هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شبتون آروم بچه ها
-
@Venus655
تو شهر ما همچین چیزایی معنا نداره
کلاس میبرنت که پول مشاور ازت در بیارن از پول مشاورت پول پکیج در بیارن از پول پکیجت پول کتابتو دربیارن و اخر سر با یه انتخاب رشته تیرآخر رو بزنن تو قلبت
اینجا متاسفانه اینجوریهنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
متاسفم براشون -
بابای الهام
خداحافظی بدون سلام -
بابای الهام
خداحافظی بدون سلامنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
خوابای خوب ببینی -
@f-nalist عه این تبلیغه
-
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای تحقیق در مورد رشته ها فقط از یه نفر سوال نکنید و بر طبق نظر همون یه نفر تصمیم نگیرید از چند نفر سوال کنید اونیکه راضیه دلیل رضایتش و اون که ناراضیه دلیلش رو بپرسین
و یادتون نره هر رشته سختی و مشکلات خاص خودشو داره -
بچها چرا ایشون اخراج شدن؟
@Tatlı-oğlan -
@مری-م امیدوارم واقعا میگم
امیدوارم موفق باشین
میدونین حس میکنم سال یازدهم
باز چون بینابینه و خصوصا نهایی دارم یکم ترسناکه
اما خب واسه شما سخت تره
موفق باشین@M-Tina فدای تو مرسی🤍🥲
-
jahad_121
هر دوش عالیه
ولی پرستاری خداوکیلی سختی زیادی داره...
شیفت شیفت کار...
ولی اینجوری که شنیدم دخترا اکثرا راضی انفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex اها خیلی ممنون
-
jahad_121
سلام
رشته خوبیه
بازار کارش خوبه
برای مهاجرت خوبه
فقط
کارش سنگینه + شیفت شب...
و تا اونجایی که میدونم حقوقشون کمه(به نسبت کاری که انجام میدن....)
البته میتونی پرستار شخصی هم بشی که تو خونه ها بری. که درآمد میره بالاتر....
بعد از تموم شدن میتونی مشاوره پزشکی و بهداشتی هم بدی(که دیگه زیاد با صحنه های دلخراش روبه رو نمیشی...)
باید صبور باشی
روابط اجتماعی و ارتباطی هم خوب باشه، عالییه
همین ها به ذهنم اومد
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHhh Hh مرسی
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
سلام
من مامانم پرستاری خونده
الان نزدیک ۲۵ سالی میشه مشغول به کاره
هر کمکی خواستید بگید یا از ایشون بپرسم یا اگه خواستید با مامانم هماهنگ کنم خودشون باهاتون صحبت کنه
از لحاظ دانشگاه خیلی اطلاعی ندارن، ولی از لحاظ بازارکار خیلی تجربه دارن -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa دفترچه اومد؟
-
سلام
من مامانم پرستاری خونده
الان نزدیک ۲۵ سالی میشه مشغول به کاره
هر کمکی خواستید بگید یا از ایشون بپرسم یا اگه خواستید با مامانم هماهنگ کنم خودشون باهاتون صحبت کنه
از لحاظ دانشگاه خیلی اطلاعی ندارن، ولی از لحاظ بازارکار خیلی تجربه دارنفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@تومیوکا-گیو
چه خوب خیلی ممنونم -
jahad_121 خواهش میکنم
خلاصه کمکی خواستید در خدمتم -
نوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دلیل این همه دلشوره رو نمیدونم
-
@f-nalist شاید باورت نشه ولی کتاب شیمی دهمم گم شده
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 من دق می کنم
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو ممنونم لطف دارید
-
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شب همگی
اناناسی
خدانگهدار
️
️
️ فردا قرار بشینم پشت ماشین دعا کنید مثل قدیما پامو از روی کلاچ بر ندارم بزارم رو ترمز و هم چنان ول کنه گاز نباشم برای توقف
نزدیک بود بزنم درهماسیه مون اون موقع راهنمایی بودم گمونم.
یا ششمم هرچی روستا مون بودیم اینجانبودیم -
شب همگی
اناناسی
خدانگهدار
️
️
️ فردا قرار بشینم پشت ماشین دعا کنید مثل قدیما پامو از روی کلاچ بر ندارم بزارم رو ترمز و هم چنان ول کنه گاز نباشم برای توقف
نزدیک بود بزنم درهماسیه مون اون موقع راهنمایی بودم گمونم.
یا ششمم هرچی روستا مون بودیم اینجانبودیمفارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شدهjahad_121
منو یاد خواهرم انداختید تو سن اون موقع شما که بود یبار منو خواهرم و دختر عموم که بچه بود با بابام تو خیابونی که ماشین میومد رفتیم آموزش
بعد دنده یک رو بدون کلاچ میرفت(صدای ناله گیربکس هم بلند شده بود) ولی دنده دو که میرفت دیگه پاشو از رو کلاچ برنمیداشت
البته من خیلی خفن بودم و الان ۵ جلسه با بابام رفتم آموزش و پارک دوبل هم پاس کردم
انشاالله موفق باشید
فقط به عنوان کسی که خودشم تازه داره یاد میگیره بگم که رانندگی همش عادت کردنه، وگرنه خیلیییییی کار آسونیه