هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیدوارم خیلی رو سوالات ریز نشن چون هیچی بلد نیستم.
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبه نهاییش فک کنم قصد کشتن داشتن
خو آخه این چ سوالیه آدم حکیم ب درجه بصیرت میرسه
مگ قرار اینقد ریز بخونم؟
صگ تو روح طراح -
نقطه بفرمایید
سنجش12ت-ج2-02.pdf -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها داشتم دنبال یه ارتباط بین کارت ورود به جلسه و دینی میگشتم، به این نتیجه رسیدم که درواقع ما خلوص کامل برای دریافت کارت ورود به جلسه نداریم
ما باید کارت ورود به جلسه رو از خدا بخوایم، اینکه از دانا مدیو کارت ورود به جلسه بخوایم و این توانایی رو از خود اونها و مستقل از خدا بدونیم، شرک تلقی میشه
درواقع ما بخاطر شرک ورزیدنمون بوده که تا الان نتونستیم کارتو بگیریم
و باز هم آموزش و پرورش با تاخیر توس توزیع کارت میخواست بهمون یه پند یاد بده و ما غفلت ورزیدیم -
بچها داشتم دنبال یه ارتباط بین کارت ورود به جلسه و دینی میگشتم، به این نتیجه رسیدم که درواقع ما خلوص کامل برای دریافت کارت ورود به جلسه نداریم
ما باید کارت ورود به جلسه رو از خدا بخوایم، اینکه از دانا مدیو کارت ورود به جلسه بخوایم و این توانایی رو از خود اونها و مستقل از خدا بدونیم، شرک تلقی میشه
درواقع ما بخاطر شرک ورزیدنمون بوده که تا الان نتونستیم کارتو بگیریم
و باز هم آموزش و پرورش با تاخیر توس توزیع کارت میخواست بهمون یه پند یاد بده و ما غفلت ورزیدیم -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@KOSAR-ab
نفس نفس میزنم
رنگم پریده . خیلی استرس دارم -
مگ قرار اینقد ریز بخونم؟
صگ تو روح طراحدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مگ قرار اینقد ریز بخونم؟
صگ تو روح طراحمیشه بگی سوالشچی بود ؟
یا اگه ممکنه pdf اشو برام بفرستی️
-
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از عید تا الان 6 کیلو وزن کم کردم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من برعکس ...
پر خوری عصبی -
نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لباسام گشاد شده برام
هعیییی زود تموم شو
اخرش خوب باشه .
من که چیزی ازم نموند -
من برعکس ...
پر خوری عصبینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
من شام نخوردم -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فعلا رسیدم به مرور درس ۵
ولی بعد مرور هر درس یه حسی بهم میگه برگرد و از اول بخون!:/ -
فعلا رسیدم به مرور درس ۵
ولی بعد مرور هر درس یه حسی بهم میگه برگرد و از اول بخون!:/نوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
همین حس منو 4 ساعت سر درس 10 نگه داشت گوش نکن بهش -
پرستو بابایی
من شام نخوردمدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
من اگه نخوامم نمیزارن -
پرستو بابایی
همین حس منو 4 ساعت سر درس 10 نگه داشت گوش نکن بهشدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua
درس ۱۰ که بماند -
Aqua
من اگه نخوامم نمیزارننوشتهشده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
گذاشتن مونده واسه منو هر وقت خواستم بخورم