هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@تومیوکا-گیو ممنونم لطف دارید
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0yasin.sh0 on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0yasin.sh0 من دق می کنم
-
دلیل این همه دلشوره رو نمیدونم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خواهش میکنم
خلاصه کمکی خواستید در خدمتم -
@تومیوکا-گیو
چه خوب خیلی ممنونم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Rahman Aa on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa دفترچه اومد؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
سلام
من مامانم پرستاری خونده
الان نزدیک ۲۵ سالی میشه مشغول به کاره
هر کمکی خواستید بگید یا از ایشون بپرسم یا اگه خواستید با مامانم هماهنگ کنم خودشون باهاتون صحبت کنه
از لحاظ دانشگاه خیلی اطلاعی ندارن، ولی از لحاظ بازارکار خیلی تجربه دارن -
Hhh Hh مرسی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to DexterMoreRight on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex اها خیلی ممنون
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها چرا ایشون اخراج شدن؟
Tatlı.oğlan -
برای تحقیق در مورد رشته ها فقط از یه نفر سوال نکنید و بر طبق نظر همون یه نفر تصمیم نگیرید از چند نفر سوال کنید اونیکه راضیه دلیل رضایتش و اون که ناراضیه دلیلش رو بپرسین
و یادتون نره هر رشته سختی و مشکلات خاص خودشو داره -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist عه این تبلیغه
-
مِهردُختreplied to پرستو بابایی on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خوابای خوب ببینی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابای الهام
خداحافظی بدون سلام -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون آروم بچه ها
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to f.nalist on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist
خیلی اصلا -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to مِهردُخت on ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
تو شهر ما همچین چیزایی معنا نداره
کلاس میبرنت که پول مشاور ازت در بیارن از پول مشاورت پول پکیج در بیارن از پول پکیجت پول کتابتو دربیارن و اخر سر با یه انتخاب رشته تیرآخر رو بزنن تو قلبت
اینجا متاسفانه اینجوریه -
به هر جا به جز اونجا
پست 240747 از 1000113