هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
اینکه دست نویسه صحفه سفیدشون نیست؟
من مشکلم اینه.
فقط جزوه هه هست. ولی توضیح های خودشون که خیلی خوبه نیست. تو اون صحفه سفیدی هست که می نویسند ولی بار گزاری نمیشه هیاین پست پاک شده! -
jahad_121
ببین الان استاد میگه تو 23 درجه تو 18 خرداد سایه ب سمت شماله
خو استاد خیلی تقریبی مدار 23 درجه رو بالای اون خورشیده مربوط ب خرداد کشید
الان اگ من ینمه پایین تر میکشیدم کل سوال میخورد ب هم
الان چ خاکی ب سرم بریزم ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
به همون مدلی مه گفتند حدودی بکشیم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. حالا می رم نگاه می کنم. یک لحظه
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچ وقت آدم هایی که وسط دیدن فیلم/سریال خوابشون میگیره رو درک نکردم.
-
مرگ بر زمین شناسی بر کنکور بر درس بر پشت کنکور موندن بر پورعباس بر سازمان سنجش بر تست بر جزوه مرگ بر همشوننننننننننننننن اصن
-
مرگ بر زمین شناسی بر کنکور بر درس بر پشت کنکور موندن بر پورعباس بر سازمان سنجش بر تست بر جزوه مرگ بر همشوننننننننننننننن اصن
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa مرگ بر زندگی
-
@Dr-Mahh
و زندگی مرگی است که هر آن ب تاخیر می افتد- ویکتور هوگو
️
- ویکتور هوگو
-
من نمیزارم بچم کنکور بده قطعا بخوادم کنکور بده بیخود میکنه بخواد اصن نمیزارم اصنننن
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121
این ک نشد جواب
تو سر کنکور نمیتونیئ دقیق اون شکلو بکشی! -
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/post/3035357مگه ترکی بلدی
@mahdi_re
مگه ترکی بلدی -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه اینجا ما شکل رو می کشیم. بعد خورشید وفتی تو تیر به 23 درجه عمود می تابا هرچی که دیگه زیر اون بیفته تا استوا خورشید رو در شما می بینه سایش به سمت جنوب تشکیل میشه.
خرداد قبل تیره زیرش میفته -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باید ببینیم تو اون زمانه کجا داره عمون می تابه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
ما ها رو به تربیب می زاریم مدل شکل کتاب.
مثل s چرخ یده شده هست.
بعد اینکه بگه خورشید کجا داره عمود می تابه و اینکه آدمه کجا هست تشخیص می دیم سایهش کجا تشکیل میشه و خورشید شمال می بینه یا جنوب -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
@0Farzam0 شما میشه نظرتون بگید.
-
jahad_121
ببین الان استاد میگه تو 23 درجه تو 18 خرداد سایه ب سمت شماله
خو استاد خیلی تقریبی مدار 23 درجه رو بالای اون خورشیده مربوط ب خرداد کشید
الان اگ من ینمه پایین تر میکشیدم کل سوال میخورد ب هم
الان چ خاکی ب سرم بریزم ؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
@0Farzam0
-
@Soniaaa
من مشکلم اینه.
فقط جزوه هه هست. ولی توضیح های خودشون که خیلی خوبه نیست. تو اون صحفه سفیدی هست که می نویسند ولی بار گزاری نمیشه هیjahad_121
درود بر شما
حالتون خوبه ؟
من شاگرد ایشونم .....
دانلود میشن که... -
@Soniaaa
من مشکلم اینه.
فقط جزوه هه هست. ولی توضیح های خودشون که خیلی خوبه نیست. تو اون صحفه سفیدی هست که می نویسند ولی بار گزاری نمیشه هیjahad_121 میخوایین ارسال کنم خدمتتون؟
-
نوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدایا یا منو بکش یا بکش فقط بکششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش هعیییییییییییییییی