هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@Danial-al یس
-
@0Farzam0 خداروشکر
-
@Mammal والا شاید یه ذره مسخره بیاد.ما یه مدیر داریم واقعا خیلی خوبه این ادم الان به دوازدهم ها که تو مدرسمون هستن خیلی کمک میکنه کلا اصلا مدیریتش نمرش بیسته.راحت میشه گفت امسال اکثر بچه های مدرسمون رتبه های خوبی میارن.این اقا رو میخوان امسال از مدیریت میخوان بر دارن.یعنی با پارتی یکی دیگه رو بزارن جاش که اندازه خر حالیش نیست .یعنی بهت بگم وقتی فهمیدیم که این اقا رو میخوان(از یه منبع موسق شنیدیم) بردارن کل بچه های مدرسه ناراحت شدیم.یه جوری درد و دل کرد با ما دلم کباب شد
-
درود
-
تف به این کنکور که با ادم این کارو میکنه.تف به این اقتصاد .
-
تف به این کنکور که با ادم این کارو میکنه.تف به این اقتصاد .
-
دیگه هیچی مثل قبل نیست
مثل اون زمانی که اومدم دهم ...
اولش حتی فکر نرسیدن به رشته تجربی گریم رو در می آورد ،الانم فکر کنکور -
@Mammal والا شاید یه ذره مسخره بیاد.ما یه مدیر داریم واقعا خیلی خوبه این ادم الان به دوازدهم ها که تو مدرسمون هستن خیلی کمک میکنه کلا اصلا مدیریتش نمرش بیسته.راحت میشه گفت امسال اکثر بچه های مدرسمون رتبه های خوبی میارن.این اقا رو میخوان امسال از مدیریت میخوان بر دارن.یعنی با پارتی یکی دیگه رو بزارن جاش که اندازه خر حالیش نیست .یعنی بهت بگم وقتی فهمیدیم که این اقا رو میخوان(از یه منبع موسق شنیدیم) بردارن کل بچه های مدرسه ناراحت شدیم.یه جوری درد و دل کرد با ما دلم کباب شد
-
مهشید حسن زاده 0
گره خوردم
فعلا شبیه همید همینزهرا بنده خدا 2 اره به همچین چیزایی اگه ابن حقیقتو نادیده بگیریم که ۱۸۰ درجه خلاف همیم
من پر شروشورم
اون آرام و ساکت
️
خلاصه که خودمم دقیقا نمیدونم چخبره ولی رواله -
Rahman Aa فعلا به این نتیجه نرسیدم که به زندگی تف کنم یا نه
-
@mahdi_re بی خیال تو که سال بعد دیگه تو اون مدرسه نیستی کنکورتو دادی رفتی دانشگاه مدیرتم رفته پی کارش اصلا شاید این براش بهتر باشه
@Mammal اخه این ادم چندسال پیش تو یه نمونه دولتی راهنمایی مدیر بود تا اون موقع همه تیزهوشان قبول میشدن .الان بعد این که این اقا رفته اون مدرسه دیگه نمونه دولتی نیس.هییت امنایی شده و تبدیل به یک خرابه.میترسم همچین اتفاقی برای ما بیوفته
-
@Matrix
تو نباشی کی اینجا پرواز کنه و ما رو از سایش بهره مند کنه پرنده ؟!پرستو بابایی سلام کلم پیچ خانم
خوبی؟
#حفظ ظاهر:|||| -
@Mammal اخه این ادم چندسال پیش تو یه نمونه دولتی راهنمایی مدیر بود تا اون موقع همه تیزهوشان قبول میشدن .الان بعد این که این اقا رفته اون مدرسه دیگه نمونه دولتی نیس.هییت امنایی شده و تبدیل به یک خرابه.میترسم همچین اتفاقی برای ما بیوفته
-
_Biliifti_ دانشجویی ؟
@Fateme-goli
من!؟
نه