هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
همین دیگه
حیف من دوسال قبل و اولای امسالم خیلی روش حساس بودم الان اصلن مهم نیست 3 تا ازمونم غیبت کردم به درک
وقتی از چن شب قبلش پخش میشه وقتی رتبه 10 کشوریی ک قلمچی اعلام میکنه بیا ببین 100 زده چتاش پخش میشه که چجوری کلید میخاد@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اولای امسالم خیلی روش حساس بودم
بزرگترین اشتباه امسال من همین بود
یه دوره ای ترمزم رو گرفت -
_ Reza _ فیزیک خیلی کم زدم، اشتباه کردم رو نوساناش اخر بود اصن نزدم همه وقتو گذاشتم رو سینماتیک دینامیک 17 تا زدم، نوسانارو راحت تر میشد جواب داد حماقت کردم
-
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi
همین الان مشاورم کارنامه ای نشون که طرف آخرین آزمون قلمچی رتبه منطقه اش 1000 شده بود و رتبه منطقه کنکورش 8 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))وایییی:))
-
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بود 😹آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بود 😹والا نمیدونم خیلیم سخت باشه به گرد وحشی بازی قلم نمیرسه
دو نوع سخت داریم یکیش سخت استاندارده قابل جوابه ولی سخت غیر استاندارد تو پاره م شده باشی نمیتونی جواب بدی ک این همون استراژی که قلم سالای قبل ازمون جامعاش ازش استفاده میکرد -
Anzw 18
بروید ببینوید
https://www.kanoon.ir/Public/StudentProfile/983331217 -
@دختر-بهار طولانی بود یکم گزاره ها ، ببین خوب بود میشد جواب داد ولی این همه سوال طولانی پشت هم برا یه آزمون استاندارد نیست
ولی درکل همه درساش این سری خوب بود -
پرستو بابایی خداروشکر، بالای شیش و پونصدی انشالله
@kosar-ab
نه باباااا -
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بود 😹والا نمیدونم خیلیم سخت باشه به گرد وحشی بازی قلم نمیرسه
دو نوع سخت داریم یکیش سخت استاندارده قابل جوابه ولی سخت غیر استاندارد تو پاره م شده باشی نمیتونی جواب بدی ک این همون استراژی که قلم سالای قبل ازمون جامعاش ازش استفاده میکرد@khanoomi واقعا بنظرم قلم و کنکور در یه سطحن، فقط ادبیاتشون ممکنه فرق کنه
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی..کنکور راحت نیست. -
آدمک من گفتم زیست ولی 🙁😹
اره فیزیکش کلا خوب بود مخصوصا نوسانش ک نباید ازش غافل میشدی ... حرکتشم خدایی راحت بود -
میخواستم بخش اختیاریش هم بزنم
ولی مریض شدم
اومدم خونه -
@khanoomi واقعا بنظرم قلم و کنکور در یه سطحن، فقط ادبیاتشون ممکنه فرق کنه
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی..کنکور راحت نیست.@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی
||:
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی
و تست حرکت
مرور عمومیا
جمع بندی ادامه پایه🚶آخرش میری سلامت میخونی
Saudade 19 0
من برم سلامت 🤧😂🚶 -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی
||:
@khanoomi
بعضیا مثلا آزمونای سخت تر از ماز و دوپینگ رو بالای ۶۰-۷۰ میزنن
ولی قلمچی ترازشون در حد ۵۵۰۰-۵۳۰۰عه
کنکورم میدن و رتبه خوبی میارن
این دسته ادما ، با قلم اوکی نیستن…خود مشاورم قبلا میگفت خیلی ازین دانش آموزا داشتم -
وای شدم مریض
-
آدمک اوه خوب زدیا من زیست خیلی کم زدم ولی احتمالا همشون درست باشه 😂 ۲۵ تایی شد 🙂
فیزیکم ۱۶ تا زدم -
زیست چرا حس میکنم زود ازمون گرفتن این یارو خیلی عجله داشت یر ریاضیم گفت تمومه برید اون یکی گفت نه پنج مین مونده حالا
-
ولی زیستم دارن آسون میگیرن🚶🏻♀️