هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mammal نه بابا
فکر میکنم که هر رشته ای بیارم برم ولی مطمئنم یه سال بمونم بهتر میشه تقصیر خودم بود که امسال جوری نمیشه که همیشه می خواستم -
@دختر-بهار خب همین جوری که نمیشه من شاهم شاه که نمیشه بزنی چیزی ندیی من اگه مثلا بمیرم تاتپیک زیست ناب.د میشه فرزام میاد انتقاممو میگره نبرا اینکه خیلی رفیقمه ها نه چون قرار براش زیست بگم
-
@Mammal نه بابا
فکر میکنم که هر رشته ای بیارم برم ولی مطمئنم یه سال بمونم بهتر میشه تقصیر خودم بود که امسال جوری نمیشه که همیشه می خواستم -
با اینکه کار رو به صورت کمی به اتمام رسوندم.
اما بخش کیفی سنج مغزم اینطوریه -
@ma-a خیلی ممنون
-
@دختر-بهار خب همین جوری که نمیشه من شاهم شاه که نمیشه بزنی چیزی ندیی من اگه مثلا بمیرم تاتپیک زیست ناب.د میشه فرزام میاد انتقاممو میگره نبرا اینکه خیلی رفیقمه ها نه چون قرار براش زیست بگم
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قلبم نابود شد و درد گرفت...
-
میگه موز ببرید سر جلسه آخه لامصب بچه همون شکلات هم میبره میگیریم ازش باید تو لباس زیری جورابی چیزی قایم کنه
بعد موز رو کجا بزاره که نفهمن لامصب -
@دختر-بهار به نظرم اگه یه هدفم داشته باشی بهتر میشه
من امروز دنبال یکی میگردم باهاش حرف بزنم@Mammal آره شاید
هستم که:) -
قلبش تیکه پیکه شد با حرفم گفتم به جرم پسر بودن میگیرنمون
-
قلبش تیکه پیکه شد با حرفم گفتم به جرم پسر بودن میگیرنمون
@Fateme-goli خوبین؟:)
-
@دختر-بهار بله
شما خوبین ؟ -
@دختر-بهار بله
شما خوبین ؟@Fateme-goli خداروشکر
ممنون منم خوبم -
@Mammal چی بگم
بپرسین بگم -
Rahman Aa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
قلبم نابود شد و درد گرفت...
-
چقد امشب دلم واسه تو پر میزنه
ولی جواب نمیدم
نباید بدم
محکم باش فاطمه
سیر نشدی از اشک ؟