هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb انشالله
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to 0yasin.sh0 on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0
عااالی -
@Fateme-goli کمتر 50 تا رو ب رسمیت نمی شناسم اونم برا مردم
فعالان حوصله سیاست هر روز باید هم نه هم صورتو عمل کنن ... -
Danial.al ببین بیا ۱۰۰ تا پست منو لایک کن بشم ۱۱ کا
-
۸۰ تا
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
آقا مال پست منم بلایک کنید
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to در حال بارگذاری... on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr_fatimaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام دوستان
عیدتون مبارک
میخاستم ببینم کسی هست که با هم درس بخونیم؟
ترجیحا فارغ التحصیل تجربی یا ریاضی
یعنی هم رقابت کنیم هم باعث پیشرفت همدیگه
مثلا اگه یه روزایی شل کردیم دست همو بگیریم و ادامه بدیم
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @فارغ-التحصیلان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی تجربیمن که خیلی دوست داشتم این داستان رو شروعش کردم بچه ها ادامه ندادن منم تل رو کلا پاک کردم دیگه
-
Rahman Aa تو شروع کن تا من بیام میخام برم ظرف بشورم
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to ma.a on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ma.a دلم سوخت واست
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi خوبی پسر
عیدت مبارک بچم -
Kourosh Mousavi فارغ التحصیلان آلاءreplied to fateme.shafeie on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Kourosh Mousavi خوبی پسر
عیدت مبارک بچمعید تو هم مبارک شیخ
خوبم ت خوبی؟ -
0yasin.sh0 الهم غیرسوء حالنا بحسن حالک
مرسی که به یادم بودین سال خوبی باشه براتون
منتظر خبرموفقیتتونیم -
Kourosh Mousavi حاجی اینجا باشه بهتره من میام تل میرم تو فوتبال دگ درسی یادم نمی مونه
-
@ABR_DJ الهم غیرسوء حالنا بحسن حالک
ممنون که به یادم بودین
امیدوارم اگه اشکی توی 401 ریختین بشه آب برای دونه های موفقیت تو 402 -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Kourosh Mousavi on ۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Kourosh Mousavi قربونت خوبم
کوروش واست استیکر بوس فرستادم بعد خودم پوکر فیس شدم
635965/1000113