کافــه میـــم♡
-
عادت، بیرحمترین زهر زندگیست. زیرا آهسته وارد میشود، در سکوت، کمکم رشد میکند و از بیخبری ما سیراب میشود و وقتی کشف میکنیم که چطور مسموم ِ آن شدهایم، میبینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، میبینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ دارویی هم درمانش نمیکند.
-
-
-
گاهی وقتا بودن یه آدمایی واست زیادی گرون تموم میشه ، حتی اگه برن؟ اره حتی اگه برن.
چون یجوری گند میزنن به همه چی ک حتی اگه برن هم ردش میمونه و اونوقته که اگه هر آدم دیگه ای هم بیاد تو زندگیت همش میگی نکنه اینم مث قبلیه؟
نکنه اینم منتظر ی فرصت مناسبه که زهرشو بریزه؟ یا اصلا نه، وقتی میره همش برمیگردی نگاه میکنی و میگی چرا رفت؟!
ما ک کنار هم قشنگترین هم بودیم!
و اونوقته که انگار هیچوقت نمیتونی از ته قلبت لبخند بزنی، چون تا میای وانمود کنی یادت رفته یهو یاد یه چیزایی میوفتی و همه چی کوفتت میشه .
تک تک کلماتش با پوست و استخونم درک کردم:) -
video_2024-02-11_09-34-19.mp4
فقط نیاز دارم با یه نفر حرف بزنم ...
یه نفر نه .....تو !! -
لا تعد فحبي ليس مقعدً في حديقة عامة! تمضي عنه متى شئت و ترجع إليه في أي وقت. لا تعتذر فالرصاصة التي تطلق لا تسترد...
+بازنگرد که عشقِ من، نیمکتی در تفرجگاهی عمومی نیست که هر بار بخواهی آن را ترک کنی و هر زمان که بخواهی به آن بازگردی. عذر خواهی نکن، گلولهی شلیک شده باز نمیگردد.
-غادة السمان
-
برای تو
برای چشم هایت
برای من
برای درد هایم
برای این همه تنهایی
ای کاش خدا کاری کند ... -
54837871027362.mp4
مگــر دشمنــ کند اینهــارا کــهـ منـ بـا جـانـ خــود کــردمـ. -
- از آدمها در حد توانشون بخواین نه در حد
نیازتون! بذارین آدمها اونۍڪه هستن بمونن
تغییرشون ندید...
- از آدمها در حد توانشون بخواین نه در حد
-
لا تعد فحبي ليس مقعدً في حديقة عامة! تمضي عنه متى شئت و ترجع إليه في أي وقت. لا تعتذر فالرصاصة التي تطلق لا تسترد...
+بازنگرد که عشقِ من، نیمکتی در تفرجگاهی عمومی نیست که هر بار بخواهی آن را ترک کنی و هر زمان که بخواهی به آن بازگردی. عذر خواهی نکن، گلولهی شلیک شده باز نمیگردد.
-غادة السمان
-
زندگی ما چیست؟!
زورقی که در دریا شناور است
و دربارهی آن تنها این را یقین دارم
که روزی غرق خواهد شد.
نیچه