هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@khanoomi واقعا بنظرم قلم و کنکور در یه سطحن، فقط ادبیاتشون ممکنه فرق کنه
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی..کنکور راحت نیست.@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی
||:
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب چیکار می کنی پس ؟
مسائل الکتروشیمی
و تست حرکت
مرور عمومیا
جمع بندی ادامه پایهآخرش میری سلامت میخونی
Saudade 19 0
من برم سلامت -
@kosar-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاید نتونی با سوالات قلم کنار بیای این حرفو میزنی
||:
-
آدمک اوه خوب زدیا من زیست خیلی کم زدم ولی احتمالا همشون درست باشه
۲۵ تایی شد
فیزیکم ۱۶ تا زدم -
زیست چرا حس میکنم زود ازمون گرفتن این یارو خیلی عجله داشت یر ریاضیم گفت تمومه برید اون یکی گفت نه پنج مین مونده حالا
-
Saudade 19 0
من برم سلامت -
_ Reza _ خوبه ایول فیزیک خوب زدی من حماقت کردم کلا نوساناش موند وقتم سر سوالای وقت گیر تر گرفته شد
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خوبه ایول فیزیک خوب زدی من حماقت کردم کلا نوساناش موند وقتم سر سوالای وقت گیر تر گرفته شد
مهدی کنکور نزدیکه یاد نگرفتی بر هیجانات غلبه کنی؟
یکم از عموعه صولت یاد بگیر -
_ Reza _ خوبه ایول فیزیک خوب زدی من حماقت کردم کلا نوساناش موند وقتم سر سوالای وقت گیر تر گرفته شد
-
Sara_R
استادا که نه حقیقتش ندیدم غر بزنن کلا
و ترم بالایی هاهم یه جورایی یعنی خب بستگی داره اونایی که من باهاشون درارتباطم خیلی اهل غرزدن نیستن -
@khanoomi چیشد
کنکور وحشتناک تر از تیر وجود داشت؟ حتی بنظرم با سخت ترین ازمونای ازمایشی قابل رقابت بودوالا نمیدونم خیلیم سخت باشه به گرد وحشی بازی قلم نمیرسه
دو نوع سخت داریم یکیش سخت استاندارده قابل جوابه ولی سخت غیر استاندارد تو پاره م شده باشی نمیتونی جواب بدی ک این همون استراژی که قلم سالای قبل ازمون جامعاش ازش استفاده میکرد -
خوبه ایول فیزیک خوب زدی من حماقت کردم کلا نوساناش موند وقتم سر سوالای وقت گیر تر گرفته شد
مهدی کنکور نزدیکه یاد نگرفتی بر هیجانات غلبه کنی؟
یکم از عموعه صولت یاد بگیرSaudade 19 0 نمیشه ب قران
هرچقد سعی میکنم تعصب موقع حل سوالو بذارم کنار نمیشه