هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعیی ،مونده هنوززز
اه
نهایی های دوسال اخیرم باید بزنم ،اونو کی بزنم پس -
@khanoomi من اینجا رقیبی نمیبینم فقط رفیق میبینم انشالله همشونم رتبشون بهتر از من میشه شک ندارم اسکرین بگیرید موقع نتایج دوباره نگاهش کنید
برای رفیقا نوشتم گول نخورید حتی نذارید پدر مادر و جامعه گولتون بزنه ذهن شوییتون کنهآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi من اینجا رقیبی نمیبینم فقط رفیق میبینم انشالله همشونم رتبشون بهتر از من میشه شک ندارم اسکرین بگیرید موقع نتایج دوباره نگاهش کنید
برای رفیقا نوشتم گول نخورید حتی نذارید پدر مادر و جامعه گولتون بزنه ذهن شوییتون کنهیه بار دیگه شکست نفسی کنی با پشت دست.... اهم اهم ببخشید یادم نبود ازم خیلی بزرگتری
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برای رفیقا نوشتم گول نخورید حتی نذارید پدر مادر و جامعه گولتون بزنه ذهن شوییتون کنهیه بار دیگه شکست نفسی کنی با پشت دست.... اهم اهم ببخشید یادم نبود ازم خیلی بزرگتری
@f-nalist نه داداش شکست نفسی چیه حقیقتو میگم، من کارم با کنکور مربوط به رتبه نیس
دنبال ی تسویه حسابم (هرچند تسویه نمیشه چون عمر ارزشش خیلی بیشتره) که با ی رتبه داغون 1000 تا 1200 هم این قضیه حل میشه کاملا و اصن نیازی نمیبینم بهتر شه رتبم ینی بدردم هم نمیخوره -
برای رفیقا نوشتم گول نخورید حتی نذارید پدر مادر و جامعه گولتون بزنه ذهن شوییتون کنهآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من اینجا رقیبی نمیبینم فقط رفیق میبینم انشالله همشونم رتبشون بهتر از من میشه شک ندارم اسکرین بگیرید موقع نتایج دوباره نگاهش کنید
برای رفیقا نوشتم گول نخورید حتی نذارید پدر مادر و جامعه گولتون بزنه ذهن شوییتون کنهخوبه
-
@f-nalist نه داداش شکست نفسی چیه حقیقتو میگم، من کارم با کنکور مربوط به رتبه نیس
دنبال ی تسویه حسابم (هرچند تسویه نمیشه چون عمر ارزشش خیلی بیشتره) که با ی رتبه داغون 1000 تا 1200 هم این قضیه حل میشه کاملا و اصن نیازی نمیبینم بهتر شه رتبم ینی بدردم هم نمیخوره -
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_ Reza _ در
ترین های 1402
️
گفته است:
سلام خانم بابایی ترین خوبید شما ترین ؟ قوی و شکست ناپذیر ترین :)) مودب ترین :))
به نمره گرفتنای نهاییش حسودی میکنم ترین :)) واسه ۰/۲۵ عصابش خورد میشه ترین منم حرص میخورم ترین :)) بچه منو دزدید نداد ترینسلام مرسی شما خوبی ترین
واییی
️
دست خودم نیستتت ولی حقیقت ترینمرسی بخوبیتون ترین
بچمو پس بدین بینم ترین
اره_ Reza _
بچه ؟
کدوم بچه ها ؟
.
.
.
عااهااا همونی که آیفون دستش بود
اوو نه اون نیستش