هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظر میرسه امشب استرس دارین همگی
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 نه جدی دروغ نباس بگم نه نیستم
-
اقاااااااااا رحمااااااااااااااااااننننن
رحماااااااااااااان جاااااااااااااااااااااااان -
@f-nalist به من چه من کار دارم
ولی جدی امید وارم جوری کنکور بدی که مث من معلق نمونی و این حس چرت تجربه نکنی الان مثلا بین فیزیو شیراز یا پزشکی زابل معلقی یا دارو شیراز
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط Nila YS انجام شدهRahman Aa برا این پرسیدم که بگم اگه واقعا یه رشتهای رو خیلی دوست داشتید بخاطر دانشگاه نگران نباشید،دانشگاه مهمه ولی فیلمای آموزشی دوران کرونای دانشگاهای برتر رو میشه پیدا کرد.خدایی نکرده ناراحت نشدید که؟
-
@Venus655
سلام خیر -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم واسه چت کردن خیلی پیر شدم،
آرزوی موفقیت دارم واسه همتون
خدانگهداری -
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a سلام
-
خدانگهداریMOHAMMAD80 عه سن روی چت هم تاثیر داره؟
-
Rahman Aa برا این پرسیدم که بگم اگه واقعا یه رشتهای رو خیلی دوست داشتید بخاطر دانشگاه نگران نباشید،دانشگاه مهمه ولی فیلمای آموزشی دوران کرونای دانشگاهای برتر رو میشه پیدا کرد.خدایی نکرده ناراحت نشدید که؟
-
خدانگهدارینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMOHAMMAD80 سال ۹۶ اومدی کف کار ۲۴ سالته نگران نباش ازم ۳ سال بزرگ تری سن فقط یک عدد
البته جسارت نشه
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبل اینکه تصمیم بگیرید پشت کنکور بمونید
حتما اینو بررسی کنید که آیا رشته ای که قرار بخاطرش پشت کنکور بمونید ارزشش رو داره ؟ آیا واقعا بهش علاقه دارین و خوب می شناسینش یا نه؟ -
سلام به همگی
-
هیچ چیز شرط هیچ چیز نیست.
-
اقاااااااااا رحمااااااااااااااااااننننن
رحماااااااااااااان جااااااااااااااااااااااااننوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan گل گِد اُینا
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 نه یک خبر ناگوار که بخیر گذشت و یک جنگ کوچیکم کردم
-
Rahman Aa برا این پرسیدم که بگم اگه واقعا یه رشتهای رو خیلی دوست داشتید بخاطر دانشگاه نگران نباشید،دانشگاه مهمه ولی فیلمای آموزشی دوران کرونای دانشگاهای برتر رو میشه پیدا کرد.خدایی نکرده ناراحت نشدید که؟
-
Rahman Aa ای جان تو فقط ترکی حرف بزن
چخبر؟ خوبی؟