هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریبولوز بیس فسفات
یادش بخیر ،قبلا اسم گروه رو می خواستیم این بزاریم
منظورم گروهی بود که کتاب نوشتیم و الان Rahman Aa مدیرشه -
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ریبولوز بیس فسفات
یادش بخیر ،قبلا اسم گروه رو می خواستیم این بزاریم
منظورم گروهی بود که کتاب نوشتیم و الان Rahman Aa مدیرشهپرستو بابایی کتاب چی نسترن؟
-
اینجا ما یه مشت دانش آموزیم
که به عقاید و تفکر شما چیزی از کنکور و جامعه و سیاست حالیمون نمیشه
و فقط کسایی که پشت هستند یا ترم یک و دویی های دانشگاه
یا کسایی که اصن دوران تحصیل اینجا نبودن وارد شدن توانایی قضاوت و تحلیل و استفاده از کلمات به اصطلاح علمی و مسخره و توهین و ایجاد تنش و آخر سرش هم وقتی نمیتونن هدفشون یعنی راه رفتن رو مخ کنکوری رو به عمل برسونن بزنن به صحرای نینوا -
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm اگه منو میگیمنظورم اونایی بود که روز باخت ایران از انگلیس پارسال پرچم انگلیس بدست تو خیابونا شادی میکردن و جلو خودم پرچم کشورمو اتیش زدن ...اگه بیشرف نیستن پس چین؟
هرکاری دلیل داشته یا نداشته ،حق نداریم ب دلیل حالا اختلاف عقیدتی ک بوده و هست و بیشتر شده اینطوری توهین کنیم تو همچین جایی
از نظر شما اونی ک از باخت تیم خوشحال میشه بیشرفه .از نظر من اونی ک روز اعدام بچه مردم با کوچیکترین چیزا خوشحالیشو نشون میده هوم؟
و البته ک فروم جای این موضوع نیست
سال پیش که کنکوری بودم و میدونم چقد فشار میاره اینطور بحثا ب روان بچها مخصوصا وقتی اونطرف ماجرا و به قوای جبهه مخالف باشی ولی چیزی نگی
پس هر جایی ادبیات خودشو داره درسته؟
رامین رضاییانم دلش میخواست کامل حرفشو میزد همه بفهمن منظورش ب کی و چیهدیگه بیخیال تحلیلش شیم
-
-
پرستو بابایی کتاب چی نسترن؟
@نویسنده-کوچولو
https://forum.alaatv.com/post/3232762 -
0-0ftm اگه منو میگیمنظورم اونایی بود که روز باخت ایران از انگلیس پارسال پرچم انگلیس بدست تو خیابونا شادی میکردن و جلو خودم پرچم کشورمو اتیش زدن ...اگه بیشرف نیستن پس چین؟
هرکاری دلیل داشته یا نداشته ،حق نداریم ب دلیل حالا اختلاف عقیدتی ک بوده و هست و بیشتر شده اینطوری توهین کنیم تو همچین جایی
از نظر شما اونی ک از باخت تیم خوشحال میشه بیشرفه .از نظر من اونی ک روز اعدام بچه مردم با کوچیکترین چیزا خوشحالیشو نشون میده هوم؟
و البته ک فروم جای این موضوع نیست
سال پیش که کنکوری بودم و میدونم چقد فشار میاره اینطور بحثا ب روان بچها مخصوصا وقتی اونطرف ماجرا و به قوای جبهه مخالف باشی ولی چیزی نگی
پس هر جایی ادبیات خودشو داره درسته؟
رامین رضاییانم دلش میخواست کامل حرفشو میزد همه بفهمن منظورش ب کی و چیهدیگه بیخیال تحلیلش شیم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
همتون درست میگین بچه ها ..من زیادی گرد و خاک بپا کردم...این گوی و این میدون...بفرماید ...
-
@ariana-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
جواب اینجور آدما هرچی بدی انگار داری با دیوار حرف میزنی
پس بیخیال ب زندگیتون ادامه بدیندقیقا ...
-
0-0ftm منم علاقه ای به ادامه موضوع ندارم .فقط
روز اعدام بچه مردم
ارمان علی وردی بچه کردم نبود ؟کیان پیرفلک؟روحا الله عجمیان بچه نداشت؟رفیق منو لخت لخت تو خیابون گردوندن بند بند انگشتاشون تو خیابون قطع کردن به جرم اینکه از مسجد اومده بود بیرون .حتی بسیجیم نبود ..اون بابا مامان نداشت ؟ادامش نده چون نمیخوام بحث کنم ...ولی دوربینمونو یجا فقط فوکوس نکنیم .
کافیه دیگه ادامه ندید