-
@ROOHIA روحیا تو ریاضی بوودی؟
مهندس عنبرزاده
آره -
ho3ein
؟؟؟
نفهمیدم -
مهندس عنبرزاده عه وا خاک به سرم
مهندس چه وضعشه آخه؟نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein بچه ها اگه پول دارین برین دانشگاه ازاد بخدا مدرک هیچ فرقی نداره قبولیشم راحته البته برا تجربیا گفتم . ولی ریاضیا ملی رو باید بیارن
-
ho3ein
؟؟؟
نفهمیدمنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA هیچی ولش کن
-
آخ که امروز چقد ملت داغون بودن
همه فقیر بودن
با زیرشلواری و زیرپراهن اومده بودن
دلم براشون سوختنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein خخخ اره وارد محوطه شدم ی دختره رو دیدم با زیرشلواری سبزآبی گشاد اومده بود تا برم وارد حوزه بشم میخندیدم مامانا ک اومده بودن بچه هاشونو برسونن منو میدیدن میگفتن ماشاءالله چقد خوشحاله حتما خیلی بلده قبول میشه ...
-
ho3ein
؟؟؟
نفهمیدمنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ho3ein
؟؟؟
نفهمیدمیعنی تو وقت بیکاری سر جلست ،توی پاسخنامه شکل اسمتو در میاوردی
-
ho3ein خخخ اره وارد محوطه شدم ی دختره رو دیدم با زیرشلواری سبزآبی گشاد اومده بود تا برم وارد حوزه بشم میخندیدم مامانا ک اومده بودن بچه هاشونو برسونن منو میدیدن میگفتن ماشاءالله چقد خوشحاله حتما خیلی بلده قبول میشه ...
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@konkoori-96-* من بعد 7 سال دوباره کنکور دادم باقیافه بچه گونم یکی اومد بهم گفت اولین باره کنکور دادی؟منم هیچی نگفتم خندیدم
-
ho3ein خخخ اره وارد محوطه شدم ی دختره رو دیدم با زیرشلواری سبزآبی گشاد اومده بود تا برم وارد حوزه بشم میخندیدم مامانا ک اومده بودن بچه هاشونو برسونن منو میدیدن میگفتن ماشاءالله چقد خوشحاله حتما خیلی بلده قبول میشه ...
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@konkoori-96-*
-
@ROOHIA در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
ho3ein
؟؟؟
نفهمیدمیعنی تو وقت بیکاری سر جلست ،توی پاسخنامه شکل اسمتو در میاوردی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@محـبوبه آره یه بار تو مدرسه اینکارو کردم بعد ناظم گفت پسر خجالت بکش
منم خیلی متنبه شدم و خجالت کشیدم و دیگه اون کارو نکردم -
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان منم اومدم
-
سلام دوستان منم اومدم
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 چ کردی نازی؟
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه-کنکوری نکنه هنوز خوابی !!!
-
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها چطور بود ؟ خوب دادید ؟
-
@محـبوبه آره یه بار تو مدرسه اینکارو کردم بعد ناظم گفت پسر خجالت بکش
منم خیلی متنبه شدم و خجالت کشیدم و دیگه اون کارو نکردمنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهho3ein در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@محـبوبه آره یه بار تو مدرسه اینکارو کردم بعد ناظم گفت پسر خجالت بکش
منم خیلی متنبه شدم و خجالت کشیدم و دیگه اون کارو نکردم -
سلام دوستان منم اومدم
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 چطور بود ؟
-
nazanin 24 چ کردی نازی؟
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده
سلام اقای مهندس والا نمیدونم ....مغزم قفل کرده .
توکل بر خدا .... -
بچه ها چطور بود ؟ خوب دادید ؟
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 عمومیا کلا خوب و اسون بود + ریاضی و تقریبا زیست + شیمی فقط دوم رو زدم
-
مهندس عنبرزاده
سلام اقای مهندس والا نمیدونم ....مغزم قفل کرده .
توکل بر خدا ....نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
-
nazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده الکی که نمیگن مهندس ببینید ریاضیات قدرتمندو
-
nazanin 24 من 10دقیقه اختصاصی فقط ریاضی زدم ببین قدرتمو توی ریاضی
نوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده ریاضی تقریبا من هرچی حل کردم عدد دادم ... اون دوتا سوال مساحت هم عدد دادم انتگرال هم عدد دادم تابع معکوس هم عدد دادم