Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. 💫ترین های 1402❤️‍🔥
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
ساز کده 🎵🎸
Hamed.sH
تو این تایپک هر کی هر سازی رو که بلده اگه دوست داشت اجرا کنه و به اشتراک بزاره تا بتونیم ازش لذت ببریم 🪕🪗 من خودم به شخصا سه تار کار می کنم 🪕 @دانش-آموزان-آلاء
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی
انجمن انیمه ای :>
Michael VeyM
هاعیییییی به هممه برین تو chat gpt و یه عکس از خودتون رو آپلود کنین و زیرش بنویسین: restyle image in studio ghibli style keep all details بعدشم نتیجه رو بفرستین اینجا تا ببینیم هر کدوممون چه شکلییم @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
سمیئویک اسید
mr.vinyzoM
سلام سلام سلام سلام Your browser does not support the audio element. از اونجا که الانا تو مجازی و واقعیت کار های سم زیاد میبینیم و دیدم جاشون تو الاخونه خالیه این تاپیکو ترتیب دادم شما میتونین کلیپ های سمتون یا خاطرات اسیدیتون رو اینجا بفرستین و باهم و کنار هم فیض ببریم ایشالا که نترکیم صلوات.. ... اعاااا راستی داشت یادم میرفت که بگم هیچ جا بدون قانون نمیشه پس شمایی که اینجایین، بیاین پیشنهاداتونو برای قانون های این تاپیک بدین تا باهم تنظیمش کنیم... سمدونی جالبی میشه.... اهاااا اهالی فن بفرمایید: @Reza-H @_Narges @پرستو-بابایی @ABR_DJ @Ainoor @Zahra-HD @نویسنده-کوچولو @officer-k _k @آدمک @erfanyy @M-Shajarian @Hhh-Hh Hh @f-nalist @Soniaaa @Ay @ariana-a @مآهور @khanoomi و هرکی که چیزی تو چندته داره ....
غیر درسی
پز نیست سبک زندگیمه🫡
AinoorA
سلاام خب پیرو این ژانر جدید شوخی با آقای گلزار منم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم میتونین از کارایی که میکنین چه ساده ، بامزه ، ادایی‌، سالم و... باشه عکس بزارین و ما را با خود آشنا کنید منتظرتون هستیم @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @دهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی (آکیتو)
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
آواز🎼🎧
M.ShajarianM
این تاپیک صرفا برای تجمیع قطعات ضبط شده ای هستش که در موسیقی کده و تودلی پراکنده ان و به توصیه یکی از دوستان تصمیم گرفتم با نهایت احترام به همه شما حضرات، تاپیک رو ایجاد کنم.. اگر دوست عزیزی هم صدای خوبشون رو خواستن به اشتراک بزارن، شایق ایم به شنیدن
غیر درسی
شارژ فرستادن چیکارش کنم؟
Fateme Sh 0F
سلام بچه ها یکی یه مقدار زیاد شارژ فرستاده رو خط من اون شماره رو فقط داداشم ومامان و بابام دارن که هیچ کدوم نفرستادن زنگ زدم همراه اول میگه ممکنه اونی که فرستاده تماس بگیره باهاتون یه بار میگم بیخیال میخواست اشتباه نکنه دوباره میگم شاید یه ادم فقیری واسه تحصیل بچش میخواسته حالا چیکارش کنم؟ تا حالا هم کسی تماس نگرفته باهام اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
غیر درسی
کیمیاگر
M
Topic thumbnail image
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
صفحه آرایی_ورد
بابونــــهب
سلام روزتون بخیر. یک کتاب رو باید گروهی تایپ کنیم و جمع بندی مطالب به عهده منه میخوام بدونم برنامه ای، آموزشی، تجربه ای که بتونه کمکم کنه یه کار تمیز درست کنم وجود داره؟ حتی هوش مصنوعی ممنون میشم اگه میدونید بگید @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
کمک برای دور زدن محدودیت روزانه چت جی پی تی
Love FistL
سلام نیاز به کمک دارم آیا راهکاری دارین که بشه از Chat-gpt به طور نامحدود( پریمیوم) ولی رایگان استفاده کرد؟
غیر درسی
✨ روز بزرگداشت شیخِ اجلّ ســعدی ✨
ForuharF
Topic thumbnail image
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
دلی♡
wanderingW
دیدی دوسداری یه اتفاقی بی افته یه زندگی متفاوت داشته باشه یه دوره از زندگیت یه راهی رو انتخاب کردی و الان دوس داری برگردی و انتخابش نکنی میگی کاش این کارو نکرده بودم! کاش این تصمیم رو نگرفته بودم و یا کاش فلان کارو میکردم🫠 و ته ذهنت یه گوشه ای یه رویایی داری یه رویا از یه زندگی ایده‌آل اون زندگی ایده آل همیجوری کشکی نرفته اونجا هیچ فکری هیچ طرز نگرشی هیچ احساسی همینجوری و بی دلیل بوجود نیومده برای هر یه چیز خوبی که اون زندگی داره یه بار یه جای از زندگی چیزی رو تجربه کردی که باعث شده اون زیبایی رو بخوای در واقع متوجه اون بشی و الا تا تجربه نکرده بودی حتی از وجود همچنین چیزی بیخبر بودی تا بی پولی رو تجربه نکرده باشی قدر پولدار بودن رو نمیدونی تا خونه حیاط دار داشته باشی توی اون زندگی ایده‌آل خونه حیاط دار جایی خاصی نداره تا حسرت چیزی رو نداشته باشی نمیتونی زندگی بدون اون حسرت رو آرزو کنی یه چیز بخوام ازت؟ فکر کن وسط اون زندگی ایده‌آلی و اونجا تماما برای توعه فقط یه چیزی که هست اینه که تجربیات و احساسات و افکاری که الان داری رو اونجا نداری فکر میکنی چه فرقی با الانت داره خیلی خوشحال تری؟ تویی که تجربه خونه بدون حیاط رو نداشتی بخاطر اینکه الان خونه ای که توشی یه حیاط خیلی زیبایی داره چقدر خوشحالی؟ نمیگم ناراضی هستی احتمالا خیاطتتون رو دوس داری ولی اون شوق داشتنش رو دیگه نداری( البته که این فقط یه مثل خیلی کوچیکیه) در عوضش رنگ خواسته هات عوض میشه تا تشنگی رو تجربه نکنیم قدر ابو تا شکست رو تجربه نکنیم قدر پیروزی رو و و خلاصه قدر چیزایی که میخواییم رو بدونیم چون برای اینکه اینا بوجود بیان کم رنج و سختی و کاستی کشیده نشده و اینکه کاش اینجوری میشد هم زیاد نگیم حکمت اینکه اون اتفاق افتاد اینه که الان چیزی واسه خواستن هدفی برای زندگی عیبی برای درست کردن ..دلیلی برای فردا صبح بیدار شدن داری اون زندگی رویایی یکی دیگه از دلایلی که اونجا.. یه گوشه از ذهن من و تو هست هم اینه که بدستش بیاری.. تلاش کنی تا بدستش بیاری چیزی که در موردش حرف میزنم ممکنه یه احساس باشه که میخوای داشته باشی یه زندگی لوکس/ساده ای باشه که میخوای داشته باشی یه نوع حرف زدن راه رفتن و حتی تفکری باشه که دوس داری ایجادش کنی باید اون زندگی رو برای خودت درست کنی و نگی ای کاش فلان کارو نمیکردم/یا میکردم چون هیچ سمانه ای جز اونی الان اینجاست و داره این متن رو مینویسه، لایق زندگی ایده‌آلی که الان میخواد داشته باشه، نیست میفهمی که چی میگم؟ این چیزی بود که من از کتاب کتابخانه نیمه شب یاد گرفتم ♡ البته کامل برداشت شخصی من بود و چقدر بهش نیاز داشتم... دوس داشتم این نوشته رو مثل هزاران حرفی که داشتم و بیانش نکردم، پاکش کنم ولی چون توی ایده‌آل من یه دختری هست که کمتر برای کارای خواسته و نکردش پشیمونه.(نه الانی که کلی حرف نزده و پشیمونی بابتشون رو داره) . پس همینجوری که هست میزارم اینجا بمونه یه قدمِ شده کوچولو ولی رو به جلو برای من:) شاید برای حتی یه نفر دیگه که گذرش افتاده اینجا و این نوشته رو خونده مفید باشه
غیر درسی

💫ترین های 1402❤️‍🔥

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
141 دیدگاه‌ها 41 کاربران 2.8k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Infinitie. AI Infinitie. A

@ABR_DJ دهنت سرویس😂😂تو چرا عوض نمیشی لعنتی

Ramos9248R آفلاین
    Ramos9248R آفلاین
    Ramos9248
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده

@Infinitie-A 😂😂😂😔😔
    خجالتم نده😔😂

همینجوری نمیمونه... : )))

1 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • پرستو باباییپ پرستو بابایی

به به خودم شروع کنم ؟😆
      خیلییی خب
      پس شروع می کنم دیگه ✨
      @ABR_DJ اول از خود شما ،فوتبالی ترین ،دیجی ترین ،منطقی ترین 🌱

Ainoor عزیز ترین ،صبور ترین و با درک ترین دوستم
      قربونت برم ترین 😁❤️

Narges_ کله شق ترین ❤️🤣
      دوست داشتنی ترین و مهربون ترین
      قربون توعم برم ترین چون حسود ترین 😂👀

Sachli صبور ترین ،امیدوار ترین و قوی ترین 💫😇
      خودش می دونه چقدر برام عزیزه ترین

@_maya شرورترین و در عین حال جزء بهترین و عزیزترینام 🤣
      می دونم توعم حسودترین پس قربون توعم برم ترین 🤧😂

@kosar-ab ژن رتبه برتر داره ترین 🤫😂
      خوش ذوق ترین ،پر انرژی ترین 💫
      آقا دیگه حسودی نکنین ترین 😒😂

_ Reza _ صبور ترین ،پر ذوق ترین ،درسخون ترین ،مودب ترین ،با درک ترین ✨😂

Nasrinsani مهربون ترین ،زیاد با هم حرف نمی زنیم ترین 😂
      تاپیک هامو لایک می کنه ترین 👀❤️😂

Hhh Hh پر انرژی ترین ،آروم ترین و لایکر ترین ،تازه فهمیدم دانشجوی چیه ترین 😆
      اولش فکر می کردم خیلی مغروره ترین 😔😂

@دختر-بهار عع ترتیب ترتیب نداریما ترین 😌😂
      و گرمه توعم قربونت برم ترینی 😊😂
      انگیزه دهنده ترین 💫

@Alba سانیا ترین ،توعم خوش ذوق ترین 😍😂
      عکس بچه هاشو(باکتری ) برام می‌فرسته ترین 😂😂

@f-nalist درسخون ترین درسخونی که میگه هیچی نمی خونم ترین 💫😂
      کسی رو فالو نمی کنه ترین 👀

@نویسنده-کوچولو واییی کیوت ترین ،بی آلایش ترین و متفاوت ترین 😇❤️

@nazanin-mirzai احوال نمی پرسه ترین ،بزار بیام پیشت حسابتو میرسم ترین 🔪😑😂
      امسال حتما میام ترین 🙂❤️

@M-Shajarian
      خوش صدا تریننن 🌱

SachliS آفلاین
      SachliS آفلاین
      Sachli
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

پرستو بابایی در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

چقدر خوشحالم که جز ترینات بودم و با این صفات شناختی منو:_)🧡

پرستو باباییپ 1 پاسخ آخرین پاسخ
      6
      • K Koooousar

پرستو بابایی

اووو ترینها❤️🚶🏻‍♀️
        خب
        پرستو بابایی پرتلاش ترین ، منطقی ترین دوازدهمی، خوش قلب ترین، آخ خوشگل ترین😍😁 عشق ترینی نسی💋

@f-nalist رتبه برتر ترین ترین ترین ترین😂کلید زن قهار ترین ۴۰۲ ، همه ی آزمونارو زن ترین، تک ستاره داره ترین

مآهور نیستی ولی، مهربون و دلسوز ترین❤️خستگی ناپذیر ترین ، دلتنگتم ترین، برگرد ترین( میدونم ربطی نداشت)😂

@ariii ب مقصد میرسی ترین، پرانگیزه ترین، بلده چجوری با مشکلاتش کنار بیاد ترین، قشنگ ترین😍❤️

@نویسنده-کوچولو عضو فعال الاخونه ترین😎باحوصله ترین، آرامش ترین، مهربوون ترین

@Hamid-s مشاور ارین، باسواد ترین، دلسوووز ترین، مهربون ترین، خیلی خیلی خوبی واقعا…مرسی از کمکات ترین🙏🏻

officer k پرستار مهربون ترین

خانومی پیدا نمیکنمت منشنت کنم://
        ماهلین پرتلاش ترین، مهربون ترین، رک ترین، دلداری دهنده ترین❤️

Sachli حاضره به همه حرفات گوش بده ترین، نگران حالته ترین، دوست داره همه خوب باشن ترین، امیدوارم موفق باشه این دختر خوش قلب ترین🥹🫂

_ Reza _ دلسوز ترین، پسر خوبترین، امسال میترکونی ترین😍❤️

آدمک پوفف نمیزاره سوال ب دستت برسه ترین، من داوطلب کنکور به این باسوادی ندیدم ترین😂آخرش نفهمیدیم دختره یا پسر ترین (سکرته😂)، ب جان خودم کم کمش رتبت بشه دو رقمی ترین

SachliS آفلاین
        SachliS آفلاین
        Sachli

@kosar-ab در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

Sachli حاضره به همه حرفات گوش بده ترین، نگران حالته ترین، دوست داره همه خوب باشن ترین، امیدوارم موفق باشه این دختر خوش قلب ترین🥹🫂

خیلی ازت‌ ممنونم که اینجوری یادم بودی:_)🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • Zahra.tgZ Zahra.tg

عهههه سلااااممم
          پارسال ننوشتم ولی امسال می نویسم 😍
          تا جایی که الان یادمه می نویسم و بعدا اگه یادم افتاد می نویسم
          مهشید حسن زاده 0 خیلی حساسه روی من ترین
          مهربونه ترین زیاد مشغوله ترین یکی از دو رفیق ترینمه ترین🙂
          ازش دور بشید وگرنه میزنمتون ترین:)
          Dark moon غزل ترینمه ترین دوسش دارم ترین کمک کننده ترین:) اون یکی رفیق ترینمه ترین نزدیکش نشید ترین 🙂
          پ.ن:نزدیک این دو نفر بشین میزنمتون حتی شما دوست عزیز🙂❤
          @_maya پایه ترین بهترین رفیق ترین خودمم پیشش ترین عین خود مه ترین 😍
          پرستو بابایی هی اسم واقعی یادم می ره ترین رفیق خوب ترین پایه ترین😍
          @نویسنده-کوچولو رفتار اش آشنا میاد ترین پایه ترین دوست خوب ترین😍
          0-0ftm همیشه حس خوب میده ترین رفیق خوب ترین مهربون ترییییین مرسی که هستی ترین:)❤
          Hhh Hh اوایل یعنی تا امسال ازشون میترسیدم ترین😅
          Sharllot تولدش نزدیکه ترین😅 مبارکش باشه ترین 😍
          Sachli رقیه ترین😍 مهربون ترین🙁 گوگولی ترین داداش کوچولو داره ترین😍 داداششو خیلی دوست ترین😍🙁
          Saghia ساقی ترین😍 رفیق ترین خیلی وقته حرف نزدیم ترین🤔
          چیچک رتبه برتر ترین😍 اولین نفر از انجمن که باهاشون واقعی شدم😍 منتظرم کنکور تموم بشه بریم یه جای خوب تبریز ترین😍 لهجه شون رو متوجه نمیشم ترین😅
          .
          عذر خواهی میکنم اگه یکی از قلم افتاد و اگه ایموجی می اشتباه استفاده شده 😂
          روزتون بخیر

SachliS آفلاین
          SachliS آفلاین
          Sachli

@دختر-بهار

Sachli رقیه ترین😍 مهربون ترین🙁 گوگولی ترین داداش کوچولو داره ترین😍 داداششو خیلی دوست ترین😍🙁

نمیدونم اینکه شناختت از من مربوط میشه به داداش کوچیکم خوبه یانه😂🚶
          ممنونم ازت که یادم بودی:_)🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
          5
          • N Narges_

@ABR_DJ خب اولین ترین هست که اینجام😁
            Nasrinsani سخت منشن میشی ترین(در واقع سخت نیستا باید اسمتو خیلی نسبتا کامل بنویسم که بتونم منشنت کنم ترین)😆 😂 😂
            دوست ترین،دلم خیلی واسش تنگ شده ترین،خیلی سخت کوشه ترین،مطمئنم به بهترین جایگاها میرسه ترین😘 ❤
            با من رویای مشترک داره ترین،بیاااا ببینمت ترین👾

پرستو بابایی همراه ترین عزیز دلمه تریین💜
            شرارت درونی داره ترین،همون همیشگی ترین🤣
            عکس بنفش عینک دار دوست داره ترین👀 😂 😂

مآهور خیلی دوست داشتنی ترین،جالب آشنا شدیم ترین،مطمئنم امسال میترکونه ترین،هر جا هستی موفق باشی ترین💙 💙

Sachli خیلی درکتو دوست دارم ترین،خیلی خوشحالم دوستیم ترین،کنکور بدی نباید بری ترین💗

@f-nalist خیلییییی سخت کوش ترین، حتما امسال میترکونه ترین✨
            تست زیست یازدهمو تو تابستون دهم به یازدهم یه دور زده ترین😁 🤝

@ABR_DJ دیجی ترین،خیلی رئال دوست داره ترین،کمک کرد ترین،امسال موفق باشه ترین💫

Hhh Hh خیلی دوست ترین،خیلی مهربونه ترین،خیلی لایکره ترین،وایبش خیلی آرامش بخشه ترین🌱 💕

@ariii اصلا تو یه لول خاصی از خوب بودن میبینمت ترین، مطمئنم تو هم میترکونی امسال ترین،خیلی ارادتو دوست دارم ترین😁 🧡

@نویسنده-کوچولو سلمااااااا ترین،بهت میگم شیرین ترین،صدات نازه ترین،خیلی مهربونی ترین💙 💜

@M-Shajarian شعر دوست دار ترین،صدای با پتانسیل دار ترین،موفق باشین ترین🌸

هویججج یا از ج های هویج کم میکنی یا به ی هاش اضافی میکنی ترین💔 😂
            کیک هویج خودمی🥕 خیلی خوش ذوقی ترین💜

Ainoor خیلی آرامششو دوست دارم ترین💛 پنگوئن دیده یادم افتاده ترین😂 😂^^
            خیلی دوستش دارم ترین💙

@Zahra-HD خیلیییییییی زیاااد دوست ترین،حرفات آرامش میده ترین،خیلییییی ذوقتو دوست دارم ترین💜
            وایب بچه رئیسو بهم میدی ترین😆

_ Reza _ یه مدت اذیت کرد ترین😔 😂 😂 😂
            ورزشکار ترین،مطمئنم شما هم میترکونی ترین، موفق باشی ترین💫 ✨

SachliS آفلاین
            SachliS آفلاین
            Sachli

Narges_ در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

Sachli خیلی درکتو دوست دارم ترین،خیلی خوشحالم دوستیم ترین،کنکور بدی نباید بری ترین💗

خیلی ازت ممنونم که منم جز ترینات یاد کردی:_)🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • Hhh HhH Hhh Hh

سلاام

Ainoor
              صبورترین=)))❤️

Narges_
              بی تی اسی ترین😎💜

Sachli
              حس خوب بده ترین=))💕

@kosar-ab
              انگیزشی ترین😇

@دختر-بهار
              سلام ملت ترین(دست بزن داره ولی نمیزنه ترین=)))🌹💫

پرستو بابایی
              اشکمو درآورده ترین😒(از خوش حالی😇😂❤️)

@نویسنده-کوچولو
              پر انرژی ترین🤩💕

هویججج
              خوش صدا ترین(دوست ترین(ناشناس😊))

@razie_
              بیشتر اوقات حال و احوال پرسی میکنه ترین=))))😂❤️✨️

@Zahra-HD
              خانوم دکتر ترین💗✨️

______
              خانوم لوبیا ترین😍
              جدی در عین حال مهربون ترین=))🫂
              تو تودلی جاش خالیه ترین=)))))

زهرا بنده خدا 2
              خاطره گو ترین😁🥰

@ariii
              با اراده و سخت کوش ترین😇😎
              بهش افتخار میکنم ترین😍
              گزارش بده ترین🌹

@Alba
              آزمایش و آزمایشگاه دوست داره ترین=))🔬🧪

@ABR_DJ
              آهنگ گوش بده ترین🎧
              فوتبالی ترین⚽️

@f-nalist
              درس خون ترین📚 جدی ترین✅️

_ Reza _
              سخت ترین. بکسرترین🥊

@M-Shajarian
              شجریان دوست ترین و (پولدار و در عین حال خسیس ترین(و البته پول بگیر ترین) و پول دوست ترین )💵💰
              با احترام ترین🙏🏻✨️

officer k
              با درک ترین👌🏻
              انرژی مثبت دارن ترین.

آدمک
              جواب درسی بده ترین📗

@Hamid-s
              مشاور درسی ترین. معلم ترین🧑‍🏫

@Hamed-s
              حرف های تاثیر گذار میزنن ترین✨️

Reza-H
              منطقی ترین💫

@danial-hosseiny
              ادبیات دوست ترین📖

@Ay
              تودلی پاک بکن ترین😶👌🏻
              خیلی از اوقات غمگین ترین ...
              امیدوارم ی روز بشن شاد ترین✨️

آرزو میکنم همگی موفق باشید و بهترین🤩✌🏻

SachliS آفلاین
              SachliS آفلاین
              Sachli

Hhh Hh در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

Sachli
              حس خوب بده ترین=))💕

ممنونم ازت که اینجوری دیدی منو:_)🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
              4
              • A ari_14

های every one
                خب خب
                امسال فک کنم شد سومین ترین👀
                تا جایی ک یادم باشه می‌نویسم بقیه پستای بعدی😐😂
                M Tg
                خیلی دلم واسش تنگ شده ترین...خیلی وقت نیست ترین... یکدفعه تنهام گذاشت و رفت ترین...
                نمیدونم کجاست اصلا ترین... امیدوارم هرجا هست موفق باشه ترین:)
                Dark moon
                غزل ترین:)تو بدترین شرایطم کنارم بود ترین...خوشحالم ک باهاش آشنا شدم ترین...
                امیدوارم تو رشتت بهترین باشی ترین...:)

Sachli
                اولین دوستم تو انجمنه ترین...صبور ترین... امیدوارم حال داداشش بهتر شه ترین...بمونی برام ترین...

@نویسنده-کوچولو
                قلب آبی منه ترین😂🤌خوش ذوق ترین...پر انرژی ترین...همیشه اینجوری بمونی ترین...

@kosar-ab
                همشهری ترین...هنوز ندیدمش ترین😂🤌میدونم امسال ب دندونش میرسه ترین...

Hhh Hh
                خوش قلب ترین...لایک کننده ترین...همیشه لطف داره بهم ترین....
                _ Reza _
                پایه ترین...کم نمیاره ترین😂😒امسال دیگ تموم می‌کنه ترین...همیشه حالش خوب باشه ترین...

@f-nalist
                فری ترین😂🤧میگ نمیخونم ولی همچی بلده ترین🤧 موفق باشی ترین...

@ABR_DJ
                دیجیییی ترین 🤧😂امسال میرسه ب هدفش ترین🤌 موفق باشه همیشه ترین...

Narges_
                نرگس ترین...خوش قلب ترین...بنفش دوست ترین...میدونم سال بعد ب هدفش میرسه ترین...

moBn
                کم پیدا شده ترین... یکدفعه وسط چت میزاره می‌ره ترین😂😒 میدونم امسال ب اونی ک میخواد میرسه ترین...

Galadriel
                خیلییی کم پیدا شده ترین:)دلم برای آهنگ خوندنش تنگ شده ترین...مشاور ترین... موفق باشی همیشه ترین...

officer k
                همکار ترین...موفق باشی همیشه ترین...

@Ay
                امسال شریف میاره ترین... موفق باشه همیشه ترین...

Saudade 19
                سودابه ترین😌😂خیلی کمک کرد بم امسال ترین... موفق باشی همیشه ترین...

اگ باز یادم بیاد می‌نویسم...
                موفق باشین🤍✨

SachliS آفلاین
                SachliS آفلاین
                Sachli
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده

@arianaaa در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

Sachli
                اولین دوستم تو انجمنه ترین...صبور ترین... امیدوارم حال داداشش بهتر شه ترین...بمونی برام ترین...

با معرفت ترین:__)
                ممنونم که اینجوری شناختی منو و یاد کردی ازم:_)🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                5
                • SachliS Sachli

پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو باباییپ آفلاین
                  پرستو بابایی
                  فارغ التحصیلان آلاء

Sachli در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

قربونت برم من ❤️
                  خوبی ؟
                  می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

ما را بِه ســـخت جانیِ خود ..این گُمان نبود

Ramos9248R SachliS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                  5

قربونت برم من ❤️
                    خوبی ؟
                    می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

Ramos9248R آفلاین
                    Ramos9248R آفلاین
                    Ramos9248

قربونت برم من ❤️
                    خوبی ؟
                    می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

عجبببب
                    ولی تو الان بیشتر بابت اینکه رقیه از پس سرماخوردگی های فراوان بر اومده و زنده‌س خوشحال باشی😂😔😂😔

پرستو باباییپ SachliS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                    5
                    • _ __Aqua

سلام سلام
                      امیدوارم حال دلتون خوب باشه و سال بعد هر جا که دوست دارید باشید

@ABR_DJ
                      اولین و بهترین رفیقم ,با معرفت ترین , کمک میکنه ترین ,خوب حرف میزنه ترین , میدونم امسال موفق میشه , گلادیاتور فن ترین

officer k
                      اروم ترین ,با حوصله ترین , با جنبه ترین و خلاصه یدونه ای ترین , جوونی نمیکنی ترین

Ainoor
                      کمک کرد ترین . غر میزنیم ترین . صداش باحاله ترین . زرنگ ترین . حواسش جمعه ترین . خلاصه اصلا بهترین

@نویسنده-کوچولو
                      سلمااااا ترین . قلب ابی ترین😁💙. خون گرم ترین . برونگرا ترین. خوش قلب ترین . هم تایپی ترین . بامزه ترین . پر انرژی ترین . پایه ترین . رفیقمه ترین . پر حرف ترین . داروسازی میاره ترین . همش شاد و خندون ترین .

@Moonship
                      رفیق بودی ترین ولی خیلی وقته نیستی . تبریز دوست ترین .هم زبون ترین . موفق باشی ترین

@ariii
                      کوچولوترین . پرستار ترین ولی قراره بشه دکتر ترین . حق میگه ترین . ارتا دوس داره ترین . قوی ترین . پر تلاش ترین . موفق باشی ترین

Sachli
                      بله شما هم که سلام نمیدی ترین همش من سلام میدم ترین😂 . کرمونی ترین . منطقی ترین . خون گرم ترین . موفق باشی ترین

@f-nalist
                      همشهری ترین . لایق بهشتیه ترین . موفق باشه ترین

خانوم لوبیا
                      مهربون ترین ولی در ظاهر بی رحم ترین . داداششو دوست داره ترین . روانشناس ترین . کیف میده حرصشو در میاری ترین 😂 . دوست من میشی باز ای خانوم ترین ؟

Hhh Hh
                      لایک میکنه ترین . وایب خوب میده ترین . حواسش هست ترین . منطقی ترین . نباشه اون روز میشه بدترین . موفق باشی ترین

@Homayoun
                      هنرمند ترین . شجریان دوست ترین که شبیهشه ترین . پیش من میشه ولخرج ترین 😂. هم زبون ترین . صداش قشنگه ترین . میدونم موفق میشه ترین .

I_Fatemeh_l
                      توام کم پیدا ترین . موفق باشی ترین

DexterMoreRight
                      تورو چی بگم والا ؟ . مزخرف ترین . صادق ترین . امیر ترین . پیامای منو ایگنور میکنی ترین ؟ منم ترک چت زدم ترین . موفق نباشی ترین

SachliS آفلاین
                      SachliS آفلاین
                      Sachli

Aqua در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

Sachli
                      بله شما هم که سلام نمیدی ترین همش من سلام میدم ترین😂 . کرمونی ترین . منطقی ترین . خون گرم ترین . موفق باشی ترین

یعنی باید بیای تو تریناتم اینو بنویسی تباه؟😂🤌
                      ممنونم که یادم بودی و اینجوری شناختی منو:_)🌸

_ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      5
                      • Ramos9248R Ramos9248

قربونت برم من ❤️
                        خوبی ؟
                        می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

عجبببب
                        ولی تو الان بیشتر بابت اینکه رقیه از پس سرماخوردگی های فراوان بر اومده و زنده‌س خوشحال باشی😂😔😂😔

پرستو باباییپ آفلاین
                        پرستو باباییپ آفلاین
                        پرستو بابایی
                        فارغ التحصیلان آلاء

@ABR_DJ
                        ع رقیه می بینم بازم سرما خوردی Sachli 😶😂
                        رقیه هر دفعه اومد گفت سرما خوردم 🤦🏼‍♀️😂

ما را بِه ســـخت جانیِ خود ..این گُمان نبود

Ramos9248R SachliS 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        5

قربونت برم من ❤️
                          خوبی ؟
                          می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

SachliS آفلاین
                          SachliS آفلاین
                          Sachli

قربونت برم من ❤️
                          خوبی ؟
                          می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

خداروشکر خوبم
                          عههه آره الان دقت کردم😂🚶
                          یه دوماه دیگه دووم بیار تمومه😂🧡

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          3

@ABR_DJ

Ramos9248R آفلاین
                            Ramos9248R آفلاین
                            Ramos9248

پرستو بابایی رقیه در اکثر مواقع یه انسان خوشحال سرما خورده‌س
                            برعکسش میشه سلما که یه انسان خوشحال سرمانخورده‌س
                            @نویسنده-کوچولو

SachliS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            3
                            • Ramos9248R Ramos9248

قربونت برم من ❤️
                              خوبی ؟
                              می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

عجبببب

SachliS آفلاین
                              SachliS آفلاین
                              Sachli

@ABR_DJ در 💫ترین های 1402❤️‍🔥 گفته است:

قربونت برم من ❤️
                              خوبی ؟
                              می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

عجبببب

نه سرماخوردگی به من کاری نداره صرفا داریم باهم تو یه بدن زندگی میکنیم😔😂🚶

Ramos9248R 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3

@ABR_DJ

SachliS آفلاین
                                SachliS آفلاین
                                Sachli

پرستو بابایی اگر دو روز پیش میومدم سرماخورده بودم اما الان خوبم دارم آماده میشم برای سرماخوردگی بعدی🤧😂🚶

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                3
                                • Ramos9248R Ramos9248

پرستو بابایی رقیه در اکثر مواقع یه انسان خوشحال سرما خورده‌س
                                  برعکسش میشه سلما که یه انسان خوشحال سرمانخورده‌س
                                  @نویسنده-کوچولو

SachliS آفلاین
                                  SachliS آفلاین
                                  Sachli

@ABR_DJ خوب بود😂💔

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  4
                                  • SachliS Sachli

قربونت برم من ❤️
                                    خوبی ؟
                                    می بینی هنوز زندم ؟🚶😂

عجبببب

نه سرماخوردگی به من کاری نداره صرفا داریم باهم تو یه بدن زندگی میکنیم😔😂🚶

Ramos9248R آفلاین
                                    Ramos9248R آفلاین
                                    Ramos9248

Sachli 😂😂💔
                                    عجب
                                    یه بار دیگه هم بهت گفتم که سرماخوردگی تو بیو اینستاش تو رو تگ کرده نوشته یاعلی گفتی و عشق آغاز شد😂😂

SachliS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    4
                                    • Ramos9248R Ramos9248

سلام.امیدوارم حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید.
                                      خب دیگه نوبتی هم باشه نوبت استارتر تاپیکه😂

officer k
                                      رفیق ترین، عزیز ترین، پرستارترین، با معرفت ترین، تعمیرکار ترین(تعمیر حال خراب رفیقاش😂😂)، فیلم و سریال دوست ترین، فن رونالدو ترین، منطقی ترین و در عین حال دیوونه ترین، گوربا دوست ترین، تایلندی ترین😂از نظرش خوشتیپ ترین بازیکن فوتبال ژیروعه، فن بیلی آیلیش ترین، خوش صدا ترین، فن حنیف ترین، یه دوره ای بدنساز ترین ولی کنکور اونو تبدیل به یکی از تنبل ترین ها کرد😂😂😂

@danial-hosseiny
                                      ماکارونی دوست تربن، عشق ادبیات و هنر ترین، داداش بزرگه ترین، منطقی ترین، شاعر ترین، غد ترین، یه زمانی رئالی بود ترین😂، ایشون هم دیوونه ترین، رو آهنگ نصفه شب یاسینی هد میزنه تو پارتی ترین😂😂

@Ay
                                      مودی ترین😀😃😄😁😆😅😂🤣😭، رفیق ترین، دیوونه ترین، هعی ترین، فن هیچکس ترین، پایه ترین، معمولاً به حرف گوش نمیده ترین😒😂، میتی ترین، ملتفت دوست ترین

@ariii
                                      بچه ها میگن کوچولو ترین ولی خب واقعا قلب و صبر بزرگی داره ترین😂، پرستار ترین، متن آهنگایی که می‌نویسه رو میخونم افسرده ترین میشم 😂😂، رفیق ترین، بنزما دوست ترین

Sachli
                                      سرما خورده ترین انسان روی کره زمین😂، آروم ترین، دلتنگ ترین، میشه به یه نوعی طومار نویس ترین در نظر گرفتش، رمان خون ترین

Ainoor دوست انیمیشینی ترین(با علی بیشتر ولی با هم از این بابت یه کوچولو دوسته)😂، حساس ترین و چک کننده ترین استارتر انجمن، میشه گفت در حال حاضر یکی از بهترین تاپیک های انجمن رو داره،

@نویسنده-کوچولو
                                      پرانرژی ترین، هعی ترین، خواننده ها رو به صدا می‌شناسه ترین، حقققق گو ترین( یعنی یکی حرف درست میزنه منشن می‌کنه میگه حقققققق حققققققققققققق😂)، یه زمانی غایب ترین و در زمانی دیگه آنلاین ترین، منم سلما هستم خوشبختم ترین😂

romisa
                                      خانوم دکتر ترین، رفت درس بخونه و دیگه نیومد ترین، یه زمانی ادمین ترین

Saghia
                                      فکت:یه دوره ای فعال ترین تو قسمت رفع اشکال زیست به طوریکه وقتی محدودیت ۲۰۰۰ اعتبار درسی برا چت گذاشته شد، چتش باز بود😂😂، ساقی ترین، عاشق ادبیات فارسی ترین

@Alba
                                      جوردی آلبا ترین😂، ناظم ترین، از دفعه اولی که تربن ها نوشتم همیشه ازش به عنوان سبز ترین🟢 و آبی ترین 🔵یاد میکردم، فن بیلی آیلیش ترین، هوای بچه هاشو داره ترین(باکتری های که پرورش داد😂)، جزوه نویس ترین

lO_Ol
                                      سونیا ترین، کم پیدا ترین، خانوم دکتر ترین، خسته ترین از ترم اول

Sharllot
                                      صاحب ایده اصلی تاپیک ترین ها😂، دعوا کننده ترین، غیب شده ترین، معلوم نیست ظهور بعدیش کی باشه ترین😂😂

@f-nalist
                                      درسخون ترین، فن یکتا ترین(همونجا که شاعر میگه: فالوش نمیکنه ولی فنه😂)، پرستاره ترین، یکی از سوژه ساز ترین بچه ها، بچه میگن تو آزمون ها کلیدزن ترینه ولی ما که ندیدیم😂

amir ahmadi
                                      دایی ترین، کوروس و اندی دوست ترین، کم پیدا ترین، معتقده تو تاپیک ترین ها هر چیو مینویسیم یه ترین میداریم پشتش😂

Galadriel
                                      خانوم دکتر ترین، کرمانی ترین، کم پیدا ترین، مشاور ترین

@Fatemegoli8282
                                      صاحب تاپیک ترین ها پارسال، شیرازی ترین، اگه اشتباه نکنم داره آرمان های مارکوپولو رو داره ادامه میده و مدیریت جهانگردی میخونه ترین😂😂

اهورا
                                      زمین شناس ترین، تا پوسته زمین رفته پایین و شناخته ترین😂😂، هنوز فازش توسط هیشکی درک نشده ترین

moBn
                                      رض دوست ترین و بهرام دوست ترین، فوتبالی ترین، یه روزی کچل ترین، ولی لامصب همون کچلشم یکی از خوشتیپ ترین هاست

0-0ftm
                                      دوصفر ترین، دندونپزشک ترین، مود امسالش قابل درک نبود ترین

_MILAD_
                                      میلاد ترین ملقب به مشتی بلا، ناسزاگو ترین نسبت به عامل قطع اینترنت، تمیز ترین و وسواسی ترین

@Infinitie-A
                                      طومار نویس ترین، تو هیچ کل کلی هنوز کم نیاورده ترین، پرستار ترین

Acola
                                      تا جایی که یادمه معلم ترین بودند، کم پیدا ترین، دلتنگ ترین نسبت به رفیقای قدیمی انجمنش

@kosar-ab
                                      دندون دوست ترین، نمیدونم قبلا با کدوم اکانت بودند ولی یکی از قیدیمی ترینهای انجمن محسوب میشن

@دختر-بهار
                                      هزار بار بهش گفتم برو سمت علایقت( کیک بوکسینگ) و افتخار آفرینی کن ولی گوش نمیده ترین، همه هعی ترین هستند اما دختر بهار هوم ترین، دوست ترین

Gharibe Gomnam
                                      عضو انجمن طومار نویس ترین آلاخونه😂، از دست خواهرش حرص میخوره ولی فایده نداره ترین، ورزشکار ترین

dlrm
                                      عمه دلی ترین، خونگرم ترین، روانشناس ترین، یه دوره‌ای هم ناظم ترین بودند

@Miss-Joker
                                      داروساز ترین، کرمانی ترین، استفاده کننده ترین از ایموجی جوجه(🐤)

_Biliifti_
                                      پیکان دوست ترین، غایب ترین، کم پیدا ترین

@Homayoun
                                      شجریان دوست ترین(هم شجریان پدر و هم پسر)، سندروم تعویض کننده ترین یوزرنیم، پول دوست ترین، جیب بر ترین

پرستو بابایی
                                      پرستو ترین خواهر ارسطو 😂، تلاش کننده ترین، علاقه‌مند ترین نسبت به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ایشالا که بهش برسه

zeinab dehghani
                                      یه زمانی دوست ترین، محو ترین، کم پیدا ترین، ادبیات دوست ترین

Hhh Hh
                                      لایک کننده ترین، استفاده کننده ترین از ایموجی های متنوع، آروم ترین، بی حاشیه ترین

خانوم لوبیا
                                      کیمیا ترین، آخرین باری که با هم حرف زدیم دلتنگ ترین نسبت به داداش کوچولوش بود، کرمانشاهی ترین

@khanoomi
                                      پزشکی دوست ترین، اونجوری که خودشون گفتن کمالگرا ترین که امیدوارم بشه که از این ویژگی در جهت درستی استفاده بشه

ramses kabir
                                      آقای دکتر ترین، گیتاریست ترین، و میشه گفت خوش صدا ترین

Anzw 18
                                      بنزما دوست ترین، رئالی ترین

Michael Vey
                                      کم پیدا ترین، غیب شونده ترین

@Hamid-s
                                      آقا معلم ترین، مودب ترین، تصویری که از من تو ذهنش بود رو نکشید ترین😂

@Hamed-s
                                      حرفای خوبی میزنه ترین، آقای وکیل ترین، مودب ترین

Narges_
                                      متنفرترین نسبت به تاریخ یازدهم و زبان عربی، فن بابک سادات ترین😂

@_maya
                                      ماتریکس ترین، ادبیات و شعر دوست خیلی دوست دارند ترین

Rahman Aa
                                      آقای دکتر ترین، تدریس کننده و تاسیس کننده گروه واگ،ترین😂

@ma-a
                                      نوستالژی گوش دهنده تربن، پایه ثابت تاپیک مهانگه ترین

@masoumeh-sh
                                      محو ترین به طوری که منو می‌شناخت ولی من نمیشتاختمش ترین😂

_Mitra_
                                      اگه اشتباه نکنم شهرضایی ترین، ادبیات و شعد دوست ترین

jahad_121
                                      اگه اشتباه نکنم شیرازی ترین، استفاده کننده ترین از ایموجی های وسایل نقلیه، شیمی دوست ترین

Reza-H
                                      متفکر ترین، استفاده کننده ترین از هشتک، نقاش ترین

زهرا بنده خدا 2
                                      خاطره گوترین

@Danial-al
                                      بوشهری ترین، رئالی ترین، ادیسون ترین(داره برق میخونه اگه اشتباه نکنم😂)

_ Reza _
                                      بوکسور ترین، دندون دوست ترین، خوشتیپ ترین تو عکس بچگیش😂

I_Fatemeh_l
                                      شبیه ترین به سلما، پر انرژی ترین، شیرازی ترین

JuDi
                                      جود بلینگهام ترین، آیدا ترین. فقط یه شاملو کم داره😂😂، سواستفاده کننده ترین از عکس های پارتی

Nilay
                                      درونگرا ترین، چاووشی دوست ترین

@razie_
                                      ایشون هم درونگرا ترین، زیرآبی ترین

@Comrade_Bayat
                                      از شهر زندگیش بدش میاد ترین، گیمر ترین، همیشه هم در حال آپدیت بازی‌هاست ترین😂

Mehrsa 14
                                      باهاشون برخوردی نداشتم ترین و امیدوارم موفق باشند ترین

Matin Mousavi 1
                                      شجریان دوست ترین، پرستار ترین، کرمانشاهی ترین

@Venus655
                                      تنها اطلاعاتی که ازشون در دسترس هست اسمشونه😂
                                      الهام ترین

.
                                      .
                                      .
                                      .
                                      .
                                      خب امیدوارم که که کسی رو از قلم ننداخته باشم و اگه کسی هم از قلم افتاد به بزرگی خودش ببخشه
                                      منابع:صفحات ۱ تا ۲۰ کاربران بیشترین اعتبار و تودلی😂
                                      پ.ن:اگه چیزی گفتم ناراحت شدید به بزرگی خودتون ببخشید یا اگه کسی رو دوم شخص مفرد خطاب کردم به جای دوم شخص جمع به بزرگی خودش ببخشه🙏🏻🌹💙

SachliS آفلاین
                                      SachliS آفلاین
                                      Sachli

Sachli
                                      سرما خورده ترین انسان روی کره زمین😂، آروم ترین، دلتنگ ترین، میشه به یه نوعی طومار نویس ترین در نظر گرفتش، رمان خون ترین

خیلی ممنونم که با این صفت یادم کردی😂
                                      خوشحال شدم که یادم بودی:_)🌸

4
                                      • Ramos9248R Ramos9248

Sachli 😂😂💔
                                        عجب
                                        یه بار دیگه هم بهت گفتم که سرماخوردگی تو بیو اینستاش تو رو تگ کرده نوشته یاعلی گفتی و عشق آغاز شد😂😂

SachliS آفلاین
                                        SachliS آفلاین
                                        Sachli

@ABR_DJ آره همینه، ریا شد که
                                        قرار بود ریا نشه😔😂🚶

4
                                        • SachliS Sachli

Sachli

خیلی ممنونم که با این صفت یادم کردی😂
                                          خوشحال شدم که یادم بودی:_)🌸

Ramos9248R آفلاین
                                          Ramos9248R آفلاین
                                          Ramos9248

Sachli خواهش میکنم کاری نکردم😂🙏🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 8
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه