هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حالا اینکه سخته یا من از کلمه اش خوشم نمیاد یه بحث دیگه است. ولی این کلمات یه اصولی دارن، یه ریشه ای دارن. کنار هم چیده میشن. و معنا دارن.
-
@Comrade_Bayat
خانم بلو گفتن. خود حداد عادل گفته همچین چیزی نیست -
فرض کن بشینی کنار یه چند تا از رفیقات، هر روز چند تا کلمه از خودتون در بیارید، حقوق نجومی هم بگیرید، این کاریه که حداد عادل و رفیقاش انجام میدن
-
@Comrade_Bayat داداش اینو چیزایی مثل کش لقمه و خودروی بزرگ دسته جمعی و اینا برا فرهنگستان نیستن... جوکن جوک:)!
-
فکر کن به خاطر شغل طرف نتونی یه حرف ساده بزنی
صداشو بشنوی
من نمیدونم چه حکمتی داره که مجبور به این همه صبوریم اونم منی که عجولم و کم تحمل -
حالا بحث یه کلمه دو کلمه نیست
بله ممکنه چند تا کلمه رو هم اشتباه بگن. بد بگن. بحثی نیست.
ولی همین کلماتی که ما استفاده می کنیم. مثل خودرو و رایانه و ... حاصل کار فرهنگستانه
که الان مورد استفاده معمول مردمه -
Anzw 18 یه سری هاشون جکن، ولی یه سری هاشون این وسط واقعین، مثلا به کراوات بری چک کنی میگن گرهک؟! (گره اک)، باز هم منطقی نیست؟!
-
حالا بحث یه کلمه دو کلمه نیست
بله ممکنه چند تا کلمه رو هم اشتباه بگن. بد بگن. بحثی نیست.
ولی همین کلماتی که ما استفاده می کنیم. مثل خودرو و رایانه و ... حاصل کار فرهنگستانه
که الان مورد استفاده معمول مردمهReza-H اینا رو هم به زور جا زدن دیگه، مثلا یکی از چیز هایی که دیگه فکر کنم خودتون هم مطمئنید که واقعیه اینه که موس رو گذاشتن موشواره، خب اولا هیچ کس استفاده نمیکنه، دوما عجیبه واقعا؟! همین موشواره رو هم من یادمه خیلی سعی کردن بچپونن توی زبون مردم، ولی نتونستن، خیلی جا ها هم رایانه نمیگن، فکر کنم حتی توی خود دفترچه انتخاب رشته مهندسی کامیپوتر زده، نه رایانه