هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگه بی کلاسم میدم چرا درس؟
خوب گوشاتو باز کن نیست صداقت -
آدم بد خوب بوده روز ولادت
-
آدمای بی هنر الکی بولد نمیشن
ما خودمون اونا رو بولد میکنیم -
-
چیچک
ممنون -
Hamid.s بی بلا
-
Hamid.s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
چیچک
حال شماها چطوره
مسعود وضعیت چطوره برنامه هات روبراهه
چیچک خانوم دانشگاه شما چطوره -
۱۸ مین سال زندگیم خیلی برام سخت و عجیب بود ... خیلی چیزا ازش یاد گرفتم ... توی این سال چیزایی رو فهمیدم ک میتونم بگم برابری میکنه با ۱۷ سال قبلم ...
هرچیزی ک بخوای بدست بیاری باید یچیزی بدی بره ... هیچی بدون تلاش بدست نمیاد ... زندگی با کسی شوخی نداره اگه میخوای بهش برسی باید تا آخرش قوی بمونی تا آخرش پای ارزشات و هدفات بمونی جا نزنی درغیر اینصورت کاری به گذشته درخشانت نداره دوباره میفرستت ته صف
هرکاری هرچیزی توی زندگیت باید سر وقتش انجام بدی ... نه اونقد دیر که دیگ وقتی برای جبرانش نباشه و حسرتش بمونه نه اونقدی زود که بدون دونستن یسری چیزا انجامش بدیو بعدش دیوونه شی ک چرا اونکارو کردی یا چرا درست انجامش ندادی ... 🤍
قدر خودتو بیشتر بدونی و واسه خودت ارزش قائل باشی ... اعتماد به نفس داشته باشی ولی مغرور نباشی ... اگه دنبال آرامشی بدونی ک خدارو داری خدایی ک هرلحظه به حرفت گوش میده درد و دلاتو میشنوه و یه حس آرامش بهت میده که هیچ آرامشی اینقد عمیق و پایدار و همیگشی نیست ... همش دنبال کمبودای زندگیت نباشی و بدونی اون چیزاییم ک داری هرکسی نداره ... روشون کار کنی
با هرکسی نباشی ... با اونایی ک هستی خوب باشی تا وقتی ک خوب بمونن ... مهربون باشی با اونی ک بات مهربونه دلسوز کسی باشی که دلسوزته عاشق کسی باشی ک عاشقته بفکر کسی باشی که هرثانیه زندگیش بفکرته دنبال کسی باشی که دنبالته و ... با هرکی مث خودش باشی ... قانون آینه
صبر و زمان ... این دوتا خیلی مهمن ... اولیشو تا میتونی زیادش کنی و بدونی که دومی کمه و بارزش ... یه جاهاییم در نقش مرهم عمل میکنع
توی هرکاری کنترل شده عمل کنی اونقد وابسته چیزی نشی ک جدا شدن ازش برات سخت باشه
در کنار همه اینها اگه چیزی اونطور که میخواستی پیش نرفت خودتو نبازی دنیا به آخر نرسیده بازم پاشی و ادامه بدی و ازش درس بگیری
همین یروز ۱۹ سالگی هم خوب اینو بم یاد داد که از کسی انتظار خاصی نداشته باشم ... از قبل کلی واس چیزی ذوق نکنم که بخوره تو ذوقم !!!
بیشتر اینارو مدیون یه نفرم ... کسی که تاوقتی زندم دوسش دارم و جاش تو قلبم میمونه ... با همه خاطرات تلخ و شیرینش هیچوقت فراموشش نمیکنم کلی چیزای خووووب و قشنگ ازش یاد گرفتم ️ ... حسرتش تا کی قراره یقمو بگیره نمیدونم ... تاوانه یا سرنوشت نمیدونم ... ولی اینو خوب میدونم که خدا حواسش به هردومون هست ...️
قدر تک تک لحظه هایی ک داریم زندگی میکنی رو بدونیم.. خوب ازش استفاده کنیم که بعدا چیزی تو دلمون نمونه شاید خیلیاتون اینا رو میدونید همونطور که من میدونستم ... ولی دونستن کافی نیست یا بهش عمل میکنید یا یادتون میده
این همه گفتم نصیحت برای کسی نبود درحدی نیستم ک بخوام کسیو نصیحت کنم صرفا میخواستم آنچه گذشت این یسالو ریویو کرده باشم یه گوشزد واسه سال جدید زندگیم
۱۹ سالگی خوبی رو برای خودم آرزو میکنم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to AmirBarsam on ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ABR_DJ
چشم -
قصه از این قراره که ما ادا نداریم برا کسی
اگه جایی یه حال باحالی باشه
ما هم اوکیایم ما با همه مچیم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اکانتای گروه دانشگاه رو با آدمای واقعی تطبیق بدین یهو دیدین دارین پشت سر یکی به خودش میگید
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ی ربع از جلسه اول مونده
آدم باش اونم گوش بده -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to amir ahmadi on ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi
من اگه برمیگشتم کلا دیگه نمیومدم -
حالا همه با هم همصدا با معین:
مست می ناب دله
اونی که میشه آب دله -
ولی اگر برگردم بچگیم
و صلاح کار دست خودم باشه
میرفتم بوکس -
officer k
دست بالا باید بگیری که به شکسته اش برسی
پست 205049 از 1000113