هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
الان این عموعه صولت رتبه اش 80000 شده یعنی میشه 80؟
-
@kosar-ab
سلام️
خداروشکر خیلی بهتر بود نسبت به قبلیاپرستو بابایی خداروشکر، بالای شیش و پونصدی انشالله
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
همین دیگه
حیف من دوسال قبل و اولای امسالم خیلی روش حساس بودم الان اصلن مهم نیست 3 تا ازمونم غیبت کردم به درک
وقتی از چن شب قبلش پخش میشه وقتی رتبه 10 کشوریی ک قلمچی اعلام میکنه بیا ببین 100 زده چتاش پخش میشه که چجوری کلید میخاد -
_ Reza _ فیزیک خیلی کم زدم، اشتباه کردم رو نوساناش اخر بود اصن نزدم همه وقتو گذاشتم رو سینماتیک دینامیک 17 تا زدم، نوسانارو راحت تر میشد جواب داد حماقت کردم
-
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))وایییی:))
-
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بودآدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بودوالا نمیدونم خیلیم سخت باشه به گرد وحشی بازی قلم نمیرسه
دو نوع سخت داریم یکیش سخت استاندارده قابل جوابه ولی سخت غیر استاندارد تو پاره م شده باشی نمیتونی جواب بدی ک این همون استراژی که قلم سالای قبل ازمون جامعاش ازش استفاده میکرد -
Anzw 18
بروید ببینوید
https://www.kanoon.ir/Public/StudentProfile/983331217 -
پرستو بابایی خداروشکر، بالای شیش و پونصدی انشالله
@kosar-ab
نه باباااا -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بودوالا نمیدونم خیلیم سخت باشه به گرد وحشی بازی قلم نمیرسه
دو نوع سخت داریم یکیش سخت استاندارده قابل جوابه ولی سخت غیر استاندارد تو پاره م شده باشی نمیتونی جواب بدی ک این همون استراژی که قلم سالای قبل ازمون جامعاش ازش استفاده میکرد -
آدمک من گفتم زیست ولی
اره فیزیکش کلا خوب بود مخصوصا نوسانش ک نباید ازش غافل میشدی ... حرکتشم خدایی راحت بود -
@khanoomi واقعا بنظرم قلم و کنکور در یه سطحن، فقط ادبیاتشون ممکنه فرق کنه
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی..کنکور راحت نیست.@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی
||:
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی
و تست حرکت
مرور عمومیا
جمع بندی ادامه پایهآخرش میری سلامت میخونی
Saudade 19 0
من برم سلامت -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: