هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist ببین، برگه اضافه گرفتن حق تو هست، ولی چون احتمال میدم یه سری چیزایی رو بهت نگفتن ذکر میکنم:
برای برگه اضافی گرفتن باید مسئولین حوزه برن وارد یه سامانه ای بشن و درخواست بزنن، سامانه هم بعد از چند دقیقه برگه رو به اسمت ثبت میکنه، تو سیستم ثبت میکنه برگه جدید رو و براش بارکد میزنه.
این فرآیند اگر بدون مشکل پیش بره حدود یک ربع طول میکشه. بخاطر همین آخر امتحان اگه درخواست برگه اضافی کنی بی فایدست.
مورد بعدی هم اینه که ما تو ایرانیم و سامانه های دولتیی داغون، بخاطر همین اگه سامانه بخاطر مراجعه زیاد یا ... شلوغ باشه، ممکنه اصلا برگه اضافی برات صادر نشه یا دیر تر از همون یه ربع هم صادر بشه. -
-
یکی از حوزه ها سر امتحان عربی خب؟
مسول حوزه اصلا نمیدونست بچه های انسانی تو اون حوزه نیستن
برگه انسانی هارو چاپ کرد داد به تجربیا
بعد نیم ساعت تازه فهمید چه گندی زده
خدایا -
@f-nalist
سلام
آره اتفاقا مسول حوزه به بچه های دهم یازدهم می گفت بالای صفحه بنویس پشت صفحه بنویس
نمی فهمم واقعا -
هوف من تحمل این همه رنجو ندارم
بدترین سال امسال بود
بی دردسر ترین کنکورو بچه های نظام قدیم تا ۴۰۱ داشتن
خیلی ناراحتم براتون🥲
خداکنه سال بعد این تاثیر برداشته شه
ما ک قربانی شدیم… -
-
چه غریب ماندی ای دل....
-
@KOSAR-ab
بعضیا می گن افتضاخ ترین چیز تو ایران افتصادشه
بعضیا می گن...
ولی من میگم وحشتناک ترین چیز و افتضاح ترین چیز که سال به سال بدتر شده ذره ای حتی ذره ای پیشرفت نداشته نظام اموزشیه
یعنی تو کل دنیا فقط ۷۰ کشور نظام اموزشی دارن اموزش و پرورش دارن
رتبه ایران ۴۷ هست
فنلاند به یکی از روانشناس های ایرانی می گفت نظام اموزشی شما مثل صد سال پیش ماست
می گفت ما به بچه هامون یاد میدیم چطور زندگی کنن
غذا بپزن اداب معاشرت بلد باشن با ادب باشن و...
حتی از بین دانشگاه هاهم فقط دانشگاه های سطح بالا و رشته های سطح بالای کشور هستن که واقعا دنبال گسترش علمن بقیه هم مثل همین فضای اموزشی مسموم کشورن -
@f-nalist ببین، برگه اضافه گرفتن حق تو هست، ولی چون احتمال میدم یه سری چیزایی رو بهت نگفتن ذکر میکنم:
برای برگه اضافی گرفتن باید مسئولین حوزه برن وارد یه سامانه ای بشن و درخواست بزنن، سامانه هم بعد از چند دقیقه برگه رو به اسمت ثبت میکنه، تو سیستم ثبت میکنه برگه جدید رو و براش بارکد میزنه.
این فرآیند اگر بدون مشکل پیش بره حدود یک ربع طول میکشه. بخاطر همین آخر امتحان اگه درخواست برگه اضافی کنی بی فایدست.
مورد بعدی هم اینه که ما تو ایرانیم و سامانه های دولتیی داغون، بخاطر همین اگه سامانه بخاطر مراجعه زیاد یا ... شلوغ باشه، ممکنه اصلا برگه اضافی برات صادر نشه یا دیر تر از همون یه ربع هم صادر بشه.