هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Panacea فحشم یادم داده عاغا حون بهت بگم امتحانش مجانیه
( منو اینطور فرض کن که لبخند زنان و شوق کنان دارم بالا پایین میپرم جلوت که رحمان فحشم یادم داده و با روداری هرچه تمام تر ازت میخوام که روت امتحانش کنم
)
-
_Reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Panacea
عاغا جون قربونم بره عه نه ینی قربونت برم
شیطوون شدی خناسرضا اون جمله اولت وای وای
رحمان این چه یاد نوه های من میدی؟
Rahman Aa -
officer k نمره فیزیک منم قسمت ترمیم افتاده و نمیشه. میتونم بیارم قسمت اصلیش ولی از ترمیم پاک نمیشه
️
-
Michael Vey
یعنی از اول داستان نفهمیدی قرار نیست عاقبت خوبی داشته باشه ؟@Mammal چ ربببطییی دارههه خب بازم دلم نمیخواد بدونم ته داستان چی میشه اینجوری تمام وقتی ک دارم پای این کتاب میزارم برابر میشه با پوچ و تمام لذتش از بین میرهه
-
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Señorita ن ن بخاطر کنکور بعد دی دیگ نرفتم منم چاق تر شدم ایناهم ک خب منو میشناسن نمیخوام غر بشنوم ک چرا چاق تر شدم
برا همین بجاش میرم ایروبیک
دوری از بدمینتون عزیزم شکنجه اوره ولی مجبورم دیگ🥲
اها
ایروبیک کجا میری ؟@Señorita ایروبیک میرم باشگاه وانیا فک کنم.. قائم محله ی پارک داره.. رو ب روی اونه. روزای فرد یکشنبه و سشنبه ساعت ۶ تا ۷ و پنجشنبه صبح ساعت ۹ تا ۱۰
-
یا خدا این سم را زود پاک کن ..
رضا فکر کنم اشتباه گفتی
من کمتر کسیو دیدم بگه فرهاد تو بی ادبی -
وقتی دوستت غمگینه و تو نمیدونی چیکار کنی تا خوب شه....
-
moBn
من تو رو اگه ببرم باز دیگه سفره خونه... !!
تو صبر کن!!
آب نمک هان؟!
لا اله الا الله....
دفعه بعدی بریم جای دیگه تو حساب کن ببینیم اون کله هاش چطوره -
@Señorita ایروبیک میرم باشگاه وانیا فک کنم.. قائم محله ی پارک داره.. رو ب روی اونه. روزای فرد یکشنبه و سشنبه ساعت ۶ تا ۷ و پنجشنبه صبح ساعت ۹ تا ۱۰
@Señorita ایروبیک میرم باشگاه وانیا فک کنم.. قائم محله ی پارک داره.. رو ب روی اونه. روزای فرد یکشنبه و سشنبه ساعت ۶ تا ۷ و پنجشنبه صبح ساعت ۹ تا ۱۰
اسمشو شنیدم
چقدر میگیره؟ -
اسمشو شنیدم
چقدر میگیره؟@Señorita ماهی ۴۵۰