هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خواستم بگم اگه شیمی تموم بشه راحت میشم یادم افتاد فیزیک و زمینو ریاضی هم باید تموم بشن تا راحت بشم
-
Moonchild
ی سوال معنی پاتیما چیه -
@Soniaaa پاتیما دختر آتنا خدای زیبایی و عقل در یونان باستان هست و آخرین نسل باقی مانده از نوادگان باقی مانده ی خدایان ک داخل شهر گمشده ب آتلانتیس محکوم ب تنهایی و تحمل شده
.
.
و اینکه چرا اسمم این شده ب خاطر این بود ک بابام عاشق زیبایی مامانم شده بود و من برای اون دختر خدای زیبایی و عقل ام -
خوبه:)))))
-
@Soniaaa پاتیما دختر آتنا خدای زیبایی و عقل در یونان باستان هست و آخرین نسل باقی مانده از نوادگان باقی مانده ی خدایان ک داخل شهر گمشده ب آتلانتیس محکوم ب تنهایی و تحمل شده
.
.
و اینکه چرا اسمم این شده ب خاطر این بود ک بابام عاشق زیبایی مامانم شده بود و من برای اون دختر خدای زیبایی و عقل امMoonchild
هم ریشه ایم منم میرسم ب یونان باستان
چقد قشنگگگگگگگگ سرچ زدم چیزی نبود دیگه از خودت پرسیدم -
هوفففف خدایا چقدر خوابم میاد
-
Moonchild
هم ریشه ایم منم میرسم ب یونان باستان
چقد قشنگگگگگگگگ سرچ زدم چیزی نبود دیگه از خودت پرسیدم -
@Soniaaa میدونی چون یونان باستان خواستار شکست زئوس در برابر موجود افسانه ای ساخت خودش نیست و سرنوشت سخت پاتیما رو قبول ندارن معمولا چیزی ازش نیست
ولی توی کتابهای قرون قدیمی از پاتیما ب عنوان ی اسطوره ی خانوادگی یاد شدهMoonchild
بیا زیر دیپلم حرف بزنیم -
@Mahdi-RE
به نظر من اگاهی بد نیس
اینکه بچه ها با اگاهی بزرگ بشن خیلی خوبه اما باید جنبه اون اگاهی و درشون ب وجود اورد
همیشه میگم مثلا ما اگه ندونیم ی نوع علف مخدر وجود داره ممکنه خیلی اتفاقی معتادش بشیم یا کسی گولمون بزنه
اما اگه بدونیم و بریم سراغش بدترین حالت اینه که خودمون انتخابش کردیم و گول کسیو نخوردیم
اما باید بدونیم چیه و نریم سراغش یعنی پتانسیل دانایی ایجاد بشه بعد ازش در جهت درست استفاده بشه@Soniaaa اولش من اصلا شوخی کردم
اگاهی خوبه ولی فقط اگاهی .این که فراتر از اگاه رفته بده
نه تنها خود فرد بلکه باید جامعه هم پتانسیل اینجور چیزا رو داشته
وقتی اون فرد با یه بچه میشینه چت میکنه .اصلا چه معنی داره.
جامعه پتانسیل اینارو نداره.
باید محدودیت گذاشت ولی به اندازه.
نه خیلی محدودش کرد که فرد کنجکاو بشه مثل خود من که خیلی محدودم میکردن کنجکاو میشدم میرفتن سراغشون
نه خیلی هم ازاد گذاشت که بچه به اینجور جاها برسه.
باید اگاه کرد و نه اینجوری خودش بره اگاه بشه و هر کی هر چی خواست بهش بگه و باور کنه. -
Michael Vey نمیدونم چ حکمتی خدا در قورمه سبزی و ماکارونی ظهر دارده ک شب دوباره گرمش کنی بیشترخوشمزه میشه
Moonchild +++++++++++++++++++++++++++++++
-
Moonchild +++++++++++++++++++++++++++++++
Michael Vey به به 🪓🪓؟
-
@Soniaaa اولش من اصلا شوخی کردم
اگاهی خوبه ولی فقط اگاهی .این که فراتر از اگاه رفته بده
نه تنها خود فرد بلکه باید جامعه هم پتانسیل اینجور چیزا رو داشته
وقتی اون فرد با یه بچه میشینه چت میکنه .اصلا چه معنی داره.
جامعه پتانسیل اینارو نداره.
باید محدودیت گذاشت ولی به اندازه.
نه خیلی محدودش کرد که فرد کنجکاو بشه مثل خود من که خیلی محدودم میکردن کنجکاو میشدم میرفتن سراغشون
نه خیلی هم ازاد گذاشت که بچه به اینجور جاها برسه.
باید اگاه کرد و نه اینجوری خودش بره اگاه بشه و هر کی هر چی خواست بهش بگه و باور کنه.@Mahdi-RE
خب منم همینو گفتم دیگه -
Michael Vey ننننننننننننن مکگگگگگگ آمدددددپدپعحقلتکنلیللنکازازاممزثمغژگژهکفطهفصطهص؟
Moonchild اره هر 2 12 22 هر ماه میلادی میاااد چپتر جدید
برو 24 رو بخون و بهم بگو چق پشمت ریخت از دیدن اون صحنه ک اتفاقا چن تا پست بالاتر از پست خودم ک منشن کردی گذاشته بودمش:> -
@Soniaaa خب منم تایید کردم
-
Michael Vey به به 🪓🪓؟
Rahman Aa ایموجیت نمیاد
ولی تو خیلی سوسولی ک ن قورمه سبزی دوس داری ن پیاز و سیر و اینا :|||||| -
Rahman Aa ایموجیت نمیاد
ولی تو خیلی سوسولی ک ن قورمه سبزی دوس داری ن پیاز و سیر و اینا :||||||Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
-
Michael Vey برووووووووووووو بدو نبینما خببب پیاززززززززززز کی میخوره خدای خام عمرا حالا پخته یه چیزیی سیر اصلا ارزش خوردن نداره 🪓🪓🪓
-
Rahman Aa من پیاز میخورم
عاشق سیرم