هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mahdi-RE
به نظر من اگاهی بد نیس
اینکه بچه ها با اگاهی بزرگ بشن خیلی خوبه اما باید جنبه اون اگاهی و درشون ب وجود اورد
همیشه میگم مثلا ما اگه ندونیم ی نوع علف مخدر وجود داره ممکنه خیلی اتفاقی معتادش بشیم یا کسی گولمون بزنه
اما اگه بدونیم و بریم سراغش بدترین حالت اینه که خودمون انتخابش کردیم و گول کسیو نخوردیم
اما باید بدونیم چیه و نریم سراغش یعنی پتانسیل دانایی ایجاد بشه بعد ازش در جهت درست استفاده بشه@Soniaaa اولش من اصلا شوخی کردم
اگاهی خوبه ولی فقط اگاهی .این که فراتر از اگاه رفته بده
نه تنها خود فرد بلکه باید جامعه هم پتانسیل اینجور چیزا رو داشته
وقتی اون فرد با یه بچه میشینه چت میکنه .اصلا چه معنی داره.
جامعه پتانسیل اینارو نداره.
باید محدودیت گذاشت ولی به اندازه.
نه خیلی محدودش کرد که فرد کنجکاو بشه مثل خود من که خیلی محدودم میکردن کنجکاو میشدم میرفتن سراغشون
نه خیلی هم ازاد گذاشت که بچه به اینجور جاها برسه.
باید اگاه کرد و نه اینجوری خودش بره اگاه بشه و هر کی هر چی خواست بهش بگه و باور کنه. -
Michael Vey نمیدونم چ حکمتی خدا در قورمه سبزی و ماکارونی ظهر دارده ک شب دوباره گرمش کنی بیشترخوشمزه میشه
Moonchild +++++++++++++++++++++++++++++++
-
Moonchild +++++++++++++++++++++++++++++++
Michael Vey به به 🪓🪓؟
-
@Soniaaa اولش من اصلا شوخی کردم
اگاهی خوبه ولی فقط اگاهی .این که فراتر از اگاه رفته بده
نه تنها خود فرد بلکه باید جامعه هم پتانسیل اینجور چیزا رو داشته
وقتی اون فرد با یه بچه میشینه چت میکنه .اصلا چه معنی داره.
جامعه پتانسیل اینارو نداره.
باید محدودیت گذاشت ولی به اندازه.
نه خیلی محدودش کرد که فرد کنجکاو بشه مثل خود من که خیلی محدودم میکردن کنجکاو میشدم میرفتن سراغشون
نه خیلی هم ازاد گذاشت که بچه به اینجور جاها برسه.
باید اگاه کرد و نه اینجوری خودش بره اگاه بشه و هر کی هر چی خواست بهش بگه و باور کنه.@Mahdi-RE
خب منم همینو گفتم دیگه -
Michael Vey ننننننننننننن مکگگگگگگ آمدددددپدپعحقلتکنلیللنکازازاممزثمغژگژهکفطهفصطهص؟
Moonchild اره هر 2 12 22 هر ماه میلادی میاااد چپتر جدید
برو 24 رو بخون و بهم بگو چق پشمت ریخت از دیدن اون صحنه ک اتفاقا چن تا پست بالاتر از پست خودم ک منشن کردی گذاشته بودمش:> -
@Soniaaa خب منم تایید کردم
-
Michael Vey به به 🪓🪓؟
Rahman Aa ایموجیت نمیاد
ولی تو خیلی سوسولی ک ن قورمه سبزی دوس داری ن پیاز و سیر و اینا :|||||| -
Rahman Aa ایموجیت نمیاد
ولی تو خیلی سوسولی ک ن قورمه سبزی دوس داری ن پیاز و سیر و اینا :||||||Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
-
Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
-
Rahman Aa من پیاز میخورم
عاشق سیرم -
Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
Rahman Aa تو برو گمشو:>>>> من عاااشق سیرم... پیازم تو غذا نباشه ک خوش مزه نمیشه.. و پیاز خامم با بعضی غذا ها خییلی باحاله.. سیر خامم همینطور... اصن سیر همه چیش خوبه. پخته خام سرکه سبزی عااااااااااااااااححححححح دهنم اب افتاد سیر زندگیهه
-
Rahman Aa خیلی هم دلت بخواد باهات صحبت کنم
-
اصلا سیر خام انقدر دوست دارم
سیر به این خوشمزگی -
@Mahdi-RE سه روز پیش دختر خاله ۱۲ ساله ی من با آقایی ۱۰ سالش کات کرد بعد امروز گفت ک رل زده بعد خنده داریش اینجاست ک یارو ۲۶ ساللللل داره مغز من ب سوی منفجر شدن داره میرهههههه
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mahdi-RE سه روز پیش دختر خاله ۱۲ ساله ی من با آقایی ۱۰ سالش کات کرد بعد امروز گفت ک رل زده بعد خنده داریش اینجاست ک یارو ۲۶ ساللللل داره مغز من ب سوی منفجر شدن داره میرهههههه
اون طرف چجوری تونسته تو ذهن من نمیگنجه
-
من از معدود ادماییم نسبت ب همسنام ک عاشق انواع گوشت و مرغ و غذای دریایی و سیر و پیاز و دنبه و کله پاچم
-
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اون طرف چجوری تونسته تو ذهن من نمیگنجه
@Alba با چه هدفی اومده خدا میدونه.
اصلا فشار میخورم من خودمم ابجی 12 ساله دارم. -
من از معدود ادماییم نسبت ب همسنام ک عاشق انواع گوشت و مرغ و غذای دریایی و سیر و پیاز و دنبه و کله پاچم
Michael Vey کله پاچه فقط زبون
-
تنها چیزایی ک باهاش کنار نیومدم هنوز بادمجون و کدو سبز (کچلیک خودمون
) سرخ شده و ابپزه و کدوی پخته شده...
-
Michael Vey کله پاچه فقط زبون
@Mahdi-RE اوفففف هوس کردمممم