هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ولش.. حالا ک تموم شد.. بریم سراغ کار خودمون بهش فک نکنم
-
کلا بابای من طرف بقیس.. همه درست میگن ما اشتباه. بل دستت درد نکنه. نوش جون اونی ک ناعادلانه ۲۰ شد
️اخه من چطور حرص نخورم گگگگگگگگگگگ
Michael Vey خاصیت بابا های فرهنگی همینه،
تو مدرسه فقط حق رو بده همکاراش میدع -
@Sally مگ لازمه معرفی دوستت کارنامه خوبه؟!!!
عالیه عمومی ها حالا تخصصی ها هم اشکال نداره فداسرت ولی اینکه میگی نمیتونی تلگرامم نصب کنی یکم ناراحت کنندس!@0yasin-sh0
آخه پسره(دوستم)
اوخی مهربون شدی🧁
-
@0Farzam0
-
@0yasin-sh0
آخه پسره(دوستم)
اوخی مهربون شدی🧁
@Sally اها پس بنظرم چون خراب شده اصلا معرفی نکنی بهتره
مهربون بودم جدا از اینکه خودمم یک ساعت پیش یک گندی زدم! -
Michael Vey خاصیت بابا های فرهنگی همینه،
تو مدرسه فقط حق رو بده همکاراش میدع@0yasin-sh0 +++++
تو باز نهایی امسالو ندادی نمیدونی.. سوالی ک اتفاقا دام بود و همممممه اشتباه نوشته بودن از جمله همون طرف رو من درست نوشتم.. بعد اون ۲۰ گرف منم کمتر از نمره واقعیم نمره گرفتم. عالی نیس؟ -
واقعا حرص میخورم از کارای بابام.. ب کسی ک ب وضوح اشتباه نوشته بود زبانو داد ۲۰.. بهش گفتم تو اینجوری حق کسایی مث منو زیر پا میزاری. حرف گوش نمیکنه ک.. پوف.. بفرما خوبت شد ب من حتی کمترم دادن؟
Michael Vey
حالا یه دبیر زبان بود هر کی غلط املایی داشت تو لیسنینگ ازش کم میکرد یا یدونه s نذاشته بود -
بچه ها درسی رو اعتراض می خوایید بزنید؟
بزنیم یا نه من هنوز ندیدم ولی می گن خیلی بد نمره دادن
اگر اعتراض بزنیم احتمال داره بهترش کنند؟ -
@0yasin-sh0 +++++
تو باز نهایی امسالو ندادی نمیدونی.. سوالی ک اتفاقا دام بود و همممممه اشتباه نوشته بودن از جمله همون طرف رو من درست نوشتم.. بعد اون ۲۰ گرف منم کمتر از نمره واقعیم نمره گرفتم. عالی نیس؟Michael Vey هعی چی بگم !!
-
@Sally
خوب شدیییی@Dex
داشمی️
-
Michael Vey
حالا یه دبیر زبان بود هر کی غلط املایی داشت تو لیسنینگ ازش کم میکرد یا یدونه s نذاشته بود@Venus655 دقییقا.. جالبه ک منم موقع تصحیح چون الکتریکی بود و تو خونه تصحیح میکرد ب بابام کمک میکردم.. ب همه اونایی ک غلط املاییای افتضاح داشتن تو لسنینگ نمره دادیم
-
بچه ها درسی رو اعتراض می خوایید بزنید؟
بزنیم یا نه من هنوز ندیدم ولی می گن خیلی بد نمره دادن
اگر اعتراض بزنیم احتمال داره بهترش کنند؟ -
@Venus655 دقییقا.. جالبه ک منم موقع تصحیح چون الکتریکی بود و تو خونه تصحیح میکرد ب بابام کمک میکردم.. ب همه اونایی ک غلط املاییای افتضاح داشتن تو لسنینگ نمره دادیم
Michael Vey بنظر منم نباید غلط بگیرن شنیداریه دیگه
-
هعی.. اعتراض نزنم ن؟ ۲۵ صدم تاثیر خاصی نداره فک کنم
-
هویتمو ۱۵ و خوردی شدم
عالی بود
-
ولی جدی معدلم بد نشد.. ینی با توجه ب اوضاع امسال.. هرچن در هر حال بی عدالتی هس دیگ... :>