هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
شیمی الی واقعان سنگینیهمرکز کایرال
بعد ما مبحثی که می خوندیم همش میگفت تولید الکل از آب
تولید استر از پرتقال
تولید فلان در فلان جا
بعد فرمول بود همش
بعد بیوشیمی ترکیب شیمی آلی و زیست
مغزم درد می گیره@Alba
از کل شیمی الی فقط تولید بو های میوه ها مواد مختلفش خیلی باحالهه.
سختهه ولی خیلی خوشه
معلممون تعریف می کرد می گفت تو دانشگاه یک بار تو یکی سالن انجام داده بودن با بوی موز خودشون یا هم دانشگاه هاشون گمونمخیلییی خوشههه.
-
@Alba
سختهه ولی خیلی خوشه
معلممون تعریف می کرد می گفت تو دانشگاه یک بار تو یکی سالن انجام داده بودن با بوی موز خودشون یا هم دانشگاه هاشون گمونمخیلییی خوشههه.
-
@Alba
سختهه ولی خیلی خوشه
@Alba
سختهه ولی خیلی خوشه
والا اینو نداشتیم
البته بیشتر عملیه
و من کلا هنوز آزمایشگاه شیمی و شیمی آلی برنداشتم -
@Alba
سختهه ولی خیلی خوشه
والا اینو نداشتیم
البته بیشتر عملیه
و من کلا هنوز آزمایشگاه شیمی و شیمی آلی برنداشتم@Alba اها حیف شد
فقط اون مبحث چرت و پرتش ازتون خواستن این حق نیست -
موقعی کلاس یازدهم بودم
بحث ش شد سر شیر موز
بعد گفتن اینا اصلان توش موز نیست
شیمیا یی این بو وطعمش تولید می کنند می زنن توش
گقتن تنها چیزی مه تو این اب میوه و شیر و.. اینا طبیعی هست شیر کاکا وو هیت انم چون بخرند صرفهش بیشتر تا بخواند تولیدش کنتو
تو افریقا فراونه -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر انتخاب رشته ۳۱ مرداد شروع شه طبق گفته های سنجش تا ۴ شهریور وقت هست ولی همیشه دو روز اضافی لحظه ی آخر مهلت میدن
۱۰ روز بعد اونایی که مصاحبه ای هستن صدا میکنن همین فرایندش ۱۰ روز میکشه تا مصاحبه ها انجام بشه و نتایج مصاحبه به سنجش ارسال بشه
۱۵ روز هم میکشه نتایج بیاد یعنی حوالی ۴ مهر
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشه@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگر انتخاب رشته ۳۱ مرداد شروع شه طبق گفته های سنجش تا ۴ شهریور وقت هست ولی همیشه دو روز اضافی لحظه ی آخر مهلت میدن
۱۰ روز بعد اونایی که مصاحبه ای هستن صدا میکنن همین فرایندش ۱۰ روز میکشه تا مصاحبه ها انجام بشه و نتایج مصاحبه به سنجش ارسال بشه
۱۵ روز هم میکشه نتایج بیاد یعنی حوالی ۴ مهر
۱۰ روز هم فرایند ثبت نام دانشگاه با این حال فک کنم بازم تا ۱۵ مهر میکشه دانشگاه های شما شروع بشهگفتن اول آبان میرن دانشگاه
چرا من ذوق دارم@Alba
شاید بخاطر ورودی های جدید به دانشگاه -
گفتی ناامید نباش من هم روی حرفت حساب کردم میدانم روی قولت هستی...
-
من رتبه تخمینمو میخوام همین و بس 🥲
-
حالا بهترم شد چه عالی
-
فعلا باید چهار فصل این جزوه رو ببندیم کتابشم هست هوووففف
-
انقد به اون آدمی که الکی میخنده و شاده حسودیم میشه که دلم میخواد با تیغه پام اوچوماواشی برم تو شکمش که تا دو سه روز از دردش نتونه بخنده ...
بی دلیل خوشحال بودن داشتن حال خوب نعمتیه واس خودش
چون هیچی موندنی نیست بالاخره یه روز اونی که بخاطرش حالت خوبه میره و تو میمونی و بازم بی حس میشی نسبت به همه چی
درسته ارزششو نداره بخاطرش و با هر اتفاقی که براش می افته ناراحت باشی بخاطر دل خودته نه واسه اون
اهههه -
مینویسم چرا که از همه شما، از همه، خیلی خیلی عصبانیام. مینویسم چون تنها تغییر دادن واقعیت است که تحمل آن را برایم ممکن میسازد؛ مینویسم تا تنها بمانم.
- اورهان پاموک
-
اصلا به ....
به من چه ؟من چرا باید به فکرت باشم؟
خودم کم دغدغه دارم ؟
تورو سنه نه آیلار بزار هر .... میخواد بخوره
به جوری خودتو از چشام میندازی که توانایی اینو پیدا میکنم همین الان بزنم زیر همه چی و همه چی رو تموم کنم.
خدارو چه دیدی شایدم همین باعث شد دیگه بهت فکر نکنم.
احتمالا تاثیر دعا هاییه که دیشب کردم -
انقد به اون آدمی که الکی میخنده و شاده حسودیم میشه که دلم میخواد با تیغه پام اوچوماواشی برم تو شکمش که تا دو سه روز از دردش نتونه بخنده ...
بی دلیل خوشحال بودن داشتن حال خوب نعمتیه واس خودش
چون هیچی موندنی نیست بالاخره یه روز اونی که بخاطرش حالت خوبه میره و تو میمونی و بازم بی حس میشی نسبت به همه چی
درسته ارزششو نداره بخاطرش و با هر اتفاقی که براش می افته ناراحت باشی بخاطر دل خودته نه واسه اون
اهههه@Szeretlek
من ی دوست دارم
میگه وای سونیا بدبخت شدم هاهاها
وای فلان درسو افتادم هاهاها
وای ماشینو کوبیدم تو دیوار هاها
عمیقا فازشونو درک نمیکنم خودم -
@Szeretlek
من ی دوست دارم
میگه وای سونیا بدبخت شدم هاهاها
وای فلان درسو افتادم هاهاها
وای ماشینو کوبیدم تو دیوار هاها
عمیقا فازشونو درک نمیکنم خودم -
یک پدیدهای هست به اسم:
Revenge bedtime procrastination
که مطمئنم همه تجربه کردیم.
یعنی شبها با اینکه نیاز به خواب داریم و خستهایم، باز هم دیر میخوابیم. چون در طول روز، به دلیل کار و مشغلهی زیاد، وقت آزادی که برای خودمون باشه رو نداشتیم؛ پس خواب شب رو برای داشتنِ اون تایم آزاد، قربانی میکنیم...خانوم طوفان