه X در معادلات حل نشدنی با ریاضیه@_آرام_
زهرا ترین آرام ترین نصف جمع میبنده منو نصف مفردباز خوبه قبلا کلا جمع حرف میزد انقدر بهش گفتم که نگو و نپرس
بنظرم خجالتی هم هست ترین وفاداره ترین سر رفیقاش خیلی حساسه (بهتون پیشنهاد میکنم.اگه یه روز خواستین با رفیقاش دعواش کنین حتما مراقب باشین به گوشش نرسه و گرنه پخ پخ!)
با اینکه دختر آرومیه ولی میفهمیم کی حالش بده کی خوبه
شما ببینین چه ارغوانم ارغوانمی هم میکنن
https://forum.alaatv.com/post/2990200
زودتر یه ارغوان براشون پیدا کنین دیگه دارن از دست میرن@AmirReza-Bhb
شماهم.با فوتبالی ترین موافقین دیگه؟
خیلی خیلی فوتبالی ترین
یکی از افرادی که وقتی راجع به فوتبال حرف میزنن من اصلا نمیفهمم چی میگنواقعا نمیفهمم
بنظرم زاویه انحراف بالایی دارن ترین
اما با ادب هستن خیلی ترینزهرا بنده خدا 2
از همین.اول بگم فامیلیش بنده خدا نیست ترینعلوم ازمایشگاهی میخونه ترین دوست ندارم هیچوقت ناراحت باشه ترین(والا من دوست ندارم هیچکس حالش بد باشه الان خورده نگیرین)
علوم ازمایشگاهی میخونه ترین
ریز بین ترین با دقت ترین نکته سنج ترین گاهی هم مثل جدی ترینRahman Aa
از اینکه یه هم اسم خودشون ببینن خیلی خوشحال میشن من اول اکانت شمارو دیدم یاد عموم افتادم اسم ایشونم رحمان هست
زیستشون خیلی خوبه
تازگیا شیش و هشت میزنن ترین
سلطان زیست ترین طبق گفته خودشون!!
از زبان خوششون نمیاد ترین@Infinitie-A
من اولش فکرمیکردم با ایت الله مشکین نسبت دارین ترین ادم پیچیده ای ترین شخصیت های بقیه رو پیش بینی میکنن ترین طومار مینویسن ترین
https://forum.alaatv.com/post/2914753
عجب پستی
اقای پرستاری ترین
اهوازی ترین
عربی بلد نیستن ترین
اعتماد به سقف (اعتماد به سقف که چه عرض کنم اعتماد به عرش) ترین@amir-bernousi
قدیمی ترین با تجربه ترین تاپیک های خیلی پرباری دارن ترین تو انجمن احساس غریبی میکنن ترین براشون ارزوی موفقیت میکنم ترینromisa
یهو غیب شونده ترین خانم دکتر ترین عزیزترین خیلی سرشونو درداوردم ترین موفق باشین ترینAcola
اسمش فائزه است ولی من همششش بهش میگم فاطمه نمیدونم چرا شاید چون اولین بار اشتباهی متوجه شدم اسمش فاطمه است و همون تو ذهنم موند ترین
سرکار گذارنده ترین طبق گفته خودش من مثال بارز چندسال پیش خودشم ترین شاید اره شاید نه
خوش خنده ترین هردومون میدونیم چی تو قلبمونه ترینمامان بزرگ ترین عزیزترین
از راه دوور ماچ تفی بهت ترینSharllot
من ازش میترسیدم ترینفکرمیکردم خطرناکه ترین اما مهربون ترین شوخ ترین بامزه ترین سحر ترین کم پیدا هست ترین شارلوت ترین؟ درعمل شخم زدن شخم زننده هاش قاطی کردن ترین@Señorita
میدونی ساقی من تورو خیلی راحت منشن میکنم چون کیبردم مال گوگل نیست
مازندرانی ترین هم استانی ترین باهم کلمات مازنی رو میگیم ترین خانم مهندس ترین خوش قلب ترین گاهی اوقاتم مجهول میشه ترینKosar A003
ایشونم هم استانی ترین مازنی ترین عاشق بیزینس ترین دنبال رویاهاش میره ترین صدای قشنگی داره ترین برای اهدافش میجنگه ترین اگه اسم اکانتش کوثر نبود همه فکرمیکردن پسره ترینالبته براش فرقی هم فکرنکنم بکنه ترین کم پیداهم هست ترینkosari
الان خواهر ساقی شمایی؟ یا شمایی؟Opal
فکرکنم اپال خواهر ساقی باشه نه؟
اهان اره الان یادم اومد اپال خواهر ساقیه
خب کوثری خانم
پرستار ترین عزیزترین من همش با کوثر خواهر ساقی اشتباهش میگیرم ترین قراره امپول هامونو ایشون بزنن ترینبهاره
ایشونم ماما ترین نی نی به دنیا اورنده ترین ریلکس ترین بی خیال ترین درسش هم خیلی خوبه ترین وقتی عصبانی بشه وحشتناک میشه ترین
باهوشم هست خیلی ترین
گنگستریه واسه خودش ترین@Soniaaa
بچه مایه دارمونه ترینعریزدل منه ترین وقتی شروع بکنیم به حرف زدن باهم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو میاریم وسط ترینمثلا داریم درباره درس حرف میزنیم بعد یهو بحث اسباب کشی و بازسازی ساختمون میاد وسط ترین
درسش خیلی عالیه ترین خیلی خوشحالم که نرفتی واقعا خداروشکر سالمی ترین قدش از من بلندتره ترین خوشگل خانم هست ترین سردرگمه ترین خسته است ترین
براش دعا میکنم موفق بشه ترین
تو لایقشیGaladriel
خانم دکتر ترین دیدی بلاخره شد ترین؟ یادته میومدی میگفتی میگن بچه هایی که اومدن این کتابخونه هیچ.کدوم قبول نشدن ترین؟ دیدی ؟
به ما قول داده حالش زود خوب بشه ترین
میگه منو رقیه خاله ریزه ایمترین
اولین بحث درسیمون به دعوا ختم شده بود ترینD.fateme.r
ایشون خانم معلم ما هستن ترین با تجربه ترین با سابقه حضرت نوح در انجمن ترین
خیلی منو راهنمایی کردن ترین
من مطمئنم معلم فوق العاده ای میشن ترین
خیلی به دل میشینن ترین
انرژی خوبی میده حضورشون ترین@zrinab-deghani
جزء لشکر اسفندیا هستن ترین
خانم مهندس ترین
طومار نویس شب ها ترین
نقل قول بزن ترین@MitRah
ایشونم جزء لشکر اسفندیا هستن ترین
امیدوارم حالت خوب شده باشه ترین
بنظرم منطقی هست ترین
دختر مهربون و ارومی هست ترین
ولی بنظرم از اونایی که در پشت پرده خیلی شیطونه ترینMichael Vey
داداش ترین پرنیا ترین مایکل ترین عاشق بی تی اس ترین اهنگ اسپانیایی میزاره ترین مازنی ترینFarideh Khangah
میشه گفت هم شهرستانی ترین ساختار عجیب ۼریب داره ترین کم پیدا ترین کم حرف شده ترین پرانرژی ما بود ترین نفس ترینپرستو بابایی
پرتلاش ترین زیست دوست داره ترین خوش برخورد ترین میتونه شرایط رو خوب کنترل بکنه ترین درسش خیلی خوبه ترین سرش همیشه شلوغه ترینamir ahmadi
دایی انجمن ترین اسم همه فیلم هارو میدونه ترین بنظرم خودشیفته هم هست تریندارو دوست داره ترین دانشگاه بابل دوست داره ترین شیمیش خیلی خوبه ترینaso
زینب منه ترین ماه ترین عزیزترین کم پیدا ترین با هدف زندگی میکنه ترین خوش قلب ترین شنونده خوبیه ترین همدرد خوبیه ترین و خییلی چیزای ترین دیگه که نمیشه گفتmahdii
مازندرانی ترین؟
شوخ ترین کم پیدا ترین یهو ظاهر شونده ترین یهو غیب شونده ترین یهو پست حق گذارنده ترین
پرستار ترین؟dlrm
دلارام انجمن ترین
ایشونم یهو ظاهر شونده ترین یهو غیب شونده ترین
بعداز یه مدت طولانی برگشتن ترین
روانشناس ترین
کمک کننده ترین
خوش قول ترین
منطقی ترینخانوم
خیلی منشنون کردم ترین جوابمو ولی ندادن ترین
خیلی سرشونو درداوردم ترین کمک کننده ترین
خانواده دوست ترین منطقی ترین
شوخ ترین دارای یک شخصیت عجیب غریب ترین
پستای قبلشونو که ببینید میگید این خودشه؟؟https://forum.alaatv.com/post/838949
https://forum.alaatv.com/post/853874@Venus655
هم شناخته شده ترین هم ناشناس ترین
بهمون گفته بود رشته اشو میگه ولی نگفت ترین
از قیمت های نجومی پزشک و دندون پزشک شاکی ترین و حق هم داره ترین
یهو میره ترین یهو میاد ترین
منو اذیت میکنه ترین
به وقتش جدی ترین و کمک کننده ترینAnne
از پشت همین تریبون بگم پیامایی که واسم میفرستی رو میبینمولی از کانالای دیگه هم بفرست
ارامش خاصی در وجودش هست ترین
باهم حرف میزنیم هرازگاهی ترین
خانوم هست ترین
همون فرناز مقیمی خودمونه ترین
درسشم خیلی خوبه ترین
ولی وسواس مطالعاتی داره ترین
هدف و راهش مشخصه ترینabolfazl raesi
ایشون هم پرستار ترین
یه مدتی اخراج شده بودن ترین بنظرم با اراده ترین چون تا روز کنکورشون نیومدن انجمن ترین
بنظرم ادم اروم و محکمی هستن ترینbahar mohammadi 0
خانوم مهندس ترین کلا کم پیدا ترین پرانرژی ترین شاد ترین لبخند همیشه رو لباشه ترین
مثل اسمش یه بهاریه واسش خودش ترین@نبآت
ایشون قند نباته ترین عسل ترین عزیزترین خانوم ترین اروم ترین درسشم خیلی خوبه ترین با ارامش ترینramses kabir
میخواستم بگم رامسس صغیر ترین پشیمان شدم
حق گو ترین گاهی بی حوصله ترین استیکر کم استفاده میکنن ترین تا کنکور is closed ترین درسشونم خیلی خوبه ترین نقاشی هم خیلی کشیدن ترین بنظر با تجربه میان ترینz Gheibi
خانوم دکتر ترین با تجربه ترین خیلی باهاشون حرف زدم ترین خیییلی دوسشون دارم ترین کلی تاپیک پربار میزنن ترین ناشناس ترین قراره برن شهر Sara_R مهمونی ترین مهربون ترین با وجدان ترین بنظرم به شدت متفکر و منطقی ترین با ارامش و با اقتدار ترینMiss.Joker
عاطفه ترین از اون ارومای شیطون ترین شیطونیاش یواشکیه ترینضدحال خوبیه تریناز اون طرف خیلی بچه با صفاییه ترین ولی ارومم هست ترینMaryam Nateqi
ایشون کم پیدا ترین بچه اروم ترین فکر بکنم فکرمیکنه از دستش ناراحت باشم ترینخانم دلنازک ترین
مهربون ترین با محبت ترین@Y-D-iut
اقای مهندس ترین طبق گفته خودشون شبیه داداششون نیستن ترین بنظرم خیلی مودب و اقا ترین
بنظر میاد سر یه سری مسائل خیلی زود جوش میارن ترینخب اینجا بریم یه پیام بازرگانی
فکرمیکنم که دارم پته مته همه رو میریزم رو اب
خب همینی که هست___
ایشون سونیا کوچولو ترین خانم ترین بنظرم ناراحته ازم ترین از پشت همین تریبون میگم خیلی دوست دارم ترین
اروم ترین مهربون ترین بنظر من پرانرژی هم هست ترین ولی رو نمیکنه ترین ادم توداریه ترین_F_SSU_
اما رسیدیم به ایشونبیوتکنولوژی میخونن ترینبنظرم پرانرژی و کم پیدا ترین
عاشق رشته اش ترین خیلی منو راهنمایی کردن ترین خیلی هوای منو داشتن ترین
خیلی هم سرشونو درداوردم ترین
(الان میگین من سر همه رو درداوردم)azizian sarchogha
کم پیدا ترین غیب شونده ترین عزیز خانم ترین یسنا کوچولو ترین مهربون ترین اروم ترین کم حرف ترینMatin Mousavi 1
علاقمند به تاریخ باستان ایران ترین علاقمند به سبک های قدیمی اهنگ ها ترین خواننده ترین گاهی حس میکنم پرسوال ترینZeinab Siri
جدی ترین بدون استیکر حرف زننده ترین دلگرم کننده ترین باید چندباری باهاش حرف بزنی تا بفهمی درسته بی استیکر و جدی حرف میزنه منطقیه و عاقله اما به شدت حواسش هست و مهربونه ترین
کم پیداست ترین مشاور خوبیم هست ترینOpal
خب سوال الان شما خواهر ساقی هستی؟من باز یادن رفت
اخه میدونی من این ترین هارو توی یه روز ننوشتم هر روز ۶ ۷ نفر رو نوشتم الان دارم فکرمیکنم
اها تو خواهر ساقی هستی
خب خانم پرستار ترین کم پیدا ترین شوخ هم تشریف دارن ترین هم استانی ترین مازنی ترین خوش قلب و شیطون ترین@m-mahdi-kavoosi
درسته باهاشون کم حرف زدم
اما طبق گفته خودشون
باهوش ترین بدون تلاش خیلی زیاد میتونن نمره بیست بگیرن ترین کم پیداهم هستن ترینFatemeh Babazadeh
امااا بریم سراغ یه فرشته کوچولوی کم پیدا
ایشون خوش صدا ترین مهربون ترین اروم ترین زیبا کلام ترین دارای انرژی فوق العاده زیبا ترین با ارامش ترین مشاور خیلی خوب ترین زیبا ترین مهربون ترین خوش قلی ترین منطقی ترین با احساس ترین عاقل ترین کمک کننده ترینmaryam111
خانم پرستاز ترین کمک کننده ترین خوش قلب ترین صبور ترین با حوصله ترین سرش شلوغ شده ترین نبودش کاملا حس میشه ترینchichak am
خیلی باهم حرف نزدیم
ولی خیلی خانم ترین با وقار ترین کم پیدا ترین متین ترین@یاسمن-کیانی
بدون اینکه بشناسیمش براش تولد گرفتیم ترین
خیلی کم باهم حرف زدیم ترین
ولی گفتم یه یادی ازت بکنم تبدیل به نشی
فسیل@chakisaldva
هنوز که هنوزه یادنگرفتم اسم اکانتشونو ترین
بنظرم بیخیال ترین ولی از اون بیخیال هایی که حرص میخورن ولی خودشونو میزنن به بیخیالی شاید البته
ریاضیشون خیلی خوبه ترین با تشکر به خاطر کمک هاتون
دندون پزشک انجمن ترینjahad.20
نورچشمی ترین کم پیدا ترین با تجربه ترین پخته ترین کمک کننده ترین
خانم ترین سرش هم خیلی شلوغه ترین**-Dr_Ugger- **
یکی از خودشیفته های انجمن ترین
اما بنظرم هیچکس اندازه جناب مشکین خودشیفته نیست
شطرنجشون خیلی عالیه ترین
مبین یعنی روشن امیدوارم مثل اسمتون همه چیز براتون روشن باشه
چی گفتم@κιϻιλ
کیمیا تو کتک میخوای عزیزم
اصلا نمیشه منشنت کرد باید کپی پیس کنیم اسمتو
کم پیدا ترین باید گفت روانشناس ترین دیگه
کرمانشاهی ترینخوش قلب ترین با محبت ترین اروم ترینHADAF MAN
بادصبا ترین کم پیدا ترین بنظرم پراسترس ترین مهربون ترین یهو میره ترین یهو میاد ترین خوش رفتار ترینarthur morgan
مهندس کامپیوتر ترین درس خون ترین کم پیدا ترین بنظرم ارومترین امیدوار ترین قزوینی ترینMr. Perfect
ایشونم مهندس ترین
سیامک اولین شاهزاده ایران و دومین اسطوره ایرانی پس از کیومرث در شاهنامه است
من یه دوستی دارم اسمش فرانکه همش صداش میزنم فرانک همسر ابتین مادر فریدون
کم پیدا ترین یهویی میرن یهویی میان ترین@Matrix
ایشونم که سعادت گفتگوی زیادی نداشتیم ولی مشخصه ارومترین پردغدغه ترین زهرا ترینReyhaneh Moradi
تورو که باید تا میخوره بزنمت خااانم
فقط خواستم یادی ازت بکنم
و گرنه باهات قهرم@Valicheki
علی خانم ترین عمه علی ترین خاله علی ترین زندایی علی ترین زنمو علی ترین
خب ادامش
نقاش خیلی خوبی هستن ترین عاشق گوشی سامسونگ ترینMasoumeh.sh
بازم سخت منشن میشی که
حواس پرت ترین شیطون زیرپوستی ترین
حرص هم میخوره ترین
مهربون ترین بنظرم پراز امید ترینRezvan.E.A
شما دخترین یا پسر
امام زمانی ترین معمولا کم پیدا ترینSeyed sadegh Razavi
فوتبالی ترین دوست دار مسی ترین
چیز دیگه ای مدنظرم نیست انشاءالله تا سال بعد شمارا به خدای مهربان میسپارمMo Xo
ما اخر نفهمیدیم شما چیشدین
ولی با این حال
درسشون خیلی خوبه ترین دکتر انجمن ترین زیستشون خیلی خوبه ترین فکرمیکنم که اکانتشون پریده باشه ترین
خیلی منو راهنمایی کردن ترین
باتشکر فراوان@fatemeh-goli
ایشون
باید خدمتتون عرض بکنم
یکی از ناز ترین ها لطیف ترین ها گل رز ترین ها صدای ناز ترین ها ته تغاری ترین ها نازش خریدار داره ترین ها یکی یه دونه ترین ها@ABR_DJ
فکرمیکنم
اولین دیجی انجمن ترین
همچنان دی جی انجمن ترین
از هر ۱۰ تا پست ۹ تاش اهنگه ترین
رئالی ترین؟؟
طرفدار مسی ترین؟
از ماهی بدشون میاد ترینایلین حیدرزهی
با حوصله ترین پرانرژی ترین کم پیدا ترین
مود خوب داره ترین@Pya
عاشق علم ترین
دارای مود گنگ ترین
(زبان پارسی را پاس بداریم)
کم پیدا ترینHoney M
فکرمیکردم اسمش هانیه است ترین
ولی اسمش مریمه ترین
خانم دکتر ترین
در قسمت مشاوره انجمن خیلی فعالیت داره ترین
خوش ذوی ترینmahsaaa rezaeee
عاشق سیب زمینی سرخ کرده ترین؟
کم پیدا ترین پرانرژی ترین خندون ترینسینا 0
ایشونم دکتر انجمن ترین منو راهنمایی کردن ترین درسشون خیلی خوبه ترینZ.H.Z
کلا غیب شد ترین
ساکت ترین دارای قلب مهربون ترین
با اروم ترین
هم استانی ترینmonirs
اصلا لازم به معرفی نیست
خانم ادمین ترین صبور ترین@zahra-hamrang
زهرا همرنج ترین
خانم دکتر ترین
مشاور انجمن ترین
خوش ذوق و با اشتیاق ترین
فیزیکش خیلی خوبه ترین
درسش خیلی خوبه ترینحسین کاظمی
یک یادی گفتم ازتون بکنیمMr Unknown XD
سخت منشن میشن ترین
ریاضیشون خییییلی عالیه ترین مهندس انجمن ترین
غیب شونده ترینمهسا استوار
سعادت گفتگو نداشتیم ولی گفتم یادم بکنمKourosh Mousavi
ایشونم بحث کننده ترین
اگه شروع کننده بحث نباشی بلاخره خودشون یه بحث پیدا میکنن حتی از شادکده جوکیسمAlireza Varamanzar
ایشونم بنظرم نامحتاط ترین
در انجمن هم ظاهرا تنها ترین(امیدوارم ناراحت نشین ولی بخشیش تقصیر خودتونه)Ryhn E
غیب شونده ترین
خوشحال اما ناراحت
کم پیدا ترینFaez Fateminia
اونایی که باید اسم اکانتشونو عوض کنن نمیکنن
مثل خودت
اروم ترین
مود گود داره ترین
پرانرژی ترین@Ariana-arian
تو چرا فسیل شدی
زبانش خیلی عالیه ترین
شوخ ترین
از اون طرف در قالب شوخی حرفاشو میزنه ترین
خوش برخورد ترین
عکس پروفتم همون روباه زوتوپیا رو بزار قاطی میکنم@Zeinab-Evazi
تو انجمن زیاد حرف نزدیم
ولی خیلی تو تاپیک شاعرانه باهم مشاعره کردیم منم گفتم یادی بکنیم ازت ای غیب شوندهRomina 2006
خب ایشونم درسشون خیلی خوبه ترین
کم حرم هستن ترین
و کلا غیب شدن ترین دیگه
فسیل شدیMarzieh Abouei
تو دیگه الان خود فسیلی با قدمت بالا
یکی از شوخ ترین ها مودگود ترین ها پرانرژی ترین ها هیجانی ترین های انجمن
البته امیدوارم همچنان همونجور باشیDanial.al
فوتبالی ترین
بی احتیاط ترینساجده نیکویی
شماروهم که فرصت اشنایی نداشتیم اما گفتم یادی بکنیم ازتاسما نادری
توهم غیب شدی شکر خدا
ولی باید بگم
یکی از اروم ترین ها عزززیز ترین ها ارامش دهنده ترین ها و انرژی خوب داره ترین های انجمن
@PHys
فیزیکشون خیلی عالیه ترین
از وقتی هم اومدن انجمن سوالای فیزیک رو زمین نمی مونه ترین@_سفید_
نرگس تو کی اکانتتو عوض کردی
من با خودت کار دارما نه دوستت
یکی از مهربون ترین ها عزیز ترین ها گاهی کم حرف ترین ها دل گنجشکی ترین ها
خوش قلب ترین ها با محبت ترین ها
نازدردونه ترین ها حساس ترین ها و عزیزترین ها@Mammal
فرصت زیادی برای اشنایی نبود
ولی خواستم یادی بکنیم و تقدیری بکنیم@Soniaaa
شوخ ترین از اون طرف جدی ترین
مهربون ترین گاهی به شدت بی حوصله ترین
درسش خیلی خوبه ترین
ریاضیشم خیلی خوبه ترین
فکرکنم همه تو انجمن ازش زخم خوردن تریناز بس که شیطونه ترین
شطرنج دوست داره ترین
گاهی اوقاتم حرصمو درمیاره
هی هم چتو لفت میده ترین**@SDF
من درابتدا از ایشون و شارلوت خانم میترسیدم
اما بعدش فهمیدم
مهربون ترین
با حوصله ترین خوش برخورد ترین بنظرم سرشار از انرژی ترینخب تموم شدن
میخوام حالا از دوستانی که اخراج شدن یادی بکنم
دلم واسشون تنگ شده
با بعضیاشونم دعوام شد و بعد اون دعوا دیگه فرصتی برای اشتی نبود
امیدوارم هرجا که هستین
بهترین ها براتون پیش بیاد موفق ترین باشین تو زندگیتون و همیشه سرشار از ارامش باشین
ZDM
خانوم-_دوست_داشتنی
مجتبی ازاد
Mr. Wickخب حالا که تا اینجا نوشتم تبریک عیدشم بنویسم
سال ۱۴۰۱ هم تموم شد
هرچند خیلی زود و به سرعت برق و باد
براتون دعا میکنم در سال جدید ارامش درونی داشته باشین
موفقیت های زیادی کسب بکنید تجربه های زیادی به دست بیارید و روبه جلو بتازین
عیدتون مبارک
فکرکنم انقدر زیاد شد که خانم مدیر منو اخراج کنن
M.an -
Gharibe Gomnam
ریحانه وقتی اینارو بولد میکنی منشنش برا طرف نمیره همونطور ک مطمعنم منو تگ کردی ولی منشنش نیومده
از همین الان تسلیت ک دوباره باید اینو ادیت کنی -
Gharibe Gomnam ای وایییی بابا به خدا ارغوان خانومی در کار نیست.....
خدای من ..... -
Gharibe Gomnam
شماها اشتباه منشن شدین
@SDF
صدف من تورو هم با دکتر ماه نوشتم هم با صدف هردورو بخون اشتباه شددفعه بعد یه دونه مینویسم
@Homayoun
شما رو با اون Decult منشن کردم
@_گل-سرخ_
زهرا توروهم با ارام منشن کردم
Infinitie. A
zeinab dehghani
@chakisaldva
@fateme-goli
@Ariana-arian
sohrab
@خودمم اشتباه منشن کردم
sarvin Piri