هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655
خب علاقه هم شرطه
من به کلا از هرچی که مربوط به دندون میشه بدم میاد همش هم حس میکنم دندون پزشکا مثل جوشکارن
واحدهاشم دوست ندارمGharibe Gomnam
آره باید علاقه داشته باشی وگرنه نمیتونی کارتو درست انجام بدی -
Gharibe Gomnam همه غلط میکنن زیستش پر غلطه و بی منطق ترین زیست عمرمه ( آمپرم زد بالا
) ببین همه ازمونا غلط دارن حتی کنکور ماز دیگه شورشو در آوردن بخاطر اینکه بگه من خاص ترم یک سوالاتی طرح میکنه که خود طراح هم اشتباه میکنه سوال غلط میشه تا موقع ای که ماز این مشکلشو کل نکنه زیست قلمچی بهتر از مازه
-
دندون زودتر به درآمد میرسی
نیاز نیست برای درآمد بالا حتما تخصص بگیری فقط دوره هاشو میگذرونی اگه دوست داشتی
الان یه دندونپزشک عمومی داره کار زیبایی یا ایمپلنت انجام میده در صورتیکه متخصص های این رشته ها هم هستن یه عده اصلا براشون مهم نیست که کدوم دندونپزشک متخصصه و پیش هر دندونپزشکی ایمپلنت و ... رو انجام میدن
ولی باید بدونی که قرار با دندون سر و کار داشته باشی که یه میلیمتر هم مهمه -
Gharibe Gomnam همه غلط میکنن زیستش پر غلطه و بی منطق ترین زیست عمرمه ( آمپرم زد بالا
) ببین همه ازمونا غلط دارن حتی کنکور ماز دیگه شورشو در آوردن بخاطر اینکه بگه من خاص ترم یک سوالاتی طرح میکنه که خود طراح هم اشتباه میکنه سوال غلط میشه تا موقع ای که ماز این مشکلشو کل نکنه زیست قلمچی بهتر از مازه
Rahman Aa
خیلی خب ارااامش نفس عمیییق
ممنون برای وقتی که گذاشتین -
Mehrsa 14 ها برو داشکده دندون و پزشکی
بعد اونجا یه چندتا استاد پیدا میکنی بالاخره
منم برا انتخاب رشتم سر شغل ها رفتم
چندتا مطب فیزیولوژی چندتا رادیولوژی چندتا بیو و غیره
خیلی قشنگ برام وقت میگذاشتن و توضیح میدان -
Mehrsa 14
تو آزمون میدادی مهرسا؟Gharibe Gomnam
آره قلم چی -
@f-nalist
بانک تستم داره؟
پس من چرا ندیدم؟
یازدهم ازمونشودادم
همون بانک تست ده سوالی؟ -
Mehrsa 14
خواهش میکنم
حتما برو مطب پزشک ها و دندونپزشک ها و ازشون بپرس (از چند نفرشون) تا بتونی تصمیم درستی بگیری -
@f-nalist
بانک تستم داره؟
پس من چرا ندیدم؟
یازدهم ازمونشودادم
همون بانک تست ده سوالی؟Gharibe Gomnam
نه اون نیست
منظورم ارشیو سوالات سال قبلش برا دوازدهمی هاس که چنلا دارنش -
Rahman Aa
خیلی خب ارااامش نفس عمیییق
ممنون برای وقتی که گذاشتینGharibe Gomnam
جدا سوالات غلطش زیاده دلیلم داره چون طراح های زیستش بچه طراحن یکی دوتا مث متن که ادعا زیستشون میشه و میرن دنیا زیست به خاک خون میکشن ولی قلمچی جدا دمش گرمه درصد خودتخریبی ۱۰۰
-
@f-nalist
بانک تستم داره؟
پس من چرا ندیدم؟
یازدهم ازمونشودادم
همون بانک تست ده سوالی؟Gharibe Gomnam بیا پیوی
-
@Hamid-s
ابوالحسنی هم اوایل یه همچین چیزایی میگفت
بعدا سر کلاس قضاتی دیدیمش
لایو با آریان حیدری
و....@f-nalist
مافیای کنکور -
Hhh Hh والا امروز که ظاهرا جلسه بوده و تو اون جلسه یه سری تصمیمات جدید گرفته شده
-
Sara_R
عه واقعا؟ خب پس اینم میشه انجام داد. آره فکرامو بکنم چون شهرم مهمه دستت درد نکنه