هرچی تو دلته بریز بیرون 5
قفل شده است
غیر درسی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
کسی هست اینجا بافت شناسیش خوب باشه؟(پزشکی)
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درسا خیلی سختهههه🥲🥲
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من واقعا دیگه نمیکشمممم
-
-
Lefted the life
-
استرس دارم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
امروز .. ۳ زنگ ریاضی تو مدرسه
و امشبم تا ۱۲ و نیم شب کلاس ریاضی
از وقتی هم برگشتم دارم ریاضی حل می کنم
آیا طبیعی نیست که مغزم منفجر شه؟ -
واقعا مدرسه نرفتن خیلی چیز خوبیه
خیلی چیز خوووب
قشنگ میرسی کاراتو انجام میدی -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
مرسی️
اگه دانشگاه یک هفته تعطیل بشه شاید برسم🥲 -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من میرم دانشگاه به کارای خود دانشگاه هم نمیرسم چه برسه به بقیه کارام
-
پرستو بابایی
کلاس امشب رو من نیستم باید عربی بخونم -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Anzw 18 on ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
من تونستم کل بودجه پایه قلم رو تو مبتکران بزنم بر زمین موفقیت بزرگیه حالا فرض کن چند روز میدادن دستم جلو میزدم :))) -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گریم میایه
794815/1000113