هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 دقیقااا همزیستی دارن
@0yasin-sh0
زهرا بنده خدا 2 کلروپلاست هم هست میشه بهشون گفت اندامک نیمه مستقل
@Mr-Amir1 واس تو که عالی اصلا
دقیقا همین طوره
ولی خب جالبش واسم این بود که این باکتری با آندوسیتوز رفته داخل
یه دور غشا سلول دور باکتری رو گرفته و شده میتوکندری و کلروپلاست با دو لایه غشا:)) -
انرژی استاد بافت امروز که با خانومش اومدن سلام بدن>>>
اینقد زوج قشنگی بودن و شوخی میکردن میخواستم پا شم براشون دست بزنم0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینقد زوج قشنگی بودن و شوخی میکردن میخواستم پا شم براشون دست بزنماَییی
-
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینقد زوج قشنگی بودن و شوخی میکردن میخواستم پا شم براشون دست بزنماَییی
amir ahmadi خیلی خوب بودننزمیحیجیجیحیکی اَیی و کوفت
انرژیاشون خیلی خوب بود -
یادش بخیر
اقا موقاری میگفت که خواستین قربون صدقه مادرتون برین
بگین درد و بلات به جونم که هر چی انرژی دارم از توئهچون میتوکندری ها( فک کنم) از مادر برسه
-
تو هفته اخیر اولین بار بود که تو کل عمرم به میکروسکوپ حتی دست میزدم
مدرسه دولتی تو پایتخت:) بدون هرگونه امکانات آزمایشگاهی اونایی هم که دارن تزئینیه
درسته اصلا حس خوبی نیست که غیرانتفاعی ها یا خیلیای دیگه به خاطر تبعیض مالی تو موقعیت ها و کلاسای بهتری بودن ولی اون لحظهای که تو اولین بارته ولی بهترین خودتی و نمونتو عالی تنظیم کردی خودش یه قوت قلبه
امیدوارم هیچ وقت پول دلیلی نباشه بزای هیچ کسی که مجبور به ترک تحصیل شه علی رغم علاقه -
تو هفته اخیر اولین بار بود که تو کل عمرم به میکروسکوپ حتی دست میزدم
مدرسه دولتی تو پایتخت:) بدون هرگونه امکانات آزمایشگاهی اونایی هم که دارن تزئینیه
درسته اصلا حس خوبی نیست که غیرانتفاعی ها یا خیلیای دیگه به خاطر تبعیض مالی تو موقعیت ها و کلاسای بهتری بودن ولی اون لحظهای که تو اولین بارته ولی بهترین خودتی و نمونتو عالی تنظیم کردی خودش یه قوت قلبه
امیدوارم هیچ وقت پول دلیلی نباشه بزای هیچ کسی که مجبور به ترک تحصیل شه علی رغم علاقه -
-
این طبیعیه که من آناتومی رو خیلیییی بیشتر از فیزیولوژی و بافت و بیوشیمی دوست دارم یا نه؟
-
-
اگه حداقل تصمیم گرفتی یکیو قضاوت کنی کلشو قضاوت کن مث یه پکیج کامل با تمام کاراش و فکراش نه فقط اون بخشیش که مخالف توعه یا دوستش نداری آدما کامل نیستن ولی خیلی بیرحمانس که کسی رو به خاطر یه بخشی از کاراش و یا حرفاش قضاوت کنیو به بقیش توجهی نداشته باشی
-
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این طبیعیه که من آناتومی رو خیلیییی بیشتر از فیزیولوژی و بافت و بیوشیمی دوست دارم یا نه؟
بیوشیمی؟؟
حرفشم نزن
میرم سر کلاسش سرم درد می گیرههههه
راستی مباحث بیوشیمیت چیه؟ -
Mehrsa 14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بیوشیمی؟؟
حرفشم نزن
میرم سر کلاسش سرم درد می گیرههههه
راستی مباحث بیوشیمیت چیه؟