هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@milad91 عالیه
-
@faezeh-lay :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: خواهش میکنم. من این علم رو به شما مدیونم.
@milad91
-
@milad91 عالیه
-
خب دیگه قاطی شده نمیدونم صبحه یا شب
هرچی هست همون همه بخیر
یاعلی -
@milad91
یاعلی
-
خب دیگه قاطی شده نمیدونم صبحه یا شب
هرچی هست همون همه بخیر
یاعلی -
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه شما هم مثلِ من زیرِ بارِ زور نرید...میدونین بعدش آدم کلی حسرت میخوره که چرا همون لحظه جوابشو نداده! یا از حقش دفاع نکرده!
من که خیلی بعدش پشیمون میشممیگه دست من نیست نمره را دانشگاه نهایی میکنه من کاری نمیتونم کنم میگه 19 هم خوبه بهش میگم میخوام معدلم بره بالا ترم قبل معدل خوبی نداشتم ولی میگه بهت بدهکارم ترم های بعد بهت میدم ولی نمیدونه دیگه هیچ وقت باهاش درس نمیگیرم
میرم به مدیر گروه میگم چون فقط من نیستم به خیلی ها همچین نمره ای داده اوناییکه حقشون نبوده 20 شدن ماکه حقمون بوده 19 شدیمفااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه شما هم مثلِ من زیرِ بارِ زور نرید...میدونین بعدش آدم کلی حسرت میخوره که چرا همون لحظه جوابشو نداده! یا از حقش دفاع نکرده!
من که خیلی بعدش پشیمون میشممیگه دست من نیست نمره را دانشگاه نهایی میکنه من کاری نمیتونم کنم میگه 19 هم خوبه بهش میگم میخوام معدلم بره بالا ترم قبل معدل خوبی نداشتم ولی میگه بهت بدهکارم ترم های بعد بهت میدم ولی نمیدونه دیگه هیچ وقت باهاش درس نمیگیرم
میرم به مدیر گروه میگم چون فقط من نیستم به خیلی ها همچین نمره ای داده اوناییکه حقشون نبوده 20 شدن ماکه حقمون بوده 19 شدیمسلام فاطمه خانوم...اینو من بعد از خداحافظی و شب به خیر گفتن دیدم! ضایع بازی بود بعدش دوباره بیام جواب بدم://
اومممم....میدونین آره! موافقم! توی دانشگاه ها فقط بلدن دانشجوها رو بایکوت کنن که صداشون درنیاد!!
واقعا دیگه نمیدونم چی بگم...شاااااااید اگه من بودم همونجا دعوا راه می انداختم مثلا! که آقا نمره ی منو بده و فلان و اینا . که تا به حال همچین تجربه ای داشتم با یکی از دبیرامون! یه دعوای خیییییلی سخت. ولی عوضش همیشه تو دلم خودمو تحسین میکنم برای اینکه تسلیمش نشدم. اونا واقعا چی بیشتر از ما دارن؟ هیچی. فقط به خاطر بیشتر بودن سنشون مدرک تحصیلیِ بالاتری دارن که بی شک اگه ما هم تو سن و سالِ اونا بودیم شاید مثلِ اونا استاد بودیم و شاید حتی خیلی بهتر...
من میفهمم چی میگین شما! سرکوب کردن خیلی بده. همین که شما یادِ اون شب زنده داری های امتحان میفتین...یادِ نخوابیدن ها...استرس ها...
شما خودتون بهتر میدونین که آدم هر حقی رو ازهر کسی ضایع کنه بالاخره یه جایی یه روزی توی یه موقعیتی حالشو میگیره اون حقِ ضایع شده!!
امیدوارم این مسائل دیگه براتون پیش نیاد و یه روزی اونقدری موفق بشین که اون استاد پیشِ خودش شما رو تحسین کنه و شرمنده شه از کارش.
روز به خیر -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
human من اعتراف میکنم ندیده عاشق شدم..اون حرفو جهت شوخی گفتم....
اخه ندیده هم عاشق میشند
بلی میشند
همین عشق های مجازی و تلگرامی و ... -
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بچه ها ثبت نام کنکور کی هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از 1 بهمن تا 8 بهمن
-
سلاااااااااااااام بردوستان آلایی گل
صبح همه به زیباایی گلهای لاله
براتون روزی شاد و خوب و پرانرژی آرزو مندم
صبح بخیرررررررررر -
من برای زیستِ آزمون 6 بهمن اصلا نمیرسم تست بزنم:( 10 تا فصله دارم مرور میکنم همشم یادم رفته
بخوام فقط سوالای کنکور و آزمون کانونو بررسی کنمم خیالم راحت نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟!
دانش-آموزان-آلاء
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل -
من برای زیستِ آزمون 6 بهمن اصلا نمیرسم تست بزنم:( 10 تا فصله دارم مرور میکنم همشم یادم رفته
بخوام فقط سوالای کنکور و آزمون کانونو بررسی کنمم خیالم راحت نمیشه
چیکار کنم به نظرتون؟!
دانش-آموزان-آلاء
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل@dr-saraaa فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟ -
@dr-saraaa فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟من اطلاعی ندارم عزیزم
-
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
میخوام برا کنکور یونی آزادم ثبت نام کنم میگن بسیج فعال سهمیه داره ثبت نامش کی و کی و کجا باید این سهمیه اعمال بشه کسی خبر داره؟؟؟من میدونم ی چندمین واستا میگم بت