هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist فرزام ولی قبول کن جوری که تو دبیر کنکورا رو میشناسی خودشون هم هم دیگه رو نمیشناسن
@Comrade_Bayat
باید یه کتاب بنویسم
یعنی اگه بگم من چجوری از اول بعضی درسارو جمع کردم اشکت در میاد -
@Comrade_Bayat
باید یه کتاب بنویسم
یعنی اگه بگم من چجوری از اول بعضی درسارو جمع کردم اشکت در میاد -
این پست پاک شده!
-
محبوب من!
آیا تمام زندگی مان را صبر خواهیم کرد...؟؟ -
@Comrade_Bayat
مشاور هم به نظر خودم میتونم بشم ولی یه کم واقع گرا هستم این بدهمثلا یه بار یکی بهم گفت کتاب فیزیک چی بزنم خوب شه
گفتم شگفت انگیز(کتاب خوبیه واقعا کاور 80 درصدی داره اگه دوبار حل بشه)
گفتش سطحش پایینه
گفتم خب سطح توعم پایینه بیا بگو آزمون قلمچیتو چند زدی بالای 70 میزنی؟ گفت نه گفتم خب آفرین برو بخرش بخونیه کم ناراحت شد
ولی به راه راست هدایت شد
-
این پست پاک شده!
-
@Comrade_Bayat
مشاور هم به نظر خودم میتونم بشم ولی یه کم واقع گرا هستم این بدهمثلا یه بار یکی بهم گفت کتاب فیزیک چی بزنم خوب شه
گفتم شگفت انگیز(کتاب خوبیه واقعا کاور 80 درصدی داره اگه دوبار حل بشه)
گفتش سطحش پایینه
گفتم خب سطح توعم پایینه بیا بگو آزمون قلمچیتو چند زدی بالای 70 میزنی؟ گفت نه گفتم خب آفرین برو بخرش بخونیه کم ناراحت شد
ولی به راه راست هدایت شد
@f-nalist در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
گفتم خب سطح توعم پایینه بیا بگو آزمون قلمچیتو چند زدی بالای 70 میزنی؟ گفت نه گفتم خب آفرین برو بخرش بخون
عالی
-
قدرت تخریبی که ستاره داره بنظرم شاگردش پوچ می شه.
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعیییی
-
فرزام گفتی شگفت انگیز، من یه دوستی دارم بعضی از آزمونا تراز 8 هم میگیره، این شخص منبع اول فیزیکش شگفت انگیزه، اونوقت آقای فلانی از شهرستان دقوز آباد با میانگین تراز 5500 میاد میگه شگفت انگیز فیزیک سطحش پایینه
-
گفته بودم فیزیک ترم دو یازدهممو چند شدم؟
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
فرزام گفتی شگفت انگیز، من یه دوستی دارم بعضی از آزمونا تراز 8 هم میگیره، این شخص منبع اول فیزیکش شگفت انگیزه، اونوقت آقای فلانی از شهرستان دقوز آباد با میانگین تراز 5500 میاد میگه شگفت انگیز فیزیک سطحش پایینه
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آره واقعا
پشت اون کتاب 60 سال تجربه مفید خوابیده
ایشون 5 تا کتاب از نظام قدیم داره اصل پی دی افشو گذاشته بود یه بار بعد امتحان نهایی برات میفرستم گفت برای دانشگاه دید خوبی میده(برای رشته ریاضیا)نویسنده این و امیرمیرحسینی بلاشک یکی از ستون های فیزیک کنکور ایرانن و حتی میشه گفت فیزیک ایران چون بالاخره یه روزی المپیادی ها زیر دست اینا بودن
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
نه 11 نشدم 13.5 شدم شایدم 13.25
یادمه می ترسیدم بیفتم منو از مدرسه بندازن بیرون
Aqua -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@____
منو که داشتن سر 13.5 زمین مینداختن بیرون
شانس اوردم -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده
هعییی
-
مهدی اثبات این یه تیکه که از کجا اومده رو میشی به من بگی؟
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
Aqua مدرسه دبیرش بدرد نمی خورد به من چه
شاید باورت نشه برای 12ام لباسای فرم مدرسع رو عوض کردن چون می خواستن دبیر آقا بیارن!!رسمن گونی دادن بپوشیم
اونم آخرش اداره اجازه نداد و مدیر عرضه پیچوندن قانونو نداشت