هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
بنظرم نمیشه اسمشونو دوست گذاشت@Venus655
اوهوم دقیقا ،ملت لحظه شماری می کنن برای دیدن دوستاشون تو مدرسه ولی من هیچ ذوقی ندارم! -
@Venus655
والا من رقابتی نداشتم ولی یه کاری باهام کردن که آبروم در حوزه منطقه 11 و 10 تهران رفت...نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
شاید شما با اونا رقابت نداشته باشی ولی اونا با تو رقابت می کنن -
@Alba آها
یاد معلم دبیرستان خواهرم افتادم هی به اینا میگفت شیمی کنکور ۹۷درصد زدم اون ۳ درصد هم حفظی بود یادم رفته بود
معلم شیمی خودمون هم هر مطلبی تو کتاب میدید میگفت این تز دکتری ام بود(آخه دکتری شو دانشگاه تهران گرفته)
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@تومیوکا-گیو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba آها
یاد معلم دبیرستان خواهرم افتادم هی به اینا میگفت شیمی کنکور ۹۷درصد زدم اون ۳ درصد هم حفظی بود یادم رفته بود
معلم شیمی خودمون هم هر مطلبی تو کتاب میدید میگفت این تز دکتری ام بود(آخه دکتری شو دانشگاه تهران گرفته)
وااای دقیقا معلم شیمی ما
معلم شیمی مون دکتری داشت
خیلیییییییی میگفت
همش هم میگفت هیچ کدوم تون هیچی نمی شید
وقتی اشتباهات محاسباتی دارید،چطور موفق شید
-
مودم واقعا تو این روزا در حد فاجعس
-
منو یکی از دوستام قرار بود یجا قبول بشیم باهم بریم خوابگاه یا خونه بگیریم
رتبش خوب نشد🥲 -
خدا نگهدارتون بچه ها
-
@Moonship
چرا همه ی بچه های تیزهوشان این حرفو میزنن آخه...نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Moonship
چرا همه ی بچه های تیزهوشان این حرفو میزنن آخه...منم که دولتی بودم میگفتم اشتباه کارم این بود تیزهوشان نرفتم
-
@Moonship
چرا همه ی بچه های تیزهوشان این حرفو میزنن آخه...نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
چون همشون این اشتباهو مرتکب شدن
مدارس تیزهوشان جو به شدت سنگینی داره و هیچ رفاقتی نیست حتی صمیمی ترین دوستا هم اگه فرصتی پیدا کنن که دوستشونو از درس خوندن بزارن هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدن -
@Venus655
نمیدونم ... شاید...
احساس ضعف...
ولی یروز تاوان اون کاری که کردنو میدن...
اه
دوباره خاطرات بد زنده شد... -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من با هیچ کس رقابت نمیکردم ولی خب بقیه اینطوری نبودن از هر چیزی استفاده میکردن برای تخریب آدم و فضای کلاس خیلی بد بود نمیتونستی یه روز غایب باشی
-
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Moonship
چرا همه ی بچه های تیزهوشان این حرفو میزنن آخه...منم که دولتی بودم میگفتم اشتباه کارم این بود تیزهوشان نرفتم
@Alba در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم که دولتی بودم میگفتم اشتباه کارم این بود تیزهوشان نرفتم
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Dex
چون همشون این اشتباهو مرتکب شدن
مدارس تیزهوشان جو به شدت سنگینی داره و هیچ رفاقتی نیست حتی صمیمی ترین دوستا هم اگه فرصتی پیدا کنن که دوستشونو از درس خوندن بزارن هر کاری از دستشون بر بیاد انجام میدنشما دو نفر رو به خداوند منان میسپارم...
-
من با هیچ کس رقابت نمیکردم ولی خب بقیه اینطوری نبودن از هر چیزی استفاده میکردن برای تخریب آدم و فضای کلاس خیلی بد بود نمیتونستی یه روز غایب باشی
@Venus655
ما دیگه وضعمون یجوری بود تو روی هم بی احترامی میشد یکی یه یکی میگفت خفه شو پیش معلم تو کلاس -
@Soniaaa
والا منم قرار بود با یکی اینکارو بکنم...
اتفاقا رتبشم خوب شد
ولی نمیدونم چرا جفتمون تلفنامونو بعد از اعلام نتایج خاموش کردیم.... -
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شانس نیست که
پ. .... -
ولی قبول کنیم که اون نشان فرزانگان که اول دهم میدن ببندیم به آستین مانتومون خیلی ذوق داشت
تنها مزیت اون مدارس بود
️
-
@Venus655
ما دیگه وضعمون یجوری بود تو روی هم بی احترامی میشد یکی یه یکی میگفت خفه شو پیش معلم تو کلاسنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
خیلی بده به اصطلاح آنتن کلاس یکی دیگه باشه از بین خودشون بعد به تو تهمت بزنن -
ولی قبول کنیم که اون نشان فرزانگان که اول دهم میدن ببندیم به آستین مانتومون خیلی ذوق داشت
تنها مزیت اون مدارس بود
️
تجربینوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط DexterMoreRight انجام شده@Soniaaa
یه تنه سطح فرزانگانو ده لول آوردی پایین...
توروخدا دیس نده -
تنها مزیت اون مدارس بود
️
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
برای اینکه زیر لباسم نمونه زمستونم لباس گرم نمیپوشیدم یا سعی میکردم از زیر بپوشم
-
@Soniaaa
یه تنه سطح فرزانگانو ده لول آوردی پایین...
توروخدا دیس ندهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۴۰۲، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@Dex
بابا جلو مدرسه ما ی دولتی داغون بود یعنی داغون بودا سطح بچه ها
معمای ما برا نزدیکی اونجاهم درس میدادن
️
سطح بچه ها فرق میکنه سطح دبیرا فرق ندارع با عادی -
@Moonship
بچه های ما برا اینکه وقتی شسته میشه پاک میشد اونو پشتش ازین چسبا دوخته بودن پاک نشه