هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی تیتاپ طلایی فراموش نگردد
@f-nalist
نه نه
اونم از خوشمزه هاس -
من میرم بر می گردم می بینم یه بحث شده ،دیگه عادی شده نمیرم سراغشون ببینم چه خبره
-
ریبولوز بیس فسفات
یادش بخیر ،قبلا اسم گروه رو می خواستیم این بزاریم
منظورم گروهی بود که کتاب نوشتیم و الان Rahman Aa مدیرشه -
ریبولوز بیس فسفات
یادش بخیر ،قبلا اسم گروه رو می خواستیم این بزاریم
منظورم گروهی بود که کتاب نوشتیم و الان Rahman Aa مدیرشهپرستو بابایی کتاب چی نسترن؟
-
اینجا ما یه مشت دانش آموزیم
که به عقاید و تفکر شما چیزی از کنکور و جامعه و سیاست حالیمون نمیشه
و فقط کسایی که پشت هستند یا ترم یک و دویی های دانشگاه
یا کسایی که اصن دوران تحصیل اینجا نبودن وارد شدن توانایی قضاوت و تحلیل و استفاده از کلمات به اصطلاح علمی و مسخره و توهین و ایجاد تنش و آخر سرش هم وقتی نمیتونن هدفشون یعنی راه رفتن رو مخ کنکوری رو به عمل برسونن بزنن به صحرای نینوا -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm اگه منو میگیمنظورم اونایی بود که روز باخت ایران از انگلیس پارسال پرچم انگلیس بدست تو خیابونا شادی میکردن و جلو خودم پرچم کشورمو اتیش زدن ...اگه بیشرف نیستن پس چین؟
هرکاری دلیل داشته یا نداشته ،حق نداریم ب دلیل حالا اختلاف عقیدتی ک بوده و هست و بیشتر شده اینطوری توهین کنیم تو همچین جایی
از نظر شما اونی ک از باخت تیم خوشحال میشه بیشرفه .از نظر من اونی ک روز اعدام بچه مردم با کوچیکترین چیزا خوشحالیشو نشون میده هوم؟
و البته ک فروم جای این موضوع نیست
سال پیش که کنکوری بودم و میدونم چقد فشار میاره اینطور بحثا ب روان بچها مخصوصا وقتی اونطرف ماجرا و به قوای جبهه مخالف باشی ولی چیزی نگی
پس هر جایی ادبیات خودشو داره درسته؟
رامین رضاییانم دلش میخواست کامل حرفشو میزد همه بفهمن منظورش ب کی و چیهدیگه بیخیال تحلیلش شیم
-
-
پرستو بابایی کتاب چی نسترن؟
@نویسنده-کوچولو
https://forum.alaatv.com/post/3232762 -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm اگه منو میگیمنظورم اونایی بود که روز باخت ایران از انگلیس پارسال پرچم انگلیس بدست تو خیابونا شادی میکردن و جلو خودم پرچم کشورمو اتیش زدن ...اگه بیشرف نیستن پس چین؟
هرکاری دلیل داشته یا نداشته ،حق نداریم ب دلیل حالا اختلاف عقیدتی ک بوده و هست و بیشتر شده اینطوری توهین کنیم تو همچین جایی
از نظر شما اونی ک از باخت تیم خوشحال میشه بیشرفه .از نظر من اونی ک روز اعدام بچه مردم با کوچیکترین چیزا خوشحالیشو نشون میده هوم؟
و البته ک فروم جای این موضوع نیست
سال پیش که کنکوری بودم و میدونم چقد فشار میاره اینطور بحثا ب روان بچها مخصوصا وقتی اونطرف ماجرا و به قوای جبهه مخالف باشی ولی چیزی نگی
پس هر جایی ادبیات خودشو داره درسته؟
رامین رضاییانم دلش میخواست کامل حرفشو میزد همه بفهمن منظورش ب کی و چیهدیگه بیخیال تحلیلش شیم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
همتون درست میگین بچه ها ..من زیادی گرد و خاک بپا کردم...این گوی و این میدون...بفرماید ...